R.I.P Lars Larsen.

Nu bliver det måske lige lidt kontroversielt, men jeg håber at folk som altid forstår, at jeg kun udfører mit arbejde i dybeste respekt for livet omkring mig og for at vi i fællesskab kan komme til at forstå det store kosmiske, intelligente design bedre end vi gør nu.
 
Jeg har flere gange forsøgt at lægge Lars Larsens energifelt, både astrologisk og numerologisk. Da der mangler væsentlige data vil det altid være brudstykker, men nogle data kan man dog få frem og de kan ikke overraskende fortolkes til en ydmyg mand med stor forretningssans og selvdisciplin. Intet banebrydende her. Det har nok ikke været let, han var selv født i et 22/4 år (1948) som giver alt for lang snor i forhold til at være godtroende og stole på grimme folk, ligesom JYSK er stiftet i samme skæbnerække i 1979, der er et 26/8 år - en af de svære vibrationer også, og det er igen det her med at stole på de forkerte. 1979 er et svært år at have med i bagagen som fødselsår, for at sige det rent ud, der vil som regel være mange, mange udfordringer i livet som man til gengæld bliver stærk af.
 
Da Lars Larsen i juni 2019 bekendtgjorde at han var syg og derfor forlod ledelsen, lagde jeg (som altid ud fra en faglig interesse) hans årstalsrækker og kunne godt se, at det nok ville gå stærkt. Han stod i en 9-7-16/7 periode som altid indikerer store tab (hans død kommer her i 16/7-perioden). Læs om 16/7 HER.
 
Dette skal dog ikke betyde, at man skal være bange for at dø eller for at folk omkring en dør, hvis man står i en 9-7-16/7 række (!). Det handler om, at man går videre til et nyt niveau (hvilket jeg også klart fornemmer at vi gør, når vi går over på den anden side, det er bare nye faser der venter forude), at man er helt og aldeles færdig med noget og afslutter det. Er man ikke bevidst om, at det er ved at slutte kan det komme som en overraskelse (lidelse ligger jo ofte i uvidenhed og igen er det derfor jeg laver de ting, jeg gør) og en måske dertilhørende opfattelse af, at man har "mistet".
 
Som altid borger jeg for, at man skal lære sit energifelt og energi-"vej" at kende så godt man overhovedet kan. Ikke for at kontrollere udfald, slet ikke for at tro man kan forudsige sin egen eller andres død (!), men for at få et overblik over hvad der venter forude og måske se de mønstre, man lever i. På den måde kan man bruge den inkarnation, man har "designet" her optimalt.
 
Ihvertfald er det et imponerende livsværk, Lars Larsen lægger bag sig. Må han hvile i fred. Eller hvad han nu skal på den anden side.
Louise

Kategorier