Fuldmåne i Skorpionens tegn den 18. maj 2019. I en kælder sort som kul.

Lørdag den 18. maj 2019 har vi en af årets mere intense fuldmåner, men hele ugen op til indeholder faktisk flere større skift i energierne og interessante aspekter, der indeholder kreativitet, jordforbindelse og romantik, men også afslutninger, indsigt og forandring. Det er energimæssigt en af de mere aktive og spændende uger i 2019, som jeg selvfølgelig skriver om i løbet af ugen.

Ved fuldmånen den 18. maj har vi 6 planter i jordtegn og 3 planeter i vandtegn. Yes, det er back to nature. Moder Jord og det naturlige kalder, hvilket ikke bliver mindre udtalt når Venus går i Tyren i løbet af ugen (indlæg følger). Vi bliver sendt tilbage til det ægte liv med ægte cyklusser. Skorpionen hersker over de store cyklusser i livet: sex-fødsel-død etv. Selve livet i sin essens.

En fuldmåne er altid en afslutning. Et farvel til noget, kulmination på en situation eller fase, der har nået sin afslutning. Det er altid en naturlig afslutning, selv om vi måske ikke ser eller ønsker at se det lige med det samme.

Når vi så har fuldmåne i et tegn som Skorpionen, så er der en lidt intens friktion for selv om Månen også selv er ”vand” (det er Krebsens hjemmebane), så er det noget helt andet vand end det Skorpionen svømmer i. Krebsen holder fast, føder, nærer hvor Skorpionen destruerer og afslutter. Dog ikke efter at vi lige er helt sikre på, at vi har været alle krogene igennem og at der ikke er mere at undersøge, erfare og afprøve her. Skorpion-energi er meget grænseoverskridende på grænsen til at være ubarmhjertig. Er der mere der skal undersøges, så bliver det det også. Når der ikke er mere, så dør det. Månen/Krebsen forsøger at holde status quo og bryder sig ikke om afslutninger overhovedet. Skorpionen vinder dog altid over Krebsen, ikke mindst denne gang.For engang imellem skal der jo muges ud i kælderen. Sådan er det jo. En lidt tung proces, som til gengæld frigiver lys og energi efterfølgende. Vi har altså her en sensitiv fuldmåne, som vil skinne i vores mørkeste kroge, der hvor vi skjuler noget for os selv og andre. Dybt, ærligt på den rå måde og meget, meget healende.

Skorpion-energi er designet til at overskride grænser. Det er sådan vi hele tiden udforsker dybderne og krogene af os selv eller en situation mere og mere. Men det er også let at narre sig selv til, at det næste mål er det endelige. Hvis bare jeg kan komme dertil, hvis bare du lige kan gøre det her for mig, så er det godt. Det er en umættelig energi, der vil altid være et næste ”mål” og pludselig har man boret sig selv så langt ind i bjerget, at man ikke kan se lyset, livet og lykken udenfor længere.

Skorpionen er et fast tegn, stamina er fænomenal her. Rigtigt godt hvis der er brug for stærk udholdenhed i en udforskende situation, ikke nær så godt hvis der er tale om modstand mod forandring eller decideret stædighed.En fuldmåne som denne hjælper os så til at kulminere det (eller en fase i det), der ikke længere er det rette for os. Vi har ikke kontrol over naturlige afslutninger, over død. Det er livet, uanset hvor langt ind i bjerget vi har boret os. Det er en accept af, hvad denne situation eller person har givet mig hertil, hvad de betyder for mig nu og så en forståelse af, at nu skal vi videre og ud herfra. Det er en ”point of no return”-måne. En dag vil man kunne se tilbage på dette og få sin egen forståelse af, hvad det gav en på ens livsvej.

Der er ultimativt stor healing og taknemmelighed at hente fra en proces som denne. Sjov er den ikke alt afhængig af hvordan man har det med den tunge Skorpion-energi, men så utroligt lettende bagefter.  Det betyder ikke, at det nødvendigvis er let eller at der ikke kan være sorg, men der er også en forståelse af, at det er slut. Kontrakten er opløst.

Vær god mod dig selv. Du har ingen kontrol over dette alligevel, så jo før du accepterer denne afslutning, desto lettere. Forude venter endnu et af livets store mysterier.

Louise

Kategorier