Venus-Uranus-Pluto, maj-juni 2019. Skæbnen kalder.

I et år, der er præget af en Neptun-Jupiter kvadrat med dertilhørende forvirring, illusion og lidt for store armbevægelser nogle gange, er den kommende weekend en kærkommen portalåbning for at kunne se fuldstændigt klart, at kunne se ind i vores egen højeste sandhed. En åbning, der vil være i effekt langt ind i juni måned, men som er stærkest nu.

Hvis du også har haft følelsen af endelig at kunne se noget med de rette briller, i det rette perspektiv, så er du ikke helt på vildspor. Venus er i konjunktion til Uranus i Tyren. Et aspekt, der ikke bare give sande indsigter omkring vore værdier, men også tydeligt viser hvad der har forandret sig.Konjunktionen er på sit højeste lørdag den 18. maj 2019, men vil have en solid virkning adskillige uger endnu. Lørdag den 18. maj har vi dog også en intens fuldmåne i Skorpionens tegn hvilket aldrig går stille af sig. En fuldmåne, du kan forberede dig på ved at læse om den HER.Venus er kærlighed, det er vores værdier. Det, vi sætter pris på. Det er også vores æstetiske præferencer og da Uranus kommer med forandring i forhold til vores højere sandhed kan det meget vel være, at du her opdager at sætte pris på noget, du aldrig havde troet. Du har måske ændret smag. I tøj, indretning, mennesker, biler. Nu skal du have en polkaprikket bil eller et gult hus – noget du aldrig har kunnet se dig selv i før. Måske du mister din trompet og opdager, hvor meget du egentlig satte pris på den osv osv.

Med Pluto og Uranus i harmonisk aspekt til hinanden kan vi kun lande i vores allerdybeste autenticitet. Pluto og Uranus vil kun een ting og det er at transformere dig og dit liv så du kommer (tilbage) til kernen af dig selv. Din sandeste vej her i livet. Månen lyser på det, der har været gemt i mørket. I dybet. Fra fortiden, fra tidligere liv.Med Merkur i Tyren i opposition til månen her bliver det en slags ”medium” for os selv og andre. Vi ser, hvad vi ikke før har kunnet se, vi fortæller hvad vi ikke før har kunnet fortælle. Bliv ikke overrasket hvis andre afslører sandheder for dig, det er det eneste vi arbejder med for tiden.

Det, der kommer fra mørket op i lyset kan ikke bare heales eller manifesteres, det mister også magten over dig. Og Uranus kommer altid med solide gennembrud når det kommer til at være ægte. Det kan være på en måde hvorpå vi undrer os over hvordan vi kunne være så blinde over for det, der var så åbenlyst. Måske du allerede er nået dertil nu.

Uanset hvad, så er Uranus og Pluto for fuld smadder noget der gør, at det er fuldstændigt umuligt at ignorere din sjæls dybeste ønsker. Har man først smagt på noget så ægte som dette er det umuligt ikke at forfølge det 100%. Uanset hvad det måtte koste. Sjælen går ikke på kompromis eller slår sig til tåls.Hvis livet og sjælen kalder på forandring, så er det tid til forandring. Bliver du kaldt på eventyr, så er det tid til at tage på eventyr. Det er nu.

Og du kan meget vel opdage, at du ikke behøver meget andet end det essentielle. Kun den sandhed, der er værd at leve for.

Det er smukt, intenst og transformerende.

Der er ægte magi i vente til os alle.

Louise

Kategorier