Merkur i Løven juni-august 2019. And the Oscar goes to..

Merkur går i dag i Løvens tegn og sender os fra Krebsens dybe vand direkte op på den store scene. Mindre emotionel dybde og healende samtaler, nu er vi klar til mere kreative og endda dramatiske udtryksformer. Sitter du fast i noget? Vores modige Løve inspirerer i denne periode til at bryde fri fra enhver form for stagnation.

Ihvertfald frem til den 7. juli, for her skal vi ikke bare stagnere – vi skal til at gå baglæns når Merkur endnu engang går retrograd. En tilbagevendende begivenhed i løbet af et år, så de første par uger af juli vil Merkur knap flytte sig for derefter at trille baglæns, tilbage ind i Krebsens tegn omkring den 19. juli. Merkur kommer tilbage til Løven den 11. august 2019.Merkur retrograd er kendt for at være en af de mere besværlige perioder i vores kommunikationsbaserede samfund. Teknik og trafik påvirkes uhensigtsmæssigt og misforståelser ophober sig. Ydermere vil denne MR være i kvadrat til Uranus i Tyren ligesom Mars vil hoppe fra passive-aggressive Krebsen over til Løvens tegn den 8. juli.

(nervøs latter)Mja, altså det her har flere potentialer. Dynamisk, ja. Potentielt eksplosivt. Hvis brugt hensigtsmæssigt kan vi i den grad bryde igennem vore egne begrænsende overbevisninger. Du synes ikke, at du er god nok/klog nok/flot nok til at træde ud på livets store scene med det, du har på hjerte? Har du nogensinde mødt en Løve, der tænkte sådan?

Det har jeg heller ikke.I en måned med eklipser, der er aktiveringspunkter for tiltrængte forandringer i vores individuelle og kollektive liv, kan en kombination som denne give virkeligt store indsigter i forhold til, hvad vi er vokset fra og i den grad har brug for at efterlade i garderoben. Eller bare i fortiden. Hvor det hører til.

Løven er et ildtegn, det er stærkt og modigt hvilket ikke gør sig mindre gældende når Merkur befinder sig her. Gennembrud, sammenbrud, nedbrud, opbrud kommer naturligt for første gang i månedsvis. Der, hvor der skal gøres plads så noget nyt kan vokse frem. Uranus og Mars forstærker kraftigt trangen til at bryde fri af fortiden.

Lidt eller meget drama slipper vi nok ikke for. Det er trods alt Løvens foretrukne brændstof. Og så er vi jo i eklipse-og-krebsesæson, så bølgerne kan gå virkeligt højt.

Dramatisk, ja. Og tiltrængt. Vi kan jo ikke gå på scenen i det outfit, der ikke passer os længere, vel? Med kasserollehår som havde vores mor klippet os som 5-årige. Nej. We must shine.

Har du styr på alt dit shit (helt sikkert du har), så kan du jo bare læne dig tilbage og nyde dine popcorn mens dramaet udspiller sig på scenen foran dig.

Lidt kongelig har man vel lov at være.

LouiseMerkur i Løven juni-aug 2019 er også en fremragende periode for alle former for scenearbejde, foredragsholdning (som det jo hedder), skuespil og teater.

Kategorier