I Tvillingernes tegn, maj-juni 2019. Spøg og skæmt.

Energierne har atter skiftet og Solen er nu gået i Tvillingernes tegn den næste måneds tid. Et mærkbart skifte fra den langsommelige og sensuelle Tyr, hvor vi har nydt livets goder den sidste måneds tid. Her i Tvillingernes sæson bliver der skruet gevaldigt op for tankeprocesser, snak, bevægelse, hurtighed, uforudsigelighed, fest og udadvendthed. Selv den mest introverte vil føle mere for at række ud til andre end normalt og vi har her fænomenale mulighed for at skabe eller se de større og bedre muligheder, der er over alt. Så nyt, så friskt, så spændende.

Alt, der har med Merkurielle aktiviteter at gøre, altså kommunikation, salg, PR, networking/socialisering, humor, trafik, undervisning, spøg&skæmt, historiefortælling og intellekt er bonusfeltet i denne måned. Det er de områder energien støtter allerbedst. Er du Guldmedlem, kan du læse om de gode datoer i maj HER og i juni HER.

Er man i forvejen Merkuriel (som jeg selv, der har Tvillinge-ascendant og har været på speed hvad telefonsamtaler, mails og rendenrundt i det hele taget angår siden i morges) er man helt på hjemmebane i denne måned – måske så meget, at der skal huskes at geares lidt ned engang imellem. Mere meditation, mindre mokka. Mere søvn, mindre snak.

Pas på med at køre for hurtigt, det går tingene i forvejen alt for stærkt til. Der er en grund til, at hurtige biler som Ferrari, Alfa Romeo, Lamborghini og Maserati kommer fra Tvillinge-landet Italien (ja, der hvor de også snakker meget med hænderne – det er Tvillingens signatur).

Folk har det med at elske eller hade Tvillinge-energi, men kedeligt bliver det aldrig og det er Tvillingernes sæson heller ikke. Der er ikke et mere bedrøveligt syn end en Tvilling, der keder sig eller ikke får lov til at være sit free-spirited jeg. Det er som en visnet blomst, der kunne være i fuldt flor og få alt og alle andre omkring sig til at blomstre. Det er synd at kaste sand på den.Det, der er ved Tvillinge-energien er, at den er dualistisk. Man ved aldrig helt om man får den lyse eller den mørke tvilling, især hvis det er en lidt yngre Tvilling der ikke har lært at balancere dette endnu. Derfor kan det af omgivelserne blive tolket som humørsvingninger, men det er det ikke på samme måde som Krebsen, f. eks som er styret af Månen. Tvillingerne er to personligheder der konstant bliver stimuleret og distraheret.

Har man ikke selv udprægede Tvillingeplaceringer kan det være svært at forstå, at Tvillingerne faktisk er flere personer på een gang. Det er et tegn, der ofte bliver beskyldt for at være dobbeltsidet og derfor utilregneligt, men det er ikke på grund af masker der skiftes ud. Tvillinger er begge dele, vi er mange processer og personer på een gang. Multiple personligheder er en underdrivelse i det her tegn hvilket gør det til et særdeles underholdende og vidende tegn, men det kan også opfattes som mere eller mindre utilregneligt eller sporadisk.Det er sæson for at være hurtig på fødderne, følge med strømmen og man kan med sin charme så let danse sig ud af enhver negativ situation hvis man bruger Tvillinge-energien optimalt. Entusiasmen er i højsædet, en Tvilling kan ikke bare få noget godt ud af enhver situation, men kan lave cocktails ud af det rene bæ. Sådan nogle med paraply og stjernekaster.

