Fuldmåne i Fiskene den 14. september 2019. Mystique.

Det er en vild fuldmåne, vi har på vej og som påvirker os hele ugen her op til. Så stærk, så skæbnebetonet, så smuk. Så mystique. Det er her vi kan forbinde os endeligt til vores sjæl og skæbnevej. Til kosmos. Vi har fuldstændigt hul igennem til vores eget højere selv her.

En fuldmåne i Fiskene indeholder temaer som fantasi, eskapisme, afhængighed. Men også intuition, healing, omsorg, kreativitet og guddommelighed. Måske vi er ude i lidt af hvert her alt afhængig af vores individuelle udviklingstrin.

Opløsninger og afslutninger er Fiskenes hovedtema uanset hvor vi står. Dem kommer vi ikke uden om her.


Fuldmånen er i konjunktion til Neptun i Fiskene, så der er dobbelt op på ovenstående. I bedste fald er det en drømmemåne der giver dig dobbeltsporet motorvej til dine højere skæbnevej som åbner sig på vid gab nu.

For til trods for, at denne måne er et tætpakket vejkryds med kvadrater og oppositioner der blinker og viser dig i alle mulige og umulige retninger, så kalder din sjæl her højest. Vi ved intuitivt hvordan vi fortsætter herfra, det er en meget meget stærk energi. Og hvor vi skal hen. Pludselig er valget ikke så svært længere.Mars er dog også i opposition her. Og han vil altså vide hvad du har tænkt dig at gøre i dag. Hallo hvordan rykker vi, hvordan kommer vi fremad. Mars opposition til Neptun er særdeles udmattende på grænsen til at være drænende.

Det her svarer til 2-9 kombinationen  numerologisk. 11/2, 29/2, 38/2, 47/2. Ild og vand. Vi vil en masse, men energien er ikke til det. Ildkuglen brænder ud så snart den rammer vandet.  Vandet slukker ilden og ilden koger vandet i en bizar og udmattende cyklus.Samtidig har vi dobbelt op på pleaser- eller behagesyge grundet årets store Jupiter-Neptun-kvadrattema. Som heldigvis rider på allersidste bølge op til det store skifte den 23. september 2019.

Jupiter-kvadraten er klassisk for at love for meget. Både Jupiter og Neptun er ekspansive og udvider, kan være grænseløse. Det er her du lover en alt for meget og først senere er ærlig over for dig selv omkring det faktum, at du faktisk slet ikke har lyst. Sådan noget.Hvis tingene ikke spiller for dig ved dette pitstop den 14.9, så er det værd at se på hvad dine egentlige intentioner er. Hvad er brændstoffet, motivationen for det du gør.

Får du smækket døre i hovedet gang på gang, smuldrer det eller kommer måske aldrig op at stå? Det er her du får svaret på hvorfor. Om det gør ondt eller ej at indse er ikke så vigtigt som at det er absolut nødvendigt for at få balanceret det hele og få dig helt på rette spor. Kiropraktoren sætter lige skroget endeligt på plads her. Klik klik.

Er det ikke sjælens kompas, du navigerer efter, gør du intet andet end at spilde din tid. Det er den gigantiske besked her.Så det er tilrådeligt at holde munden pænt lukket. Smile and wave. Just smile and wave. Nik, skål, dans, elsk. Men lad være med at love nogen noget medmindre du i forvejen er totalt intuitivt styret. Så er du til gengæld på rette spor mod de høje tinder, det tør jeg godt love på dette tidspunkt.

Og egentlig bliver vi alle alligevel til slut reddet af dagens helt Pluto i Stenbukken her i smuk trigon til Solen i Jomfruen.

Pluto skal nok føre os til det helt helt rette spor. Det er en ekstremt transformativ energi, men hvis den præsenterer sig som irritation, frustration eller endda aggression hos dig kan du være stensikker på at der her ligger en central besked til dig som du gang på gang overhører. Du kan have modstand på det der er det rette for dig, fokus på ligegyldige distraheringer, bruge tid og kræfter på noget der ikke er dit, aldrig har været det og aldrig bliver det. Sådan noget kan ingen af os længere sidde overhørigt.

Solen i trigon til Pluto er en vaskeægte ”crusader”-energi. Sådan noget hvor man føler, at det må man bare gøre. Det er det her alle heltesagn er bygget på. Man må derfor også lade folk gøre det, de skal gøre her. Lad være med at stå i vejen. Vi er alle ved at være på rette vej og intet kan stoppe det skæbnetog, der kun tager til i styrke og tempo.Denne fuldmåne er også en interessant tovtrækning mellem virkelighed og fantasi. Mellem laserfokus og forvirring. Jomfruen snævrer fokus ind, Fiskene udvider det.

Og vi kan selv skrue på telelinsen. Det er vi skam klar over. Ændre på kalejdoskopet. Se fra alle vinkler, ændre vores syn på tingene og derfor vores handlinger. 2019 begynder langt om længe at falde på plads. Det kan være tale om en større perspektiv ændring af vores virkelighed. Du har dit helt eget kalejdoskop her. Du kan indsnævre fokus eller udvide.

Stol på din intuition. Vi er nærmest clairvoyante alle sammen i denne uge.

Og vi er også drømmende og kreative og fyldt med kosmisk kærlighed. Super for kreative projekter, dans og fest – det kan blive vanvittigt festligt, men man skal passe lidt på ikke at være helt ude i hampen. Sådan noget hvor man tror man er hævet over fysikkens love eller sådan noget. Nej, du kan ikke flyve fordi du er stiv i Superman-kostume.Efter denne vilde fuldmåne, kommer vi op og får luft. For første gang i meget, meget lang tid. Vægt, Tvilling, Vandmand – glæd jer til at komme over på den anden side af denne fuldmåne. Det bliver meget mere let og frit og funklende.

Gnisten kommer igen, vi trækker vejret friere. Der er mange spritnye begyndelser i den kommende tid med så meget vi har fået muget ud her efter den sidste Jupiter Neptun kvadrat og Saturn og Pluto retrograd i så mange måneder.

Og hvor vi trænger til det. Vi trænger sådan til at slippe det gamle og tunge og uddaterede karmiske og få fjernet den bautasten der blokerer for en lys fremtid.Men først siger vi her farvel med kærlighed, omsorg og værdighed. Med tilgivelse og forståelse af, at alt slutter eller ændrer form.

Grænseløst, illusorisk, bedragerisk, kreativt. Magisk.

Det er vores fuldmåne Mystique.

Louise

 

Kategorier