Folketingsvalg 2019: Jordskredsvalg eller bare mudder?

Der er Folketingsvalg i Danmark den 5. juni 2019. En dag, der vil vise sig stor for nogle og skæbnesvanger for andre. Numerologisk og astrologisk set en travl dag med megen aktivitet (surprise), men også en dag som handler om optjent karma (store livstal 23-5). Det kan vise sig at være en meget ny retning Danmark begynder at bevæge sig i herfra. Der er lidt ”mudder” omkring startskuddet og finalen for valget, og i dagene omkring valget har vi en Nymåne i de snakkesagelige (men også lidt utroværdige) Tvillinger og Merkur går ind i Krebsen, hvilket sætter fokus på følelser, hjem og familie, men også hjælper til at tingene ikke bliver sagt ligeud. Ihvertfald i de fleste tilfælde. Med Mars huserende i Krebsen også er hjem(land) vores centrale fokuspunkt, det handler om vores egen lille verden.

Nedenfor kan du se min analyse af de mest fremtrædende partiledere ved valget. Yes, der er flere, men de må komme til på et senere tidspunkt såfremt de bliver mere interessante og jeg får mere tid :). 

Lars Løkke Rasmussen

Født 15. maj 1964 i Vejle. Fødselstidspunkt ukendt.

Mja. LLR startede første kvartal med 9-7-16/7, en af de største kombinationer for tab, man overhovedet kan have. Under selve valget den 5. juni 2019 står han på 12/3 – 10/1. Det er godt nok skidt, det er et meget, meget stort tab og rap over nallerne. Det er slutningen på en 9-3-12/3 periode, så selv hvis det ser ud til at han starter godt, så ender det skidt (men at han ”genfinder” sig selv helt personligt). Han var ikke ligefrem i sit es ved første partilederrunde igår den 7. maj 2019 (havde vist også månen i 12. hus og i det hele taget var Venus i Vædderen i kvadrat til Saturn i Stenbukken, så de fleste ville mennesker ville nok have haft det bedst med en dag under dynen) og selv om man ikke kan dømme meget ud fra den første runde, så har han mange forstyrrende elementer i sit fødselshoroskop de næste mange år (Uranus på hans Sol, Merkur, Mars og Jupiter). Det kunne tyde på helt nye retninger. LLR har jo rent faktisk den Nordlige Måneknude i Krebsen, som er en transit vi kollektivt står i, men han har måske ikke helt formået at integere Krebsens kerneværdier som omsorg, empati, kærlighed etc på en måde, så det er i trit med danskerne og hans lettere misantropiske Saturn i Fiskene gør, at han ofte får fejlrepræsenteret sig selv, synes jeg. Det ligger også i hans numerologiske sjælskontrakt, det der med at være misforstået i stor stil. Vi kender jo desværre ikke hans fødselstidspunkt, men ser jeg på hans iøvrigt meget hæmmende og selvudslettende numeroskop (hans navnes vibrationer sat op i en matrix) hvor han står på 12/3 med en søjle på 38/2. Det er noget kodylt lort, for at sige det lige ud. Alt man gør går galt, i det her tilfælde sikkert efter at han har forsøgt at gøre en masse for andre uden at de satte pris på det eller fortjente det. Nej, jeg tror det er slut for LLR og at han på sigt fortsætter i en helt ny retning. Han står i slutningen af en 2-årig skæbneperiode, der handler om at finde sin passion og med så meget fokus på hans måne og Nordlige Måneknude, kunne det meget vel tænkes at vi langt senere ser ham i et interview hvor han fortæller om, hvad han i virkeligheden har lyst til. Og det er ikke at være statsminister. Det er noget med nydelse, kærlighed, kvalitet. Ølsmager eller sådan noget. Ifølge hans årstalsrækker kommer han sig rimeligt hurtigt ovenpå skuffelsen og allerede fra efteråret er der mediefokus på ham igen, men i anden sammenhæng.

 

Mette Frederiksen

Født den 19. november 1977 i Aalborg. Fødselstidspunkt ukendt.

