Fuldmåne i Vandmandens tegn den 15 august 2019. Onsdag.

Vi har en af de fascinerende fuldmåner på vej. Sådan en, der kan for alvor kan hjælpe os i gang eller bare videre.

Med hele fem planeter i ildtegn (Vædderen, Løven og Skytten) og seks planeter i faste tegn (her Tyren, Vandmanden og Løven) kan vi regne med store temaer omkring handlekraft, passion, men også vedholdenhed og stamina. Staying power.Ildtegn vil rykke, der skal sgu ske noget. Faste tegn vil...ehhh...holde fast. De vil blive ved status quo og kan være meget, meget svære at rykke.

 Når faste tegn "ændrer på tingene"

 

Til gengæld er de så også meget loyale og udholdende når det gælder, så det kommer jo an på hvad der gør sig gældende for dig.

Hvor sidder du fast i en proces? Der hvor det var sjovt og spændende i starten? Vi siger, at du skulle lære at spille guitar, det var så fantastisk i begyndelsen og nu er du måske i den der midterfase hvor du skal holde ved.

Jeg kalder den midterfase i processer for 'onsdag'.

For onsdag er midt i ugen. Den er for langt væk fra begyndelsen, men det er også for tidligt at holde weekend. Onsdag er noget underligt noget. Lige der i en dødssyg midte.

Så fuldmånen og tiden op til kan føles som een lang onsdag. Og de faste tegn kan hjælpe til at holde os til ilden, igennem en måske kedelig eller svær fase.

De kan dog også hjælpe en fuldmåne som denne til at få sluttet noget, der ikke er værd at holde fast på længere. Igen kommer det an på din individuelle situation, og den hænger antageligvis sammen med forandringer eller indsigter, man har fået i løbet af eklipsesæson i juli 2019. 

Vandmanden er jo også et progressivt tegn, der virkeligt kan tænke ud af boksen. Måske skal der nytænkning til, hvis du ikke er færdig med at spille guitar. Er der en grund til, at du sitter fast? Vandmanden kan problemløse som ingen andre, finde kreative løsninger.

Ofte fra sin residens i udkanten af byen, så det er måske tid til at tage lidt tid for sig selv og tænke tingene igennem. En nat i telt i naturen. En bjælkehytte et sted i bjergene. Det kan nemt være sådan noget man har lyst til her.

Måske du står over for noget, du ikke har lyst til. En operation, en eksamen. Måske du står ansigt til ansigt med noget, du skulle have gjort for længe siden. Fuldmåner har det med at kaste lys på sådan noget. Disse stærke energier hjælper os til at holde ved til at stå igennem hvad enten det er at opretholde sit nye motionsregime, kostplan eller en ubehagelig, men nødvendig samtale.

 De skønne Løve-energier vi har med især Solen , Merkur og Venus her giver os mod til at tale fra hjertet. At sige tingene højt, hvilket meget let kan give et overraskende eller uventet udfald. Vandmanden har det jo med at være uforudsigelig.

Det er en af de bedste chancer for at få sagt noget fra hjertet. Med alle de planeter i Løvens tegn har vi lyst til at udtrykke os over for andre. Solen er på sit højeste her, vi er måske lidt selvcentrerede, men vi skinner som det pureste guld .

En del af planeterne går meget snart i Jomfruens tegn, som er et praktisk tænke-tegn. Det er et skifte fra kreative tankegang til fokus på, hvad der er brugbart, effektivt, holdbart.Så ja. Denne del af processen er måske som en lidt kedelig onsdag - men med så stabile og samtidigt uforudsigelige energier, vi har her, kan den hurtigt komme til at føles som en festlig lørdag.

Det er jo Vandmandens fuldmåne.

Den er der sgu ingen, der helt kan forudsige.

Louise

Kategorier