Tiden er perfekt til sociale sammenkomster, gerne med mange mennesker man kan mingle imellem. Connect connect connect. Ind og ud mellem mennesker og energier. Tvillinge-energi føder på den interaktion, der er med andre mennesker. Det er helt vitalt, og det er derfor Tvillinger/-ascendanter ofte bare taler til folk på gaden. Det gør jeg også og har gjort hele mit liv. Jeg forstår ikke rigtigt det der ”fremmede”-begreb. Bevares, med tiden lærer man at vælge kvalitet frem for kvantitet, men behovet for at connecte er der altid, så bliv ikke forskrækket hvis der er flere ”fremmede” der taler til dig nu. Bare tag de høretelefoner ud, så du ikke går glip af en samtale der kan komme til at betyde mere for dig end du måske lige tror.

Har du brug for en analyse af alle sider af en situation, for at lære om at begå sig og skabe relationer til andre eller bare brug for en underholdende samtale, så er det en Tvilling du skal gå til.Tidens farver er guld, gul og pastelgrøn. Stilen er farverig, drinksene ligeså. Kan man styre colour blocking i stil og indretning, så er det også lige i øjet. Vi klæder os sporty og gerne lidt små-excentrisk. Det kommer an på, hvad alle stemmerne i dit hoved kan blive enige om.

Spøg til side, der er lagt op til en hurtig sæson med dobbelthed i højsædet. Alt kommer i flok når vi er i Tvillinge-sæson, på godt og ondt. Den ene Tvilling står og glor på, hvad den anden laver.

Man er mere legesyg, opfindsom og kvik. Skal du lancere et event eller holde sammenkomst, kan der være ordlege og brætspil. Matador kan være oplagt når nu vi har Saturn og Pluto i trigon til Venus i Tyren, så må det godt være noget med penge og kapitalisme. Det gælder iøvrigt også i det virkelige liv, kan du bruge de her energier optimalt, er der virkeligt noget solidt at hente.

Tvillingerne hersker over miniature, over små ting. Det giver mere mening at servere kanapeer end helstegt pattegris. Ærter. M&M´s. Peanuts. You get the picture.Generelt er det godt at tænke dualistisk i denne periode. Flerfoldigt. Måske du skal bruge flere partnere til dit projekt, medarbejdere i din virksomhed, flere tilskud til kroppen for at opnå at bestemt fysisk mål etc. Bare flere eller mere af noget i nogle områder af dit liv. Holder du foredrag kan det måske udgives flere steder (og/eller på nettet, det er også en Tvillinge-ting). Udgiver du en bog, kan den måske udgives i flere lande, signeres i flere boghandler etc etc.

Selv om det generelt er nogle år, hvor det er bedst at holde det simple liv og kun bruge sin tid, energi og penge på mennesker og situationer der er af kvalitet og langtidsholdbarhed, så kan man godt jonglere lidt med boldene her. Energien er så alsidig, at laver man f. eks normalt to ting på een dag, lad os sige arbejde og hjem, så kan man her også godt gå til fransk, se venner, dyrke sport etc. Der er stadig mange afslutninger og store, nye eventyr i luften, så vi kan godt prikke lidt til nogle forskellige ting der kunne være interessante. Kodeordet her er fremtid, ikke fortid. Den er mere fortid end den nogensinde har været.Tvillinge-energi er frisk, ung i hjertet og bevidstheden. Den er multidimensionel. Det sprøde og det nye multiplicerer sig her hvis du ikke blokerer det med uddaterede situationer, energier og mennesker. Det er ekstremt vigtigt. Vi skal kunne trække vejret og føle os fri, have plads til at skabe nye drømme.

Apropos drømme (og illusioner), så kommer vi ikke udenom Jupiter-kvadraten, der hersker stort i år, og her kan meget vel falde nogle illusioner der, hvor der er blevet snydt eller lovet for meget. Ikke mindst fordi Merkur også brænder igennem med Tvillingerne samtidig og i løbet af juni får vi nogle festlige måner i Tvillingerne og Skytten. Mere om det i et andet indlæg.

Jeg må løbe.

Jeg ved ikke hvortil. Jeg må bare løbe.

Louise

 

Kategorier