Pinsen 2019. Godt og blandet. Måske lidt for mange drinks.

De kollektive energier følger næsten den vejrlige vejrudsigt når det kommer til at byde os på lidt af hvert hen over pinsen 2019. Vi kan overgøre tingene, underspille og dramatisere. Det kan hurtigt blive de gode imod de onde i den kvadrat, Solen i Tvillingerne danner til Neptun i Fiskene. Og så er det atter tid til at blive (lidt mere) voksen for os alle.

Overdrivelse kan meget vel være pinsens tema, ihvertfald frem til søndag. Solen i kvadrat til Neptun er meget karikeret, det er dæmoner og prinsesser, hekse og helte.  Overdrivelse fremmer som altid forståelse. Det er en fremragende periode til at fantasere og lege lidt rundt med tingene (vi er stadig i Tvillinge-sæson, her skal det hele opleves, smages på, besøges, tales om, læres om etc), så er du ved at skrive en sang, en bog, et manuskript eller andet, så er der Harry Potter-potentiale i luften. Er du ikke i gang med det, er det generelt en god weekend til at holde tingene lidt let, se en film, hold vandkamp i haven og den slags. Det er ikke helt det bedste tidspunkt for store, livsforandrende beslutninger.

Ikke mindst fordi krigsplaneten Mars stadig syder og bobler i det bløde Krebse-vand, nu også tæt på en opposition til evolutionshungrende Pluto og strikse Saturn i Stenbukken. Det er sgu lidt af en tovtrækning og især når Venus lørdag den 8. juni forlader sin hjemmebane i Tyrens tegn og hopper ind i Tvillingerne, der om noget vil have nytnytnyt, så står vi i en interessant situation. Venus  i Tyren skal nemlig ikke nogle som helst steder hen, den hygger sig hvor den er. Venus i Tvillingerne skal jeg nok skrive om, men omkring pinsedag har vi et grand cross i de bevægelige tegn og huhu, så skal Pluto nok begynde at få sin evolution. Nu begynder vi at rykke og skabe forandringer. Og det er her oppositionerne kommer ind i billedet, for den kan meget let opleves som eksterne autoriteter. Det er autoriteter af en art, chefer, forældre, eksterne myndigheder etc som ”tvinger” mig til forandring. Uh mon ikke den nye regering kan bruges til at bære brænde til det bål.

Er du i en situation, hvor ”omstændigheder” ”tvinger” dig til at skabe en forandring, så er det dig selv. Du skaber den ad kringlede energetiske veje (jo). Chiron i Vædderen lægger (stadig) op til, at vi tager vores magt helt hjem til os selv, tager bevidste beslutninger, er handlekraftige i forhold til vores behov og ønsker. På den måde behøver chefen ikke at fyre dig, kæresten ikke at forlade dig eller hvad det måtte være – den indre udvikling og tilfredsstillelse kommer af selv at tage de rette beslutninger for dig ligesom du ikke hovedløst behøver at føle dig fanget i en strøm af ”omstændigheder”. Et af årets temaer er jo at growe the fuck up, remember (se evt videoen om det HER) – de krav stilles der i høj grad også i pinsen.Solen er i weekenden også i opposition til Jupiter i Skytten, og på det her tidspunkt af Jupiters transit kan det være interessant at se lidt nærmere på de huse, Jupiter transitter i dit fødselshoroskop (brug evt Astromatrix) samt hvilke aspekter, det danner. Det viser hvor størst mulighed for udvikling ligger og hvor fokus med fordel kan lægges for dig for tiden. Er det f. eks 5. hus er det måske kreativitet og romantik, 11. hus vennekreds og højere mål i livet, 12. hus et meditations retreat et sted etc etc. Der er en tråd til en 25. november 2018, hvor Solen var i konjunktion til Jupiter i Skytten så her er du altså halvvejs i en cyklus eller slutter den fase.

Fredag og lørdag er solen i den festhungrende Løve, som elsker at spille, gamble, feste, være kreativ samt at tage risici. Overdrivelse er stadig et kæmpe tema, så vi er altså hurtigt ude i noget med vilde fester, Las Vegas-gambling, vilde ideer og drukgilde. Og det er med glitrende Elvis-kostume og måske lidt for lyserøde briller grundet Jupiter i kvadrat til Neptun. Jeg skal ikke blande mig i andres pinseplaner, kun fortælle at energimæssigt er der mest lige så dybt at falde som der er højt at flyve her, så er en party hard-type uden bremseklodser, bør du måske tage dine forholdsregler inden.Man kan nemt komme til at overgøre det i pinsen 2019

Søndag og mandag er Månen dog i Jomfruen, som brat sender os på jorden og gør os ædru på nul komma dut. Nu skal der gøres praktiske og fornuftige ting. Hey, har du fået funklende ideer under den overdrevne brainstorm i dagene før, kan du her med realistiske briller se, hvad der har gang på jord og hvad, der ikke har. Hvad der kan gøres konkret og hvad der skal smides ud. Det er også oplagt til at lave en plan, analysere, se på detaljer etc.Mandag er vi dog klar til at tage ansvar igen

Så altså – en weekend, der kan være meget oppe eller meget nede, alt afhængig af hvor i spektret man befinder sig. En fjer bliver hurtigt til mange høns og vi kan ikke se skoven for bare træer. Ekspansivt med stor potentiale for forandring til det bedre – bare du ikke foretager konkrete valg lige nu, hvor vi måske ikke har alle detaljer på plads. Og så længe de valg kommer fra dine inderste ønsker, går det ikke helt galt.

Rigtigt god pinse :)

Louise

Kategorier