Store Skiftedag den 11. august 2019. Nu rykker vi, venner.

Nåh, hvordan går det? Sker der mange ting? Uventede forandringer? Sådan vupti - lige ind fra sidelinjen med udskiftninger i kulisser og persongalleri? Banebrydende indsigter?

Store Skiftedag er på vej. Nærmere betegnet søndag den 11. august 2019, hvor Jupiter i Skytten går direkte efter 4,5 måned i retrograd (hvilket vi glæder os afsindigt til – læs længere nede hvorfor), Uranus i Tyren går retrograd (hvilket vi ikke har nogen mening om, vi afventer bare og ser hvad uforudsigelige Uranus lige har tænkt sig placere eller fjerne i vores liv) og Merkur er tilbage i Løvens tegn (and the Oscar goes to..).

Hvis man ikke forstår noget som helst af ovenstående, så er budskabet bare: det her er en god ting. En rigtigt, rigtigt god ting der også er den rette vej for os hver især.

Vi har været i en slags pitstop (hedder det ikke det, den der lille hytte på racerbaner?) i flere måneder. Bilen – altså os og vores liv – skulle tunes og repareres i fred og ro. Under Jupiter retrograd foregår transformationen på de indre planer for derefter at kunne manifestere det eksternt når Jupiter går direkte igen.

De sidste dage her op til løbes der derfor stærkt for at finjustere bilen. Der skal skrues hist og strammes pist, bremsen skal tjekkes og forlygterne skal pudses. Eller hvad man nu laver i sådan et pitstop, det ved jeg faktisk ikke noget om. Altså i MIT hoved er et pitstop sådan noget hvor man lige får nyt betræk på sæderne og måske nogle søde puder omme bagi, men det er vist ikke helt det de gør i racerløb.Louise i pitstop

 

Fra søndag den 11. august 2019 står altså en toptunet version af os klar. Og vi er klar til at indtage nye baner, tage på nye almægtige eventyr.

Venus og Mars rejser sammen hele måneden, det er en skøn energi – hvilket vi i det hele taget har, som jeg skrev om forleden – men netop de to er i et bizarro aspekt til Neptun i Fiskene og det aspekt er ikke fantastisk, hvis man ikke fik pudset motorbrillerne mens man var i pitstop. Slet ikke med udbryderkongen Uranus klar til at skifte kurs og bryde fri for tiden (den har vi glæde af det meste af august).Hvis man stadig står med indfedtede briller og ikke kan se, at man i virkeligheden står med en sæbekassebil på en kommunal legeplads nede på torvet og ”mekanikeren” er det lokale postbud, der måbende ser til, så venter der lidt af et tæppefald forude. Løvens energier har måske et lidt finurligt forhold til Pluto og Saturn i Stenbukken, men er der noget der kan være enige om, så er det 100% realisme. Wysiwyg, remember?

Det er først og fremmest illusioner, vores bil er blevet repareret for. Om vi bedrager os selv eller bliver bedraget af andre – et af årets store temaer – er egentlig ligegyldigt. Omverdenen er og bliver kun et spejl af vores indre.

Fra næste uge er der ingen undskyldninger. Det er fuld fart frem, vi begynder at komme op i fart for snart virkeligt at rykke. Vi har været langt inde i os selv, gransket vores sjæl, fundet ud af hvem og hvad vi egentlig ville og snart åbner porten ud til racerløbet igen.  Der har været meget at reflektere over, ikke mindst emotionelt, vi har rykket os det vores højere selv syntes, at vi var klar til.Intuitionen er skærpet, vi ved hvad der er bedst for os selv. Det er ikke et tilfælde, at Uranus går retrograd samme dag Jupiter går direkte. Det er en hjælp til at kunne implementere de forandringer, der er nødvendige og have tid til at gøre det rigtigt.

Kun det rigtige og det stærke kan stå distancen herfra. Som nævnt flere gange ønsker du ikke at fortsætte med en sæbekassebil ind i den tornado, der venter os i januar 2020.

Merkur i Løven udraderer eventuelle begrænsende overbevisninger om, at vi ikke er klar nok, ikke gode nok, ikke værdige, ikke gamle nok, ikke unge nok og hvad der ellers måtte være.Vi kan have tillid til processen. Løven er en stor kat, der altid lander på poterne uanset hvor stort det spring var.

Vroom. Vroom. Kan du høre det? Tilskuernes jubel, den pumpende musik?

Det er dig, de venter på. Det er tid til at køre ud og vinde det fucking løb.

Det største af dem alle.

Louise

Kategorier