Jupiter i kvadrat til Neptun, juni 2019. Vi voksne kan også være bange.

Her i weekenden op til mirakel-fuldmånen på mandag har vi et andet af årets højdepunkter, nemlig Jupiter i kvadrat til Neptun som passerer os tre gange i år. Første gang var omkring den 13. januar, hvor tiøren måske faldt på et bestemt livsområde for dig. Anden runde af denne er her i weekenden og så kulminerer aspektet i september 2019.

Uvished kan være et stort tema i vores liv nu, og det lægger op til både at bruge sin intuition, som jeg har skrevet så meget om, men også om at have tiltro til livets naturlige flow. At tingene udfolder sig som de skal. Det er det, der gør Jupiter og Jupiters tegn Skytten til de evige optimister.Et aspekt som dette medfører som regel store indsigter, men de kommer måske ikke let. Det kan være uddaterede moralske overbevisninger om, hvad der er rigtigt eller forkert, hvem der er de gode eller de onde og andet ævl, vi har nedarvet fra Fiskenes Tidsalder.Med så meget aktivitet som vi har hos Krebsen for tiden, kan det meget vel være indre indsigter der kommer i form af indre beskeder, der kommer i form af vores følelser. Her kan guldet ligge begravet. Krebsen handler i høj grad om vores indre barn, så kommer du i situationer hvor du eller andre overreagerer – ihvertfald ifølge omverdenen – kan det være information fra det indre barn, den oversete følelsesmæssige krop. Der er måske nogle behov, der ikke er opfyldt og ikke har været det i mange, mange år. Måske hele livet.

I et år og særligt en sommer, hvor endnu flere lag skrælles af os, kan man her hjælpe sig selv ved ikke at sætte en fordømmende etiket på ”overreaktionen”. Det er ikke ”barnligt”, ”overfølsomt”, ”bitchy” og det er heller ikke ubelejligt. Det er omverdenen, der i så fald er ”ubelejlig”. Også selv om katalysatoren kan virke som en lille ting – der er ikke flere gulerødder i Netto og så bryder man helt sammen på gulvet der. Det er sådan noget, vi er ude i. Fine energier og vej til noget meget ægte, men desværre også en situation der nok ville få flere aber til at trække deres telefon frem end til rent faktisk at sætte sig ned og hjælpe eller trøste vedkommende. Nogle gange ved jeg ikke om jeg er naiv at tro, at mennesker en dag udvikler sig til højere plan. Ihvertfald er disse år grobund for, at noget fantastisk fint og følsomt vokser frem fra undergrunden.For når Krebsen står over for Stenbukken i den vanvittige tovtrækning, der har stået på i et stykke tid, så er det Krebsen der vinder. Det er omsorgen, kærligheden, empatien, at udtrykke og respektere følelser, der vinder (Krebsen). Vi siger farvel til gamle rigide strukturer, standarder og traditioner for undertrykkelse af vores natur (Stenbukken). Et tema, der kommer til at fortsætte længe endnu.

Lige i denne weekend og den kommende uge har det indre barn bare fået megafon i hånden, så det kan blive svært at overhøre. Heldigvis.

Et andet stort tema med Jupiter i kvadrat til Neptun er de her illusioner, der falder på stribe og det tager også kun til som sommeren skrider frem. Derfor kan man synes, at det er oplagt at kontakte sin eks-kæreste kun for hurtigt at opdage, at han/hun er langt bedre i din fantasi end i virkeligheden. Der er jo som regel en grund til, at eks er eks. Det virker ikke i virkeligheden.Er man klar til udvikling på den store klinge, kan man måske se hvordan fantasien om eks-en (eller hvad det måtte være) egentlig er en del af et mønster du enten har brudt eller er ved at bryde. Det er meget smerte forbundet med at gennemleve de dagdrømme hele tiden og Jupiter i kvadrat til Neptun er meget positive energier i forhold til at få klarhed een gang for alle.

Jeg siger ikke, at det nødvendigvis er let. Både Jupiter og Neptun er sådan nogle planeter, der vil drømme om magi og jeg skal ikke gøre mig til dommer over, hvad der er rigtigt eller forkert for en at gøre. Det, jeg kan fortælle er dog, at hvis man har dybe følelser der presser på, er det bedre at holde fast i båden på det hav end at hoppe ned i havet – at sende sms´en til den gamle flamme, lange ud efter et glas rødvin eller hvad der nu kan distrahere.

De temaer, vi hver især arbejder med her, kan meget vel være forløberne til det, der bliver lyst op under fuldmånen på mandag og som rykker for alvor efter eklipse-sæson. At arbejde konstruktivt med ovenstående giver os springbræt til at hoppe op på et endnu højere niveau her.

God weekend :)

Louise

https://www.youtube.com/watch?v=ApRPz9FzkQM

Ja, dagens titel er taget fra 70er-sangen ”Vi voksne kan også være bange”. En sang, der altid har delt vandene – nogle elsker den, andre hader den – titlen er ihvertfald højaktuel.

Kategorier