Presset? Her er din manual til denne weekend, denne sommer, dette år :)

Yes, det er tunge tider, vi står i som mange af jer har skrevet. Og det ændrer sig ikke foreløbigt. Pluto og Saturn på den Sydlige Måneknude betyder kollektivt fødslen af en helt ny verden og individuelt et helt nyt menneske hver især. Autenticitet er og bliver nøgleordet, så der er meget BS der skal skrælles af i disse år.

Som skrevet mange gange før, så tager presset kun til (der skal sgu nogle plukveer til for at føde så stor en baby). Lige nu er Pluto, Saturn og Jupiter i retrograd og fra efteråret begynder de så småt at gå fremad igen for at mødes i opposition til Månen i januar 2020. En virkeligt stor begivenhed, du kan læse om HER. Den vil præge hele 2020 i stor stil. Man kan argumentere for, at det største der sker i 2019 er konjunktionen i 2020.

Har du brug for ledetråde til de kollektive energier bare for at komme igennem denne weekend, sommer eller år, så kan du læse om:

Jupiter i retrograd HER (april-aug 2019).

Saturn i retrograd HER (april-sep 2019).

Pluto i retrograd HER (april-okt 2019)

Det er altså Skyttens, Stenbukkens og Skorpionens planetherskere der er i retrograd. Det er sgu heavy stuff, du. Kender du dit fødselshoroskop, kan du se hvilke områder det handler om for dig.

Det kan blive nogle meget mindeværdige år i vores liv og i verdenshistorien. Selv den største skeptiker over for mit arbejde må efterhånden kunne se, at der er noget stort på vej.

What a time to be alive.

Louise

Kategorier