Den 2. – 16. juli 2019. Mellem to verdener.

Det er eklipse-sæson. Korrigering af karma og skæbneveje i vores liv. I denne måned mere  kraftfuldt end det er set i mange år, hvilket mange af jer nok har lagt mærke til. Når universet – vores højere selv eller hvad man vil kalde det, vil have os til at ”grow the fuck up”, så er det alvor. Eklipse-aksen er i kardinaltegnene Krebsen og Stenbukken, som er naturlige ledere, og Saturn og Pluto er de to sværvægtere, der med korslagte arme sidder og glor på os forsøge at undslippe vores skæbne. Uranus sender også lige et par skruebolde i vores retning oveni, for det skal jo ikke være alt for nemt at være menneske i inkarnation, vel.

Igår den 2. juli 2019 havde vi  Eklipse 1 (nymåne og solformørkelse i Krebsens tegn). Nye begyndelser er altid signifikante her og perioden mellem to eklipser (Eklipse 2 kommer i Stenbukkens tegn den 16. juli 2019) er kendt for at være skæbnepassager hvor stor transformation kan finde sted på meget kort tid. Det er vitterligt vejen over broen fra det gamle og hen til det nye liv. Den nye verden.Alt afhængig af, hvor du er i dit liv kan dette skæbnevindue være en portal-åbning til en helt anden dimension. I flere tilfælde her, hvor folk der ønsker at gå over på den anden side, forlader os. Det, der har været opsejling til i et stykke tid når her sin slutning, hvis det er en cyklus der er færdig.Det er surt. Og sødt. Og salt. Denne periode er meget på een gang, mange farver, toner og dufte. Det er alt og intet.

Vi er stadig i Krebsens sæson, så det handler i høj grad også om slægt og familie. Dette efter en lang periode med stadig højere vibrationer efterhånden som vi udvikler os. Vi er på et helt andet niveau end for bare få år siden.

Det er derfor ikke ualmindeligt at føle sig udenfor i denne periode. Alene. Som en freak. Måske endda misforstået. Man føler sig ikke længere som en del af ”familien”, hvad enten det er din biologiske familie, en gruppe, venner eller klan af en art.

Den ”bro”, vi går over betyder ikke nødvendigvis at vi efterlader alt det gamle bag os (selv om det gør for nogle). Det er ikke Saturns stil. Den betyder snarere, at vi transformerer det der ikke længere fungerer og ser, om det kan passe i vores nye verden. For der er ingen vej tilbage til den, vi engang var.Måske du søger mere kvalitativt samvær med din familie istedet for de evindelige klan-traditioner på godt og ondt. Dinosaurvittigheder med en Tuborg i hånden er vel stadig det gængse i mange, danske hjem. Drænende familie-begivenheder. You name it.

Føler du dig ikke tilpas med de gamle måder at gøre tingene på, så kommer du heller ikke til at blive det. Og hvem ved, måske er der andre end dig der sukker efter noget andet end de samme gamle historier der kun er blevet bedre med tiden. Prøv engang at optimere kvaliteten og se hvad der sker, det er en tid for modig handling (og ikke mindst drama med Merkur i Løven).

Noget andet, denne passage kan udløse er, at man kan se hvordan noget engang er startet. En afhængighed, f. eks. Det er så let at smide alt, der er dårligt for os her. Bare efterlade de smøger eller den vinflaske et sted på broen. Træde ud af dårlige vaner, dårlige grupper, dårlige situationer. Broen forsvinder når du er gået over, så du kommer aldrig tilbage hertil.

Det er en tid for stor refleksion, og med Chiron der snart går retrograd burde identitetskriser være tidens trend. Mere om det senere.

Et nyt menneske er på vej.

En ny æra er begyndt.

Louise

 

Kategorier