Venus i Tyren maj-juni 2019. Zen.

Imorgen onsdag den 15. maj 2019 har vi et større energiskifte, da både Mars og Venus skifter tegn. Mars går i Krebsen (indlæg følger) og Venus kommer hjem til sig selv i Tyrens tegn, hvilket hun længe har længtes efter. Det er en smuk og harmonisk periode, der venter forude og vi kan endelig få processeret nogle af alle de ting, der er sket de sidste par måneder hvor aktiviteterne har været mange og højlydte.

Er du kommet helskindet igennem denne hæsblæsende tid, så tillykke. Godt skuldret. Nu får vi et kæmpe slow down, hvor vi kommer helt ned i gear, får genskabt den naturlige kontakt til livet og os selv. Jongløren lægger boldene. Det nye er født, nu kommer der ro og stabilitet og vi får integreret det hele i os selv.Det betyder ikke nødvendigvis uforanderlighed. Venus møder Uranus i Tyrens tegn for første gang siden 1936. Det er forandring i værdier, omkring kærlighed og penge. Hvad sætter vi pris på nu? Uranus er forandring, det er nye indsigter – alt sammen fra det hul der er igennem til vores egen højere sandhed. Det hul vi har boret og boret så intenst de sidste par måneder.Venus er planeten for kærlighed og for udveksling. Her udveksler vi f. eks penge eller kærlighed. Indflydelsen fra Uranus kan vise sig at være et skifte i hvad og hvor man udveksler dette. Tyren ønsker at få sine dybeste behov opfyldt.

Tyren handler om kvalitet, ikke mindst livskvalitet. Spørgsmålene er her: er mine værdier af høj kvalitet? Er kærligheden? Mætter det? Det gælder både mad og samvær med andre. Er jeg tryg, bliver mine dybeste behov opfyldt på en måde, jeg ikke selv kan gøre det. Har vi de samme værdier i forholdet, har jeg stadig de samme værdier? Skal jeg ud og afprøve og opdage nye værdier uden at hænge fast i projiceringer, forventninger og normer? Det bliver et stort tema de næste 7 år.

Med så stort et energiskifte som Venus og Mars her oplever, så kommer vi helt hjem til os selv og er ikke længere så spredte i vores aktiviteter eller opmærksomhedssøgende ude i verdenen. Vi kommer ned i gear og processerer alt det, der er sket de sidste par måneder, foretager nødvendige justeringer eller nye retning. Det er det enkle liv, der nu tæller. Zen.

Du kan altså roligt gøre som Tyren Ferdinand og nyde dine blummor på græsset. Smage på solen og lytte til fuglenes kvidren. Tyren nyder det nu, som findes i meditationen. Sanserne vækkes, sensualiteten er i højsædet.

Det er en god periode at  slukke telefonen oftere, hvis man har tænkt på at gøre det. Eller alt hvor du hele tiden har behov for at være i kontakt, bare lige række ud og trykke på et par knapper. Er der kommet noget nyt, er der kommet nogle likes?Jordforbindelse vil frem nu og vil have os til at leve mere i pagt med naturens rytmer. På den gammeldags måde, hvor man sagde farvel – måske for altid  - når man forlod gården hvor man var vokset op. Mysteriet hvad der ventede forude var der og vi kunne ikke bare finde nogen på Facebook i løbet af få minutter igen hvis vi en dag fik lyst til det.

Det giver måske sig selv, at det er en smuk periode for at reconnecte med naturen. Arbejde i haven eller bare nyde den. Lave mad, måske fra bunden som farmor hjemme på gården gjorde det. Sådan noget der simrer i mange timer. Slowcooking. Det liv vi kender eller har hørt om fra før vores konstante medieopmærksomhed og connection (som dog også har åbenlyse fordele, nu taler vi bare om hvad de kollektive energier understøtter).

Skal du lave noget nyt med dine børn kunne det være at lære noget om det ”gammeldags” liv. Ligesom i jernalderbyen. Hvordan man overlever i naturen en nat, bygger en tømmerflåde. Hvilke svampe og planter kan (og kan ikke) spises. Alene sådan noget som en myrefarm er ikke bare lærerigt legetøj, det er enormt meditativt. Ligesom at kigge på et akvarium. Prøv selv, hvis du ikke tror på mig.Lille Louise i skovbørnehave tidligere i denne inkarnation

Jeg har selv gået i skovbørnehave i Hareskoven som barn og er dybt taknemmelig for det. At være omringet af naturens intelligens og skovens legetøj var og er nogle af mine smukkeste barndomsminder. Jeg elsker elsker elsker skoven og har stor respekt for naturen.

Ihvertfald kan vi nu tage en dyb indånding og tage et kærligt kig på os selv og vores omgivelser. Kærlighed. Kvalitet. Overflod. Hygge. Latter. Harmoni. Romantik. Zen. Det er her, vi er.

Det enkle liv.

Louise

Kategorier