Weekend-view: Trafiklyset i Hvidovre og andre vigtige sager

Det er en begivenhedsrig weekend, der venter forude. Så energimæssigt kompakt, at den fortjener sit eget quick-indlæg for her kan også ligge nogle varsler om, hvad der venter forude.

Som vi ved, gik Saturn direkte forleden. Festen er forbi, ferien er slut. Vi er stadig i den lettere forstoppede fase, hvis du stadig har den der hamsterhjul-følelse af at jeg sidder fast i det samme og det samme og kan jeg da aldrig komme væk, så er det krampetrækninger. Det er det sidste.

Som dog også lægger op til kamp-trækninger. Mere om det om lidt.

Jupiter i kvadrat til Neptun har været det store tema i 2019, og efter at være blevet stor-testet i januar 2019 og juni 2019, har vi i weekenden den helt store finale inden Jupiter endelig kan fortsætte sin glorværdige rejse uden Neptuns slørende effekt. Det er iøvrigt også slutningen på den cyklus, der startede marts-juni 2009 i Vandmanden. Vi kan begynde at se klart og vælge den rette vej baseret på facts, langtidsholdbarhed, kvalitet og autenticitet.  Ikke mere uklarhed, famlen, skud i tågen og de blinde der fører de blinde som vi har været nødt til i 2019.

2019 har i sandhed været et transformerende år.Her i weekenden har vi en lidt ny konstellation, der bør tages alvorligt:

Chiron i Vædderen har fået besøg af Black Moon Lillith, som giver Fiskene en tiltrængt pause. Mangt og meget er skrevet om Lillith, det kan du læse om forskellige steder på bloggen – i praksis handler det dog ofte om, at du bør dukke dig for angreb af en art der hvor hun går igennem dit fødselshoroskop. Der er mørke energier. Er det f. eks dit 11. hus, kan det være en ven/veninde der udgiver sig for at være noget, der ikke er og som måske stikker dig i ryggen. Er det dit 4. hus, er det en i din familie eller dit hjem der pludselig opfører sig meget ”mørkt”. Også selv om det er en du har kendt i mange år eller hele dit liv. Hun aktiverer noget i folk og så sker der noget i spændingen mellem jer to. 3. hus = nabolag, skole, søskende. 1. hus = så går du bare ikke ud af døren uden hjelm på. Og så videre og så videre.

Når vi i forvejen har vores smertepunkt i fokus i Vædderen og Lillith kommer hertil, så ooh la la. Det kræver altså lige lidt fokus, det her. Det kan være meget mørkt – som f. eks at jeg her til morgen vågner til nyheden om, at der er udbrudt bandekrig i mit hood. Forleden bombede de et pizzeria her og i nat en cafe. Det er sådan noget. Krigs-agtige tilstande.Hun når kun lige op til 5 grader af Vædderen og hilser på Chiron samt opponerer mod solen den kommende tid, hvorefter hun tager tilbage mod Fiskene. Chiron i Vædderen handler om, at vi tager vores magt tilbage (læs retrograd-indlægget Med Pikken Forrest HER). Der er meget revolution og rebelskhed i luften. Og ja, det er dig jeg taler til (eller snarere energierne gør).

Alle planetherskere venter på, at du samler sværdet op og kæmper for det, du tror på. Alle. Det, der er retfærdigt. Weekenden (og endda den kommende uges) nøgleord er kæmp, indtag, erobr, besejr, beskyt, pas på, vær stærk.

Det er også her forstoppetheden kommer ind i billedet. Det minder mig lidt om et trafiklys i Hvidovre som jeg mener, at der er noget galt med. Det skifter bare ALDRIG. Man kan sidde der i 100 år og en madpakke, og det skifter bare aaaaldrig.Føler du dig magtesløs over for autoriteter? Banken, regeringen, kommunen, systemet, værgen, chefen, mor, far?

Der er kun een der kan ændre på dig og ja, det er dig. Vi er langt forbi at projicere over på andre eller andet i dit liv. Hvis du hader dit job, skal det ikke projiceres over på buschaufføren. Det har vi lært, ikke. Kom nu.

Også meget gerne noget der omhandler andre end dig. Skal man virkeligt forsøge at føle sig i live ved at tage en Iron-man, kan det så i det mindste ikke være noget hvor man samler affald op undervejs...eller isolerer energien så vi ikke bruger fossile brændstoffer eller driver rovdrift på Moder Jord. Jeg aner ikke om sådan noget kan lade sig gøre, det er mest for at præsentere den tankegang, der energimæssigt (og måske fonuftsmæssigt) er lagt op til i den fremtid, der venter os.

De der midtvejskriser må kunne bringe noget brugbart med sig andet end spanx-mænd i cykelmur på landevejene-situationer. Det må kunne kanaliseres ud på en måde, så det kan komme andre til gode også.

Man kan selvfølgelig også tage bevidste og modne beslutninger tidligere i sit liv, så man ikke behøver at gennemgå den fase. Det er også en mulighed. Når nu vi i forvejen er ved at growe the fuck up allesammen.At kalde denne weekend for et kardinalpunkt er nærmest underdrevet i så presserende energier som dette. Det er altså speak now or forever hold your peace. Hvis du ikke ændrer det nu, ændrer det så aldrig. Banalt, jeg ved det, men vi kan jo ikke blive ved med at være i starten af Saturn-cyklussen, vel. Vi bliver ikke ved med at være i år 1 ud af 30 år. Det er nu vi handler.

Det er derfor de her udfordrende energier transitter Vædderen. Det første tegn, jeg´et, egoet, vores identitet.  Det er altså op til dig selv at handle nu (!).

Når solen på mandag går i Vægtens tegn og vi har et af de større, årlige energiskifte, så er vi halvvejs igennem Zodiakken. Igennem Vædderen, Tyren, Tvillingerne, Krebsen, Løven og Jomfruen. De tegn er begyndelsen. Det er selvudvikling. Navlepilleri.

Når vi starter Vægtens sæson, går vi ind i voksen-runden. Her hvor vi implementerer det vi har lært og der stilles større og større krav til os.

I Vægtens sæson handler det om relationer, hvor der er balance, lighed, harmoni og hvor der ikke er. Vægten er et elimineringstegn.I Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukkens, Vandmandens og Fiskenes sæson tager vi ansvar forskellige steder i vores liv indtil vi starter påny i marts 2020.

Den kommende weekend (egentlig også næste uge med) bringer altså et solidt energiskifte. Har man ekstrem trang til at rydde op, rydde ud, eliminere, afslutte, smide ud med meget bevidst fokus, er det derfor. Vi kan lægge virkeligt meget bullshit bag os her.

Det er jeg også i gang med. Men først tager jeg sgu action på det der åndssvage trafiklys. Er der nogle der har nummeret til Hvidovre Kommunes trafiklyshedsafdeling?

Louise

Og et lille, men vigtigt word of advice: vær lidt opmærksom ”derude”. I mørket, i trafikken, i større grupper. Det er altså lidt af en krigs-energi, det her. Ingen pludselige eller dumme bevægelser.

 

 

Kategorier