Chiron retrograd juli-dec 2019. Med pikken forrest.

”Hemmeligheden er, at man skal gå med pikken forrest”, sagde Kvindehviskeren til mig en dag vi talte om, hvordan han scorer alle sine damer. ”Det gør mænd ikke idag. Og man skal altså gå med pikken forrest”.

Om han har ret eller ej, skal jeg ikke umiddelbart kunne sige. Men vi talte om det i forbindelse med, at jeg efterlyser en manderevolution (læs indlægget fra foråret 2018 HER). Vi mangler en moderne Carl-Mar Møller. En mandlig rollemodel, der hverken er mærkelig, fjollet eller seksuelt forstyrret.

For det er super med female empowerment og ophævelse af religionernes dæmonisering af det kvindelige over det hele, men vi lever også i en dualistisk verden. Hvis det guddommeligt feminine er skadet, så er det guddommeligt maskuline også. Det skal også heales. Der skal være balance.

I april 2018 gik Chiron i Vædderen efter at have befundet sig mange år i Fiskenes tegn.  Chiron repræsenterer en smerte vi healer igennem og frem til år 2027 handler det især om at heale det maskuline (læs indlægget ”en rigtig mand” HER).Det er de færreste mænd der går med pikken forrest. Også i overført betydning. Ihvertfald dem jeg ser derude. De går snarere med indkøbsvognen forrest og lader hovedet falde i det øjeblik sådan en som mig går forbi for Gud nåde og trøste den, hvis kones radarblik fanger andet end at se på grilludstyr og hende. Det er selvfølgelig ikke alle, der er i den situation, men kuperede mænd synes jeg, at der er mange af. De går ihvertfald ikke lige som Kvindehviskeren.

Ovenstående er selvfølgelig bare et eksempel. Min pointe er, at tilstedeværelsen af det maskuline i os alle er det tema, vi arbejder med under Chirons mangeårige transit.Chiron i Vædderen handler også om en anden form for balance, nemlig mellem krop og sjæl, og i retrograd fra 8. juli – 12. december 2019 vil det være et udbredt tema for os kollektivt.

I bevidst arbejde med Chiron vækkes gamle traumer og Chiron er her en slags filter for Neptun, Pluto og Uranus – vi kan sætte vores healing i bevidst kontekst. Den vedvarende transformation (Uranus), gådefulde følelser (Neptun) og det uundgåelige karmiske skub i den retning, vi skal gå (Pluto).

Den personlige identitet vil være det altoverskyggende tema. Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her? Hvad ønsker verden af mig? Og hvad ønsker jeg af mit liv?

De spørgsmål lægger op til stor refleksion i et 2019-2020, der i forvejen handler om at bygge sin mest personlige drøm. At designe det liv, man selv ønsker. 100%. Vi lever i en pioner-tid hvad dagligdag, arbejde og healing angår.

Den indre kriger vokser dag for dag i takt med, at planetens processer omkring højere bevidsthed og fuld kontrol over eget liv tager til.

Måske skal vi alle gå med pikken forrest i denne retrograd. Der er ihvertfald ikke lagt op til at gemme den væk.Chiron presser på for at vores handlekraft skal hentes fra vores dybeste ressourcer og penetrere (pun intended) alle forhindringer på vejen mod vores individuelle mål. Den indre kriger-ild skal brænde så stærkt og passioneret, at intet kan forhindre os i at fuldføre vore største drømme. Om du så skal ud råbe i skoven eller gå til boksning resten af året for at få den antændt, skal jeg ikke kunne sige.

Det kan vores nye Carl-Mar Møller måske.

Hvis han ellers eksisterer derude et sted. Det ville være et godt tidspunkt at komme frem i så fald.

Louise

 

 

Kategorier