Historisk fuldmåne forude. Et magisk farvel.

Nattens fuldmåne er stor og mægtig, og må i den grad siges at have gjort sit indtog.

Det er det store rør, det sidste af fortiden suges ned i. Det er ormehullet. Vortex.

Fiskenes årlige fuldmåne er altid flydende og magisk, og i år er ingen undtagelse. Mens Fiskene er helt på hjemmebane i det her opløsende regnbuebassin, så er vi andre i nær-psykedelisk tilstand uden at have taget stoffer.

Og vi er flade. Mars-oppositionen til Neptun suger al energi og bruger det til at sende resterne ud i det himmelblå.

Forude venter fredag den trættende.Hypnosen fortsætter weekenden over, så kan du ikke genkende dine omgivelser eller endda din egen hånd, er alt som det skal være.Denne katalysator af en fuldmåne (læs detaljeret om den HER) opløser som kongevand, godt hjulpet til af Mars, Jupiter, Saturn og Pluto. For en gangs skyld kan bøllerne og rektor arbejde sammen.

Dyb transformation og følelser på dette plan vil præge os helt ind i næste uge. Vi ligger på grænsen mellem rationel/irrationel, illusion /desillusion, bevidst/ubevidst. For at sjælen kan trænge igennem til os. Helt igennem for en sjælden gangs skyld.

Akkumulerede mennesketilstande som stress og bekymring skylles ud i det store, kosmiske ocean. Vi ser vores sjæls inderste, vi får oplyst et nyt potentiale vi ikke troede eksisterede.For et kort øjeblik falder hologrammerne omkring os. Tilbage står det ægte, det rigtige. Din skæbnevej og de mennesker, der hører til på den. Fuldt oplyst i månens skær.

Det kan betyde, at livslange drømme, mangeårige situationer og forhold falder, men vid at det ikke var meningen at det skulle med videre. Det hørte til ved indgangen til denne magiske portal og skulle sige farvel der.

Joh, det kan være en bizar weekend og ugestart, der venter forude. Det velkendte er pludseligt ikke så velkendt længere. Bærer ikke den samme vægt som tidligere.Svøm. Flyd med. Igennem denne drømmeportal til du lander på din skæbnevej.

Du har nok at glæde dig til. Det virker måske ikke sådan lige nu, men det har du. Det har vi alle.

På et dybere plan fjernes lavere frekvenser på jorden også. De skylles også ud her. Portalerne holdes åbne af modige frivillige på dette afgørende tidspunkt i verdenshistorien.

Vi har meget at glæde os til.

Meget.

Louise

Kategorier