Nymåne i Jomfruen den 30. august 2019. Modellervoksen.

Vi har en smuk nymåne på vej imorgen den 30. august 2019. En stærk ny begyndelse, hvor du kan skabe hvad du vil. Du har den allerbedste modellervoks i dine hænder her. Men det bliver måske på en anden måde, end du forestiller dig.

Vi har et sjældent fænomen i gang her. 7 planeter i jordtegn og 7 i bevægelige tegn. Det er konkret forandring. Det er ikke her, man skal forsøge krampagtigt at holde fast på noget, når det begynder at transformere og udvikle sig.

Det er derfor tid til konkret handling. Især hvis man  kan være til service for andre. Gøre en forskel. Lægge egne behov og forestillinger om, hvad man vil have fra sig og følge med. Sjælen forsøger at udvikle sig, og det er på trods af vores begrænsende overbevisninger, fobier og neurotiske kontrollerende tilgange til den udvikling.

Vil du vide hvad denne nymåne rent konkret kan betyde for dig, så find de steder i dit fødselshoroskop hvor du har 0-10 grader Jomfru. Også bevægelige tegn (Fiskene, Tvillingerne, Jomfruen, Skytten). Eller alle aspekter, der dannes hertil i dit energifelt (du kan se alle aspekter HER, hvis du er Guldmedlem). På de områder vil være intens og fokuseret energi, ihvertfald den næste måned med."Hvad skal vi dog gøre med de mennesker, Gerda?

"Det ved jeg heller ikke, Benny".

Det her er også Moder Jord, der kommunikerer med os. Gennem det naturbundne jord- og kommunikationstegn Jomfruen. Det gør hun hele tiden – gennem planter, træer, buske, sten, fuglenes kvidren.

Træer er ikke bare til for at blive til papir, planter er ikke bare for iltdannelse og æstetik, dyr ikke bare for underholdning og transport og så videre. Måske ikke engang mad.

Det er stærke kommunikationsplatforme, vi har mistet kontakten til. Og hun råber til os, Moder Jord. Hun råber nu.

Af en elitær art at være er menneskene godt nok ikke særligt kloge.Hr. Fugl er træt af dit pis.

Vi har antageligvis haft større forbindelse til højre hjernehalvdel engang. Den højere intelligens. Ja, sådan noget ”mystisk fantasi-noget” som bl.a jeg laver. Intuition. Kosmisk kærlighed.

Undervejs er sket noget, så vi blev afskåret herfra og så var det logikken etc der gjaldt. Måske er det det, der sker inden vi omstyrter vores civilisation. Hvilket vi nok har gjort adskillige gange før.

Hvis mine antagelser er korrekte, står ”spiritualiteten” til at storme frem. På få år. Som nævnt før er børn og unge gjort af et helt andet stof, jeg ser det gang på gang. Det bliver måske dem, der har nok bro mellem højre og venstre hjernehalvdel, der når at finde en balance inden vi endnu engang smadrer legehuset."Ja, evolutionen ligger den vej"

Den kommende Saturn-Pluto-konjunktion i januar 2020, som vil have massiv effekt på hele 2020 – læs om den HER – vil i givet fald have en afgørende indflydelse her. Saturn og især Pluto i Stenbukken handler om at nedbryde de samfundsstrukturer, der ikke virker for derefter at opbygge noget, der kan bruges.

Politik i sin nuværende form, det er slut.

Religion i sin nuværende form vil vi om relativt få år ikke se længere.

Banker i deres nuværende form er helt og aldeles slut, den er jeg sikker på - det kommer til at gå stærkt, bl.a pga Uranus i Tyren (det skrev jeg for 2 år siden og ingen troede på mig - læs om den HER. Ja, "finanskrise" er i den grad på vej, men det er i virkeligheden en transformation af de økonomiske strukturer. Læg dine penge i fælles- og andelskasser i en høvledes fart).

Verdens største og potentielt mest ineffektive offentlige sektor? Svaret giver vist sig selv. Der er masser at tage fat på.Det er en massiv transformation af jorden som vi kender den. En total omfordeling af magt (!) er for mig en selvfølge ud fra de energimæssige langtidsperspektiver. Og det handler i høj grad om at tage magten tilbage til sig selv. Individuelt og kollektivt.

Så en nymåne som denne handler om hvad du ønsker at skabe. Dit måske rebelske eller progressive bidrag til samfundet og verdenshistorien. Det kan du gøre her. Du har som sagt den allerbedste modellervoks i dine hænder ved denne nymåne. Jomfruens indflydelse hjælper til perfektionisme, ydmyghed og en kritisk tilgang."Hey Otto, ved du godt at vi stadig er i Grisens år?"

"Jeg er ligeglad, lad mig sove"

Skal nymånen bruges ud fra de kollektive energier nu og i fremtiden, så modellerer du noget hvor du tænker det ind i en større sammenhæng. Meget gerne som service til det kollektive, til menneskeheden, til jorden. Du kan få ideer og inspiration fra naturen, som forsøger at trænge igennem.

Jeg kan med usvigelig stensikkerhed bedyre, at selvoptagede oldschool-forbrugsfest-tiltag- og projekter vil blive nakket af stærke Moder Jord, der er træt af vores ligegyldige plastickoncepter. Hun synes ikke, at det er vigtigt hvordan noget ser ud på Instagram. Sorry, Belinda.Med andre ord: drømmer du om at blive wedding planner, altså bryllupsarrangør, så er det ikke Bridezilla-hysteri der handler om hvordan man kan bruge en masse penge på at overgå naboen, der bliver fremtiden. Uden tanke på, hvad det har af effekt på natur og omgivelser.

Næh, må vi bede om et skovbryllup eller lignende med respekt for naturen (!). Må vi bede om noget autentisk. Noget ægte. Der ikke går ud over vores fælles bolig. Eller de andre beboere.

Naturen har masser af hengemte minder (!), visdommen herfra kan ligeledes hjælpe igennem svære tider.

Det er på tide at bruge modellervoksen.

Og være en modellervoksen.

Louise

 

Kategorier