Nymåne juni 2019. Verden for dine fødder.

Nymånen i Tvillingernes tegn den 3. juni 2019 starter noget nyt. Det sker altid ved en nymåne. Her i Tvillinge-sæson leger vi måske rundt med en masse tanker og muligheder. Skæbnens veje kan føles som en otte-sporet motorvej vi ubesværet kan kvante rundt imellem.

Er man født med fremtrædende Tvillinge-placeringer er dette dagligdag, men er man ikke, så er den kollektive energi som altid nu tilgængelig for alle – og at kunne transmogriffe sig så hurtigt mellem tanker, processer, samtaler, mennesker, ideer, muligheder og situationer som en Tvilling kan, det er ikke så lidt af en super-evne at have. Prøv engang, hey måske du vil kunne lide det.

Den gode nyhed ved de aspekter, der er til denne nymåne er, at vi kan føle det som om verden ligger for vores fødder og at alt kan lade sig gøre. Den dårlige nyhed er, at vi kan føle det som om verden ligger for vores fødder og at alt kan lade sig gøre. Nymånen vil derfor for nogle være et gennembrud i forhold til et begrænsende mindset og for de over-optimistiske måske et hurtigt fald til jorden.Jorden. Jorden vinder til sidst. Det jordnære, det realistiske. Det vi rent fysisk kan bygge, kan konkretisere i vores liv. Og jeg skal fortælle dig hvorfor.Vi har ekstremt stærke jord-aspekter for tiden. Uranus og Venus i Tyren i trigon til Saturn og Pluto i Stenbukken. Wuhuw. Kære ven, du kan rent faktisk bygge hvad som helst med hvem som helst. Udfordringen kan bestå i at se, hvem/hvad/hvor der på sigt er det ultimative i en farvestrålende kæmpebuffet fyldt med tomme kalorier.

Og så alligevel er det ikke så svært. For vi ved det godt. Den Nordlige Måneknude i Krebsen hjælper os til at navigere gennem intuition, gennem vores mavefornemmelse. Denne transit har ”hjem” som overordnet tema, og vi er ved at toppe her i juni og i juli.

Krebsen har stået ”alene” om det her siden transitten startede i november 2018, men nu kommer alle venne-planeterne til hjælp i løbet af eklipse-sæson, så inden vi rammer august er vi på hjemmebane igen. Længslen efter at ville ”hjem”, hjem til os selv, til det liv vi ønsker allermest med de mennesker vi ønsker allermest er stærk nu fordi den er kommet så tæt på nu og det kan vi mærke. Skæbnen sejrer altid til sidst.Tror du på magi? Det kan du nu. For jeg tror der er magi i luften. Og på jorden.

Hvis vi tager lidt fra vores fantasifulde og måske himmelflyvske drømme og blander det med kreativitet, visionen samt realitetssansen, strukturen og langtidsholdbarheden, så har vi brugt de planetariske ingredienser ved denne nymåne optimalt. Der er nærmest ikke det, vi ikke kan bygge så længe det er ægte. Et livsværk. En smuk familie. Et projekt der går over i verdenshistorien. Et magisk kærlighedsforhold. Din drøm, uanset hvad den måtte være. Den er ægte fordi den er din.

Neptuns indflydelse her giver os måske lyserøde briller på, men lærer os også at tænke forbi den logiske hjernes begrænsninger. Kreativiteten er uendelig og ja, Neptun er også planeten for skuffelser når luftkastellerne falder fra hinanden igen, det er derfor vi skal forsøge også at holde os så vågne og realistiske som muligt samtidig. Kig lige ud over kanten på de lyserøde briller ind imellem, så skal det nok gå.

Det skal nok gå hvis vi ikke kun ser mennesker og situationer som vi ønsker, at de skal være, men også ser dem som de egentlig er. Lettere sagt end gjort, jeg ved det – og det er op til dig om du ønsker fantasi eller realisme. Neptun hersker over musik- og filmindustrien, men også over stoffer og alkohol. Jeg vil ikke fornærme nogen ved at forklare sammenhængen.

Ihvertfald lægger denne nymåne op til, at vi kan drømme om at blive hvad som helst. Ligesom da vi var børn og drømte om at blive astronaut, balletdanser eller direktør (yes, undertegnede).Og vi har sgu brug for sådan en nymåne nu. Eklipse sæson er på vej med sine vanlige klippen ind og ud i vores liv. Dennne gang med ekstra tyngde grundet de kardinale placeringer med Saturn og Pluto i Stenbukken og på den Sydlige Måneknude samt Krebsen på den Nordlige Måneknude. Det er sgu heavy stuff, mand. Og for mestedelen ude af vores hænder for nu, eklipse-sæson kan sagtens mærkes i juni måned også og i nogle tilfælde endda begynde at manifestere sig.

Joh, det er i sandhed spændende tider. Og forude venter en let, luftig, kreativ og magisk nymåne. Tid til at gå efter det umulige, efter den håbløse drøm. Fyld luftballonen op med varm luft, men vær lige klar med en faldskærm hvis det nu alligevel viser sig at være for meget...ehh varm luft. Udfald er måske ikke noget vi tænker så meget på nu i denne ekspansive energi, men derfor behøver vi jo ikke at være idioter, vel.

Det er tid til at nyde. Nyde, at verden ligger for vores fødder.

Louise 

 

Kategorier