Sommersolhverv juni 2019. Klimax.

Fredag den 21. juni 2019 har vi sommersolhverv. Det er altid et højdepunkt på året da vi her skifter til sommeren (også astrologisk da kardinaltegnet Krebsen tager lederstokken), et stort energiskifte finder altid sted her. Heldigvis er det også årets længste dag, for der er masser at gøre status over i et 2019, der indtil videre har givet os nogle seriøse reality checks, men som også her når et klimax der kan tilskrives de skønne transitter Jupiter i Skytten og Den Nordlige Måneknude i Krebsen, som virkeligt nu kommer til deres ret.

Det meste i dit liv burde efterhånden være no brainers. Hvor pengene kommer fra, hvem der er de gode relationer, hvad der er det kvalitative, langtidsholdbare, autentiske. Det er meget, meget åbenlyst hvad der her står i fuldt flor. Meget åbenlyst. Hvem eller hvad der er vendt mod dig, udveksler positive energier med dig og hvem eller hvad der ikke gør. Det er mindst lige så tydeligt.

I slipstrømmen på denne ovenud fantastiske fuldmåne i Skytten, vi havde den 17. juni, og her på tærsklen til Krebsens sæson er vi i en tid med overflod, hjerte, venlighed, omsorg, sensitivitet og nysgerrighed. Er alt du bevidst starter eller fortsætter her med de begreber som fundament, kan du skabe noget der holder for evigt. Jupiter i Skytten gør det lukrativt, sjovt og succesfuldt. Den Nordlige Måneknude i Krebsen gør, at vi har fundet hjem eller gør det i den kommende tid.

Det vigtige her er, at dette er henholdsvis en heldig og en meget sensitiv transit. Jupiter giver i overflod, så det er helt passende at turde tro på, at man fortjener alt det gode og kærlige og heldige, der kommer til en. Det, man helst ikke skal gøre her, er at forsøge at forcere noget. Det er hverken Skytten eller Krebsen til.

Det er ikke i den forstand tid til selv at bryde igennem, men snarere bare at se hvem og hvad der betyder noget. For det er lyst op. Der er lagt op til refleksion, ikke til at presse noget igennem. Relax, says Frankie. Kalder alle kontrolposter: I kan bare gå hjem og holde sommerferie nu.

For det her er en af de tider, hvor der er åbnet helt op for de karmiske og magiske sluser, så det er vitterligt at tage imod og nyde det. Noget vil falde, og andet står for evigt.For – som skrevet flere gange – så startede Jupiter i Skytten sin transit med at kaste en masse bolde op i luften. Mulighederne var uanede, vi kunne se langt og på mange tidslinjer. Hvad vi ikke kunne se (eller måske skulle se) tidligere på året var, hvilken tidslinje der er den helt rigtige for os.

Det kan vi nu.

Hvad er smukt og smiler til dig. Ja, dig. Er vendt i din retning. Hvor står blomsten i fuldt flor i al sin skønhed, storhed og overflod. Det er her dørene og mulighederne udfolder sig. Ikke der hvor tornene er, det er ikke en tid for torne. For det tunge, negative, mørke.

Faktisk begynder tornene her at falde af. Det er det, der er lidt løst i ens liv. De af Jupiters bolde, der ikke kan blive hængende i luften. Har du småjobs eller forskellige indkomstkilder er det i en portal som denne almindeligt, at en af de jobs pludseligt bliver en tydeligt oplyst vej, der kan være særdeles succesfuld og lukrativ. Derfor falder de andre jobs/indtægtskilder fra. Ser du nu, at een bestemt ven er langt mere givende end mere løse bekendtskaber, kan sidstnævnte også let falde fra. Eet kærestepotentiale er langt mere åbenlyst end løse forhold, så falder de løse forhold også fra osv osv. Som knapper på en skjorte, der er for stram. Det bliver akavet, pinligt, irriterende eller endda ubehageligt. Vi kan være på begge sider af den ligning, selvfølgelig.Vi kan ikke fake os selv ret meget længere. Forstår man eller kan man se sin tidslinje, kan man også se hvem man er, hvor man skal henad og med hvem. Og der skal gøres plads til, at disse virkeligheder kan komme ind.

Det er så let at se. Fokuser på det, der bare blomstrer. Står og skinner. Giver. Smiler. Hvor er dit ”soft place to fall”, hvem eller hvad tager al smerten, hvor glemmer man det negative i ens liv for en stund.

Er du en af dem, der har haft en hård medfart på livets vej og måske er vant til at vende ryggen til det gode, at løbe væk fra det der er kærligt og ægte, opfordrer jeg i den grad til at forsøge at blive stående. Stå med front og modtage alt det gode. Jeg ved godt, at det kan være svært, men jeg håber du ihvertfald vil forsøge at tillade at tingene er lette og bliver givet til dig. Gode ting, noget du har brug for og gerne vil have. Du kan virkeligt skabe de smukkeste forhold og venskaber og ting i verden her.

Det er easy times, my friend. Tid til at acceptere det gode, der her kommer let til os.

Vi har fortjent det.

Alle som en.

Det har vi virkelig.

Louise

Kategorier