Mars i Jomfruen aug-okt 2019. En skefuld sukker.

Jeg er ked af at forstyrre her midt i din fest/ferie/fødselsdag, men du skal lige huske at du har en kulørt vask over og rodfrugter i ovnen. Og ejeren af en rød Toyota Yaris bedes iøvrigt fjerne den fra kantstenen. Mens jeg er her, må I også godt skrue lidt ned for musikken, for det er faktisk skole- og arbejdsdag imorgen.

Hov, hvor blev al vores sjove Løve-magi af? Hvad skete der med kærligheden?

Mars er gået i Jomfruens tegn frem til den 3. oktober 2019.Det har været en skøn måned med kærlighed, kreativitet og sjove stunder og nu er det tilbage til pinden. Arbejd arbejd, som vi siger.Jow jow, jeg ved godt at det lyder kedeligt, men ligesom så meget andet er det et spørgsmål om perspektiv. En skefuld sukker hjælper medicinen til at glide lettere ned, sang barnepigen Mary Poppins med en iver så man skulle tro hun var i en konstant ecstasy-rus. Og boede i et hus af koffeinpiller. Og havde en hund der hed Red Bull. Hun havde ihvertfald nogle vilde pingviner.

Anyway, I ved hvad jeg mener. Det er kedeligt nu? Ha, det er et spørgsmål om at krydre opgaven med lidt magi, som den entusiastiske dame lærte os fra små.Som en der har undervist børn i sportslig sammenhæng de sidste 25 år kan jeg kun sige, at det virker. Alle børn gider tage armbøjninger hvis man gør det lidt sjovt og kreativt. Det er såmænd ikke så svært når man først har fået det lært.

Mars starter vores årlige passage gennem Jomfruens energier og i de kommende dage følger Venus og Solen. Slut august Merkur. Vi kan altså lige så godt vænne os til Jomfruens praktiske og analytiske tilgang til tingene. Til at kritisere og blive kritiseret, hang til perfektionisme og at udføre eller planlægge de praktiske detaljer til de kreative processer, vi satte i gang eller fik inspiration til i Løvens sæson.

Jomfruen hersker over hverdagen. Den grå version, vil nogle måske mene. Planlægning, lister, budget (netbank, remember? Haha.. det er fra sidste års indlæg om Jomfruen, læs det HER), ærinder, skemaer, pligter er de ord du skal bruge for at tænde din Jomfru-partner.

Excel-ark...uhh sig mere, frække fyr. Vi mangler opvaskemiddel. Uhh nu falder trusserne. Jeg starter forspillet ved at gå ud med skraldespanden. Skal vi tælle vores kalorier sammen? Finder du hængelåsen til håndjernene frem eller skal vi ikke hellere bruge den til at bestille tid i vaskekælderen?Sexlegetøj for Mars i Jomfruen 2019

 

Nå, der blev lige lidt hedt i køkkenet, så tilbage til indlægget.

Mars i Jomfruen er lig med tilbage til arbejdet. Det vil signifikante Jomfru-placeringer verden over elske og andre knalde hovedet i bordpladen ved tanken om.

Så bare husk, min ven - en skefuld sukker hjælper medicinen til at glide lettere ned. Magi i hverdagen gør selv den kedeligste opgave spændende og sjov, som Scary Poppins trallede.

Og hvis det ikke virker, kan man selvfølgelig altid prøve med en stiv whiskey.

Jomfrusæsonen er ihvertfald over os. Festen er slut, der skal ryddes op og gøres rent. Vi skal spise sundt igen og passe vores arbejde.Alt der skal til, er lidt magi i hverdagen. Du ved at du har det derinde et sted. Ellers så husk på Mary´s vise ord nedenfor:

In every job there must be done

You find an element of fun

Aaaand snap!

The job is a game!

And every task you undertake

Becomes a piece of cake

 

Louise Poppins

 

https://www.youtube.com/watch?v=ftxnr28LDXc

Kategorier