Venus i Jomfruen aug-sept 2019. Kvadratisk. Praktisk. God.

Forleden gik sex- og krigsplaneten Mars ind i den puritanske Jomfru-energi frem til oktober, og nu følger kærlighedsplaneten Venus, så hvis din flotte frits fra Løvens sæson har transformeret sig til en god og praktisk page her i løbet af dagen, så er det derfor.

Venus i Jomfruen er som en god page. Kvadratisk, praktisk, god.

Det er ikke så lidt af et energiskifte, faktisk. Fra Las Vegas til Victoriatiden. Fra hedonisme til at smøre madpakker. Ja, det er nu du skal slette alle dine boudoir-fotos fra sidste sæson på din telefon og hoppe i nogle varme bomuldstrusser med høj kant. For der bliver ikke meget på den front heller. Så hellere en kop the og et afsnit af Barnaby.

Ok, nu skal jeg holde op med være morsom.

Et skifte som dette viser os jo hvordan det store, intelligente kosmiske design også denne gang har regnet den ud på forhånd. Når så mange planeter på så kort tid skifter fra et kreativt, romantisk, inspireret og passioneret ildtegn for at gå ind i et praktisk og stabilt jordtegn, så er det ikke uden solid grund.

Vi er på vej mod en af de bedste nymåner, vi længe har set. Det sker den 30. august 2019, og det kan alle Jomfruer (eller hvor du har Jomfruen placeret i dit fødselshoroskop, hvis du kender det) glæde sig meget til.

Der kommer selvfølgelig et separat indlæg om den nymåne, men i tiden op til begynder tingene at falde på plads for os alle og blive kørt i stilling til de nye begyndelser. Vi begynder at se de konkrete resultater og belønninger for at have overlevet 2019 så langt, haha. Det har været udfordrende, men også stærkt og som nævnt før er langt den værste passage overstået efter vi kom ud af den centrifuge, vi kan kalde juli måned 2019. Er du gal en ostemad, mand.Venus i Jomfruen er en af de placeringer der ofte står for skud når nogle typer skal være morsomme på andre typers bekostning. Verdens nemmeste placering at lave sjov med, hvis man er astro standup-komiker (findes det?).

Venus i Jomfruen er kræsen. Kritisk. Klassik nagging wife. Brok brok brok brok bok bok bok. Alle jer damer, der har lister med hvad en mand må og ikke må og skal og ikke skal og synes at alt er i vejen med jeres date lige fra tøj til højde til hår til efternavn – I får en kongetransit. I burde næsten lave en gruppe og mødes dagligt her for at sammenligne håbløsheder.

Og imens kunne jeres håbløse dates måske gå ud og finde noget bedre. Bare en tanke.

Ihverfald. Tilbage til transitten.Venus er ikke på sit højeste i Jomfruen, det indrømmer jeg blankt,  men der er også gode ting med den transit.  Venus i Jomfruen viser sin kærlighed på næsten uskyldige, praktiske måder i dagligdagen. Og den er meget, meget sensitiv.

Venus i Jomfruen er dag-til-dag-kærlighed. Den handler om rutiner og detaljer i hverdagen. Som f. eks når manden ved, at konen elsker æg der er kogt et nøjagtigt antal minutter og laver det til hende hver morgen. Eller konen, der ved, at manden først er vågen og vil tale efter at han har fået kaffe med så og så meget sukker i. Den slags.

Hvordan viser man sin kærlighed i praksis? Er du i tvivl om din eksisterende partner eller en du håber på bliver det,  så kan du jo her se på, hvad de rent faktisk gør. Ikke hvad de siger, at de vil gøre. Kærlige ritualer gør kærligheden stærkere. Især de små.Det er i de små øjeblikke, vi finder kærligheden her. I detaljerne. Det er Jomfruens speciale.

Nå, jeg må løbe, venner. Der er lige noget med nogle billeder, jeg skal have slettet fra min telefon.

Øv, nu sad mit hår ellers lige så godt.

Louise

Venus er i Jomfruens tegn frem til den 14. september 2019 hvorefter den skifter til Vægtens tegn og så skal vi have neglelak på igen.

 

 

Kategorier