MF står interessant nok i starten af en 3-årig periode, der handler om ambitioner, succes, vækst og fremgang. Hendes årstalsrækker har store omvæltninger, men er generelt ok. Nye begyndelser, fremgang og popularitet. Umiddelbart efter valget går hun ind i nogle stressende perioder, hvor der dog også ligger en ”verdenserobrer” – altså noget med at indtage nye græsgange. Fra oktober står hun i et meget stort skifte, som stresser hende ret meget. Astrologisk er hun som Skorpion ikke en, der tager let på noget som helst, heldigvis for det. Desværre giver navnet Mette hende en himmelråbende naivitet, der er klart noget med at have tiltro til de forkerte mennesker (læs under 22/4 HER). Der er meget leverpostej på brillerne der, og det forstærkes af hendes diffuse måne i Fiskene. Noget hun har til fælles med Løkke og Paludan er en meget ubalanceret 19/1, som er et fænomenalt tal når det står balanceret (kreativitet, succes og stor glæde), men sådan noget med at være overpositiv og holde facaden når det er ubalanceret. Helt basic håber jeg, at hendes skarpe Skorpion-placeringer presser hende med at se mere klart, end det ser ud til at hun har lyst til. Hun står dog i den kommende tid meget stærkt, når det kommer til at få budskaber ud til masserne og få folk til at føle sig trygge og taget alvorligt. Jeg sætter klart mine penge på MF som statsminister objektivt set i forhold til hendes tal og aspekter.

 

Kristian Thulesen Dahl

Født den 30. juli 1969 i Brædstrup.

Nå, så har vi en Jupiter-styret 3´er og Løve. Født til at føre sig frem med hår på brystet. Tophæmmet af dobbelt 11-2 i hjertecenteret, så man nærmest blive til et Løve-gulvtæppe istedet for. Charmen og karismaen kommer aldrig rigtigt ud over scenekanten. Numerologisk står han i en 8-årig skæbneperiode, som startede i 2015. Han står egentlig i gode energier, hvor han er på hjemmebane, har ekstra meget energi i år da Jupiter skruer op for hans Mars, men også hans medfødte retfærdighedssans og ønske om at gøre en forskel. Han var meget forsigtig ved den første partilederrunde igår den 7. maj, men det mener jeg også at han var sidste gang – han skal som strategisk 3´er lige se scenen an og Chiron i Vædderen presser alle der er født i slut 60´erne på identitet og viljestyrke for tiden. Eller også får han for mange beskeder fra det ydre rum med den specielle Måne i Vandmanden, han har. Forstærket af dobbelt 15/6 i solar plexus, puha for et numeroskop. Der er ingen der rigtigt kender den mand, tror jeg. Hverken hans aspekter eller årstalsrækker viser noget ud over det sædvanlige (Uranus vil gå hen over hans Saturn på et tidspunkt, men der er flere år til), så mon ikke han fortsætter stille og roligt derudaf. Jeg er mest spændt på at se, om det er skuespil han lægger ud med, eller om DF rent faktisk er gået hen og blevet stuerene.

 

Søren Pape-Poulsen

Født den 31. december 1971 i Bjerringbro.

Han har altså nogle interessante aspekter, ham Søren Pape-Poulsen. Det er hele tiden for og imod, op og ned. Klassisk Stenbukke-forløb der fører til martyrdom af en art. Saturn har allerede passeret hans dekanat, så vi kan meget vel se en hærdet og endda transformeret SPP, der ligesom de fleste andre bare ikke gider mere bullshit. Af nogen som helst art. Stenbukke er stærke i disse år og som født i 9er rytmen hører til de ”ældre sjæle” på Jorden, så han kan meget vel have et spar es eller to i ærmet. Stor strateg og ekspert på timing, ingen tvivl om det. Ligesom hans Stenbukke-Sol dog er i opposition til hans Krebse-måne, så går det samme igen i hans numeroskop. Solid forvirring, både i forhold til at udtrykke det han mener og til at blive forstået af omverdenen. En stor, karmisk læring til ham i denne inkarnation. Der er mange mentale konflikter her og ligesom med Mette har han også et fornavn og endda mellemnavn, der giver 22-4 (naivitet, man kan ikke se klart hvem der er gode og hvem der er onde, man begår den samme fejl igen og igen), så helt grundlæggende er der bare skæbnetalskonflikter over hele linjen. Det giver uforudsigelighed og forvirring på den store klinge. Der er dog igen tvivl om, at han har et oprigtigt ønske om at gøre verden til et bedre sted at være. Han har momentum med Jupiter i Skytten på hjemmebane for tiden, men hans årstalsrækker er meget skæbnebetonede, kan man sige. Jeg hverken kan eller vil gøre mig klog på, hvad der nøjagtigt sker, men en meget, meget stor forandring (desværre ikke nødvendigvis noget, der starter positivt) efterfulgt af en slags Fugl Fønix-proces (reinkarnation i inkarnationen, en død-healing-genfødselsproces) i slutningen af året. Den Nordlige Måneknude møder hans Saturn til næste forår/sommer, så der kan tingene se meget, meget anderledes ud end de gør nu.

