Eklipse i Stenbukken den 16. juli 2019. Her er dit liv.

Her på redaktionen hos Universal Goals går vi ikke ind for fatalistisk astrologi. Skræmmekampagner. Men følger man bare lidt med i de kollektive energi-transitter, så er fuldmåne-eklipsen i Stenbukkens tegn den 16. juli 2019 ikke til at komme udenom. Den er stor. Hi-stor-isk. Det er den. For os alle individuelt og kollektivt. En forsmag på år 2020 som bliver massivt.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at hele dit liv falder fra hinanden eller noget i den stil. En eklipse som denne er kun et problem eller ubehagelig overraskelse, hvis man ikke har fulgt Saturns anvisninger. Ja, det er Saturn der vil have os til at ”growe the fuck up” og har du gjort det – har du taget ansvar for dit liv, handlet modent og realistisk, så har du slet ikke noget at være nervøs for. Så er det bare at tage dem og det, der skal med videre på ryggen og sende dig selv afsted med raketfart til næste fase i dit liv. Saturn er trods alt i retrograd og elsker at uddele optjente karmapoints på godt og ondt i disse måneder.

Træder du til gengæld stadig vande og har nogle områder i dit liv, hvor du godt ved at den ikke er helt god – det er ikke det eller den eller dem, du egentlig helst vil – så er Saturn og Pluto (som er i konjunktion til denne eklipse) ikke nogle, der gider dårlige undskyldninger. Der har været tonsvis af muligheder, spandevis af røde flag. Det, der ikke skal mere, kan ikke mere og vil falde fra hinanden i den kommende tid. Også det, der er uden for din kontrol - der hvor en cyklus er sluttet.

Det er ikke alle, der mærker en fuldmåne/eklipse lige meget. Lige bortset fra denne, som er så massiv at den vil påvirke os alle. Det er et stort karmisk vendepunkt. Dem, der kommer til at mærke den mest er dog kardinaltegnene (Stenbukken, Krebsen, Vædderen, Vægten), især på 19-29 grader (så hvis du har placeringer her, så kan du selv se i dit fødselshoroskop hvilket livsområder, det handler om for dig. Du kan forvente en stærk indflydelse her). Har du ikke dit fødselshoroskop eller aner du ikke, hvad jeg taler om, så se juli-videoen for os kollektivt og for dit stjernetegn på min YouTubekanal HER.

Man kan ikke gemme sig for en eklipse. Det er her, man bliver kastet af karrusellen, hvis man bare hjerner rundt og rundt i de samme temaer og åbenbart ikke lærer det. Som nævnt et skæbnebestemt aktiveringspunkt, så jo før man accepterer udfaldet af noget, desto bedre om det så er en ekstern situation med job, forhold etc eller man kan mærke, at man ikke længere er den samme. Folk ændrer sig rent faktisk. Især efter en eklipse som denne.Vi er stadig i Krebsens sæson, som er en killer for alle andre end Krebsen selv. De venter til gengæld 11 mdr resten af året og holder på havene, holder på alt vandet for derefter at oversvømme os andre på det groveste når vi kommer til deres sæson. Det er kun Krebsen, der er på hjemmebane i en så følsom og sensitiv periode som denne.

Som Bruyere skrev: ”La vie est une tragedie pour celui qui sent, et une comedie pour celui qui pense”. Livet er en tragedie for dem, der føler og en komedie for dem, der tænker.

Vi har stort set ingen transitter i luft-tegn for tiden. Vægten, Tvillingerne og Vandmanden må være ved at gå ud af deres gode penalhylster. Der er intet intellektuelt ved alt dette, så der er ikke rigtigt noget at forstå. Det her er ikke logik og kan ikke planlægges. Det er følelser, instinkt, intuition.

Om denne fuldmåne-eklipse bliver en tragedie eller en komedie for dig får vi at se. Den er lidt som det der program ”Her er dit liv”, som DR viste engang. Vi er meget langt tilbage og ser samtidig langt frem i denne tid, så hele ens liv kan let passere revy og barndom samt gamle venner kan med alt det her retrograd meget vel dukke op og spille med i dit skuespil. Hvem ved, de minder os måske atter om hvad vi elskede at foretage os engang. Lege, hobbyer, spil.

Jeg håber ikke, at du skubber det væk. Muligheden for at heale det indre barn er virkelig stor her. Det er en stor invitation for at din sjæl kan udvikle sig, kan transformere.På et mere praktisk Stenbukke-plan er denne eklipse interessant fordi Saturn og Pluto kommer til at befinde sig på stort set samme grad om ca 6 måneder fra nu ved den store konjunktion kort efter nytår.

Der er også noget med solid planlægning i alt dette frem til januar 2020. Stenbukken elsker at bygge fysiske strukturer og skabe konkrete resultater. Hvor skal der sættes ind, er man realistisk omkring egen formåen eller mangel på samme. Hvor er der hul i planlægningen, skal der hyres eksperthjælp etc. Du er og bliver din egen CEO i disse år.

Denne eklipse lyser på den del af dig, der er ambitiøs. Som vil sidde med ved de voksnes bord. Som kan være cool, calm and collected i bedste Stenbukke-stil.

Et stærkt reality tjek er på vej. På alle områder af vores liv. Er du bundet til noget, du ikke er tilfreds med, forelsket i en du egentlig ikke kan lide. Vil rejse verden rundt, men er bange for at flyve. Sådan nogle polariteter. Vi har nogle mærkelige klynge-oppositioner her som står og kigger intenst på hinanden.

Mærkelige, fordi de også meget vel kan bringe det helt rigtige ind i dit liv. Det fundament, du mangler. Springbrættet over til det, der bliver resten af dit liv. Det helt rigtige job, projekt, partner, setup. På den måde er det hele også meget ”rigtigt” eller ”realistisk”. Stenbukken fucker ikke rundt og spilder tiden med det, der ikke er rigtigt eller væsentligt.Der er så meget at skrive om den eklipse at jeg ikke engang ved, om jeg har fået halvdelen med. Jeg tør slet ikke tænke på de natur-begivenheder, dette kan udløse. Det skriver jeg om hvis jeg får tid.

Det er ihvertfald en realistisk revy, vi hver især spiller med i for tiden. Om den er underholdende eller uudholdelig, er op til den enkelte. Bruger du dine ressourcer – din tid, energi, penge etc-  på det der er autentisk og langtidsholdbart, burde du ikke have problemer. Har du fundet en balance mellem mellem at være ambitiøs direktør i eget liv og samtidig være kærlig og omsorgsfuld over for dig selv og andre, så burde du ikke have problemer. Kan du sidde med ved ledernes bord og præsentere din forretningsstrategi, men også udtrykke følelser og behov og være forstående og tolerant over for andres følelser og behov, burde du ikke have problemer.

Det er egentlig bare det, alle disse aspekter ønsker at vi finder balance inden for inden vi for alvor træder over i en ny tidsalder. Saturn i Vandmanden er under et år væk nu og aktiverer en helt, helt ny måde at være menneske og menneskehed på.

Så velkommen til "Her er dit liv". Det aktiveres for alvor nu.

Den 17. juli 2019 bliver den første dag i resten af dit liv.

Louise

 

 

Kategorier