Eklipse juli 2019, part II. Den Perfekte Storm.

Det trækker op. Kan I mærke det? Om det er til storm eller lykketræf er vist sporadisk fordelt, men energierne inden Den Store Eklipse imorgen tirsdag den 16. juli 2019 er intense. Må man foreslå et sladderblad og en skål kirsebær? Krisebær? En lyre at spille på mens Rom brænder? Pluto har sat sig tungt på denne fuldmåne/eklipse, det er kræfter uden for vores kontrol og det kommer til at give genlyd i meget, meget lang tid.

Hvis det her minder dig om noget, så havde vi en lignende transit i sommeren 2000. Og her midt i Krebse-sæson og Merkur retrograd kan meget uforløst fra dengang og før eller fra i sidste uge komme op i den kommende tid. Pluto lader aldrig noget blive nede i trykkogeren hvis det hæmmer transformation og healing, så udbrud – måske overraskende – fra de undertryktes rige er en klar mulighed. Der er bare ikke mere at løbe fra eller ignorere. Og bagefter er himlen så blå.

Nu skal vi ikke glemme, at Universal Goals´ læsere jo hører til de mest begavede og selvudviklede mennesker i Danmark, så der er selvfølgelig allerede lagt en solid indsats når det kommer til at designe et autentisk liv for en selv.

Og til jer vil jeg bare sige: go for it. Fucking GO for it. Hele vejen derop og så endnu højere op. Har man i et stykke tid vidst, hvad man vil/ikke vil, hvilke næste skridt man vil tage, så er det her ekstremt stærke energier til at skubbe dig og dine planer frem. Energimæssigt er det en kæmpe forløsning, der venter forude. Gennembrud af fysiske og kvantefysiske barrierer der hidtil ikke har været muligt.

Det er dog ikke helt tid til lancering endnu, det er bare ikke optimalt i en retrograd-periode som denne. Vent hellere til ihvertfald Merkur er direkte (ude af skyggeperiode medio august 2019), for her er Jupiter også direkte igen og så skal vi bare se løjer.Det er værd at nævne, at september 2019 bliver en brilliant måned til at lancere ting i, så tiden op til er god til at forberede og planlægge. Alle personlige planeter vil være direkte og da vi nærmer os år 2020, som udover Megakonjunktionen også blive Store Retrograd-år, er det altså nu man skal til at sætte noget i værk. Det er som at have været på en øde ø og ikke kunnet komme afsted med sin båd, men nu vender vinden og bølgerne, og så er det altså bare at få sendt så mange både som muligt afsted. Det er den perfekte storm. Udover januar 2020 er september 2019 den sidste måned fri af personlige planeter i retrograd eller skyggeperiode i hele år 2019 og 2020.

Er du Guldmedlem, får du jo besked om alle dage enkeltvis i hver måned – hvordan energierne er og om det er godt at registrere, lancere noget etc. Er du ikke Guldmedlem, ja så må du jo famle dig frem med bind for øjnene på din tømmerflåde.

Vi ses. Nok.

Louise

Læs detaljeret om eklipsen den 16. juli HER.

Kategorier