Nymåne i Løven den 1. august 2019. Next level.

Vi har et stort energiskifte og skillepunkt fra 31. juli – 1. august 2019. Nymånen i Løven i denne fase indikerer, at det er tid til at stole på processen. Vi har løst gåderne på dette level i vores livs computerspil, nedkæmpet dragen og ser os nu tilbage for sidste gang for at se, om vi fik alt med i vores rygsæk inden vi transmogriffer til næste niveau, hvor en ny bane venter.

Det er ok. Ok at stå foran kontorbygningen og ikke længere kunne få dig selv til at gå derind. Også selv om du var familiens stolthed, den første student der oven i købet blev finansanalytiker eller sådan noget. Det er ok. Det er ok, at dine ønsker ikke længere er de samme, behov og drømme anderledes - eller måske dem, du altid havde, men aldrig har fået udlevet.

Alt er lige som det skal være.

I dette skifte har vi også de sidste forhindringer eller beskeder, der kommer ind fra sidelinjen. Indsigter der kommer som et lyn fra en klar himmel. De kan være meget, meget overraskende og uventede. Det er derfor eklipsen den 16. juli var et ”point of no return”. Det var ikke overdrevet. Beskeder og udfald fra juli 2019 kan stadig komme snigende i august måned.

Det kan være mange års forhindringer på din vej frem, der nu pludseligt bliver ryddet på få uger eller endda dage.Følg med. Stol på processen. Hvis man skal kæmpe for at komme dertil, hvor man tidligere var – også hvis man var meget tæt på denne person eller passioneret omkring dette job – så er det ovre.

Hvis der skal kæmpes, er det en fase der er sluttet. Du spilder værdifuld tid og dyrebare ressourcer. Efterlad det. Bare gå. Noget bedre og mere rigtigt venter.

Merkur er stationeret for at gå direkte, altså fremad igen – wuhuw, kommunikationen letter og forsvundne mails dukker op igen. Vi har reflekteret, re-vurderet, gen-forhandlet, re-struktureret og er endnu bedre ekviperet til næste bane. Uranus kan sikre os et sidste plot twist inden næste niveau.Lige en ting med det her: Pas på i trafikken i disse dage. Folk kører med hovedet under armen som var de de eneste i verden. Lad provokatører køre deres vej (!), gå ikke i clinch eller racerløb på motorvejen. Uheldsfrekvensen er skyhøj i disse energier.

Her på falderebet er der lagt op til refleksion: har du overblik over, hvem og hvad der skal med til næste niveau? Hvor du er bedre stillet til at håndtere de kommende udfordringer, hvilket våben du nu har at kæmpe med?

Det er nu du kan lægge slangebøssen, hvis du skal slås mod King Kong. Også selv om du lige havde besluttet dig for at tage den med af nostalgiske årsager (tak, Merkur i Krebsen. Også for alle minderne og de gamle kendinge, der besluttede sig for at dukke op igen, haha. Merkur retrograd i Krebsen er altså en uforlignelig transit når det kommer til at få lagt låg på fortiden een gang for alle. Det var godt at få bundet sløjfe på minderne og få sagt farvel til det og dem, der fremover vil være minder fra en fjern fortid herfra).

Hvor vi skal hen, får du ikke brug for din slangebøsse eller andet fra en fortid, hvor du og omgivelserne var noget andet.

Vi er klar til next level. Bring it on.

Louise

Kategorier