Venus i Løven, juli-august 2019. More champagne, Miss Minelli?

Vi har Solen, Mars og nu også Venus i Løven. Den 11. august kommer Merkur tilbage hertil. Løvens sæson er bare ikke til at komme uden om.

Starletter og drama queens, så er det jeres/vores tur!

Med Venus i Løven kan det ikke blive stort, farverigt og prangende nok. Synes du, at det er for meget? Det kommer måske an på, hvad man selv synes man fortjener. Kontrasten mellem hvad vi har og hvad vi ønsker er skarpt oplyst for tiden. Føler man sig fattig eller ufortjenende overskygger det vores eget lys.Første skridt er at anerkende enhver følelse af disharmoni og derefter indrømme – om ikke andet over for sig selv – hvad man ønsker, kan lide, elsker. Hvad tiltrækker dig? Hvad trækker langt ind i dit hjerte? Og hvorfor fornægter du dig selv dette?Erklær din kærlighed. Elsk dig selv – mere. Vis dine talenter. Bring kunst og farve ind i livet.

Man behøver ikke at være rig for at føle sig som en million. Man kan tage sit bedste tøj hver dag på istedet for at vente på en særlig begivenhed, som jeg sagde i måneds-videoen for august 2019.

Vi tilbeder os selv og hinanden med stolthed og passion når Venus er i Løven. Forkælelse og ekstra-vaganza. Stor kærlighed kan finde sted. Romantikken og armbevægelserne kan kun være for små. Hændelser kan væres større end vi nogensinde havde turde drømme om.Eneste word of advice her: Kærlighed og romantik skal være ægte, ikke ud fra forfængelighed og ego-boost. Det er en meget, meget harsk tid hvad karmisk afstraffelse angår. Så er vi advarede. Hvis man prøver at gøre en til personen for en, men de ikke er den rette eller prøver at hoppe badutspring eller manipulere dem til at elske dig, respektere dig, anerkende dig, forpligte sig til dig, sikre dig eller endda ansætte dig. Oh la la. Big big no no.

Løven er autentisk og uskyldig når det kommer til kærlighed. Sjælen skal ikke prostitueres. Vi kan ikke længere bygge arketyper ud af illusioner om den perfekte partner, hvis det ikke er den rigtige person. De må ikke sættes på en piedestal eller gøres til centrum i dit liv, hvis det ikke føles langt, langt ind i hjertet og sjælen. Sådan noget kan man komme til at betale af på i meget, meget lang tid.

 Det hele bliver måske lidt dyrt eller bare lidt for meget. Det skal vi tidsnok finde ud af eller få fikset når Venus går i Jomfruens tegn den 21. august 2019.

Egoet blomstrer, når Venus er i Løven. Og det gør måske ikke så meget, hvis pendulet har det med at svinge helt ovre i den anden ego-løse side. Vi har brug for ego, for at udtrykke os og for at udvikle os.

Med Venus i Løven finder vi essensen af egoets værdi. Vi bør ikke være for ego-centrerede og ej heller selv-nedgørende. Pendulet skal helst lande et sted i midten. Og kærligheden skal være ægte.

More champagne, Miss Minelli?

Louise

Kategorier