Historisk portal-åbning frem til den 16 juli. Saturn siger..

Vi har en fuldmåne-eklipse på vej den 16. juli. Den er så stor, at den kan være historisk allerede inden den er aktiveret for alvor. Store livstemaer og en tilsvarende portal til forløsning og healing er åben i disse dage, så føler du ”storheden” har du ret. Som skrevet før kan denne måned ændre hele dit liv.

2019 er som nævnt før den store skyl-ud-knap. Vi efterlader, healer og forløser vores fortid og måske vi healer for hele slægten i denne tid. Det er ikke let, men det er nødvendigt inden 2020 som bliver et utroligt interessant år. Langt mere interessant end 2019 hvorfor forarbejdet må gøres her.

Især de første 3 uger af juli 2019 – det er altså årets største lort der skylles ud her.  Uden tvivl. Den 16. juli 2019 bliver en fuldmåne i konjunktion til Saturn og Pluto på den Sydlige måneknude. Tungt og mindeværdigt. Merkur i retrograd på vej i Krebsens tegn, Venus er i Krebsen, Solen i Krebsen.

Det her er helt enorme polariteter. Fokus går på sådan noget med helt tilbage til da du var baby eller spæd – dybe, dybe behov - og alt der er programmeret fra dengang og hvordan du kan gå en fremtid i møde som en langt mere ”ren” person. Næsten hele din livslinje lyses op nu. Det er sgu heavy stuff.

Saturn siger egentlig "stram op". Byg den vej du gerne vil og tag dit indre barn med. Det indre barn, som er blevet healet eller er i gang med at blive det. Føl de ufølte følelser uden at distrahere dig selv med shopping, alkohol, sex, social media, whatever. Det, der hører til ”engang”, skal for alvor efterlades i ”engang”.

Der er ingen grund til at føle skyld, skam, føle sig forkert, dårlig, dum eller hvad der nu er programmeret dybt i os. Det, der holder en tilbage. Især hvis der i dit tidlige liv har været situationer, der var helt helt skæve og som du den dag i dag unødigt tager ansvar for. Misbrug, overgreb af alle slags. Også følelsesmæssige. Det er utroligt hvad man som sensitivt barn og endda baby kan tage ansvar for til trods for at man er helt uden skyld, totalt hjælpeløs og som en svamp der suger alt til sig. Det gælder også bad vibes hvis der er skænderier og andet i hjemmet.

Man bryder sig måske ikke om at indtage offerrollen eller dyrke selvmedlidenhed. Men når man er baby og barn, så er man altså offer for sine omstændigheder . Og har man noget med derfra, så er det her vi lægger den kuffert fra os. Healing og tilgivelse følger. Også til de andre omkring os.

Du er fri fra fortiden når du har processeret den. Healet dig selv efter den. Ikke når den er undertrykt, fornægtet eller ignoreret. Så er fortiden et fængsel. Kilden til mange problemer og forhindringer i vores liv ligger her.Saturn siger "sæt dine mål og arbejd efter dem. Skab det liv du har inkarneret for. Det du virkelig brænder for, det og dem du virkelig elsker."

De traumer vi har fået engang kan vi blive ved og ved at spille på. Blive ved og ved med at sætte os selv i situationer, hvor det er åbenlyst at de bliver aktiveret og at der intet selvkærlighed er ved det. Hvor vi går på kompromis der hvor vi slet slet ikke burde gå på kompromis.

Ja, vi har alle travlt. Man har ærinder, rutiner, ansvar og forpligtelser i hverdagen. Der er ikke tid til at gå indad, til at tage vare på en selv. Krebsen har et robust skjold, der kan beskytte det sensitive indre, men selv det skjold skal opgraderes engang imellem. Måske endda ændres lidt på for at skabe større kongruens mellem det sensitive indre og det hårde ydre.

Saturn siger: ”Tag tiden”. Tiden til dig. Om det er yoga-ophold, varme bade (virkeligt godt i Krebsens sæson), motion, meditation eller terapi. Så er det tid.

Det siger Saturn.

Saturn siger Selvkærlighed.

Louise

Kategorier