 

Pernille Vermund

Født den 3. december 1975 i København.

Nå, så kom endnu en 3´er på banen. Dem er der nogle stykker af (Morten Østergaard inkl, men hans flakkende kommunikation og Tvillinge-lemfældige omgang med fakta gør ham utroværdig hans store charme til trods, jeg tror ikke at han bliver specielt interessant i denne valgkamp, men ændrer tingene sig skal jeg nok se nærmere på ham). Ihvertfald. Pernille Vermund er 3´er og Skytte – altså meget Jupiterstyret hvilket gør, at hun umiddelbart er vel modtaget når folk får et første indtryk. Det er generelt et godt år for 3´ere og Skytter, der er ekspansion og succes i luften til hende. Hendes årstalsrækker ser også fine ud, der er meget hårdt arbejde i luften, men ligesom MF går hun fra efteråret også ind i en verdenserobrer, som tyder på at hun indtager nye områder. Gode kommunikationsaspekter, som desværre ikke altid er vel modtaget grundet hendes dobbelte 32-5 i navnene. Super, når den er balanceret, men man opfattes som en pralhals eller hovskisnovski når den ikke er (som det er tilfældet her). Hendes ellers gode potentiale for at være lidt flabet og sparke døren ind og chokere det bedre borgerskab bliver trykket ned af en frygtelig 16/7 i hjertecenteret, som bare sender nogle helt forkerte og meget hårde vibes. Overdreven flinkeskole-tendens også ud fra en ikke altid begrundet frygt eller endda tendens til selvdestruktion, som i hendes tilfælde også han komme fra omverdenen (knive i ryggen). Jeg vil dog sige, at hendes tal og aspekter er ret gode fremadrettet, så mon ikke vi får et nyt parti i Folketinget til juni.

 

Rasmus Paludan

Født et sted mellem himmel og helvede engang i 1982. Ingen aner til at vide hvor eller hvornår.

Han får dog så meget opmærksomhed for tiden, at jeg må tage det med jeg kan vride ud af hans sparsomt oplyste data. Så hvad ved vi? Er han født i 1982, så har han en væsentlig rolle i den kommende Saturn-Pluto konjunktion. Da han er født i 1982 står han i sin 8-årige skæbneperiode, der er en meget transformerende periode i ens liv og han har helt sikkert en vision han tror på. At han er smartere end først antaget stod klart efter partilederrunden igår,  hvor han fik sat de andre partiledere til vægs, men også fordi han har fjernet sine fødselsdata fra nettet så sådan nogle nightcrawlers som mig ikke kan gå ind og snage i hans aspekter, haha (jeg mener det nu godt i forhold til public service). Ihvertfald kan jeg jo ikke ”regne” på ham, men vil tro at han som grundvibration er et af triade-tallene (3-6-9) og har et fødselshoroskop med meget jord i det  (fordi ”han siger jo bare tingene ligeud”). Hans talværdier lægger sig meget tæt op ad landet Danmarks egne og der er vist ingen der kan beskylde ham for ikke at være nationalist. At han får så massiv opmærksomhed er hjulpet godt på vej af de kollektive transitter, vi står i (jeg siger jo at Saturn og Pluto konjunktionen bliver HEFTIG), så valget kan meget nemt komme til at handle om ham. Udover hans modstand mod indvandrere, så  han han også udtalt at dem der ikke er i arbejde skal tvinges i aktivering eller tjene i militæret. Det er nok det mest Saturn i Stenbukken-agtige, man kan udtale (læs om ”Lektor Blomme”-transitten HER). Der skal rettes op, disciplineres, tages ansvar og læres noget om konsekvenser. Med andre ord falder han lige ned i tidens tand energimæssigt hvorfor jeg vil tro, at vi nemt kan få en 1973-gentagelse eller ihvertfald et overraskende valg hvad ham og hans parti angår. Saturn og Pluto er helt og aldeles nådeløse når det kommer til alt, der ikke udtrykt ud fra autenticitet. Med andre ord må de andre partiledere hellere før end senere (for deres egen skyld) opdage, at der skal noget mere ægte til end uholdbare løfter og slørede budskaber. Noget realistisk, jordnært, noget der viser kontakt med den befolkning de trods alt er tjenere for. Det er Saturn-Pluto indflydelsen, der skinner tydeligt igennem her.

Uanset hvad, så bliver det et spændende valg.

Godt valg til alle,

Louise

 

 

Kategorier