Jordskælv, tsunamier og oprydning: En større transformation af Jorden 2017-2020

Igår var der undervands-jordskælv på Bali. Langtfra det første og som skrevet før sikkert også langt fra det sidste. De energimæssige kombinationer vi har i disse år lægger op til en større transformation af Jorden selv.

Dette skyldes flere ting. Jorden selv har Saturn som planethersker. Stenbukkens planet. Og Saturn er på meget, meget stærk hjemmebane fra 2017-2020, hvoraf klimax er sommer og efterår 2019.

Nymånen i Krebsen den 2. juli 2019 udløste flere jordskælv i Krebselandet USA. Nymånen var i sekstil til Uranus i Tyren, en transit der heldigvis generelt udspiller sig som en Moder Jord, der er ved at kaste op (derfor alle de her oprydnings-challenges. Nogle gange kan hipstere og trends bruges til noget positivt). Tyren af styret af Venus, som er sekundær planethersker for Jorden. Som nævnt da transitten startede sidste år, så er Uranus der hersker over nervesystemet skolebogseksemplet på jordskælv når den er i Tyrens tegn.



En tredje planet der forbindes med jordskælv er Pluto. Som er i retrograd, men i konjunktion til fuldmåne-eklipse den 16. juli 2019. Det er transformation og restrukturering af Jorden.

Med fare for at være fatalistisk spåkone, så kan det her være store jordskælv, tsunamier eller anden forandring af Jorden, der er på vej. Især på vej mod og omkring januar 2020.

Jeg håber mest på, at det er forandring af menneskenes måde at behandle Jorden på, der er på vej og det ser heldigvis ud til at gå i den rigtige retning.

Louise

Kategorier