Kærlighed & Karma-event den 6. oktober 2019. Den Eneste Ene til jul?

Uanset om man er single, i forhold, gift eller andet, er kærligheden noget der fylder hos os alle. I disse år er fokus på selvkærlighed også voksende som nødvendigt fundament for at kunne tiltrække kærligheden i sit liv.

Som med alt muligt andet er det en proces med faser, man skal igennem. Det er meget forskelligt hvor vi befinder os som individer.Måske du har fokus på at (gen-)opbygge dit selvværd, måske du allerede er ude på ”markedet”, men mangler teknikker til moderne dating.  Måske du har en dagligdag, der enten er for tom eller for fyldt eller (begrænsende) overbevisninger omkring kærlighed og parforhold.

Og så er der hele din meta-verden. Dit energifelt, vibrationer, skæbnevej, livsformål. Er  du på rette spor, passer ovenstående til den du er på sjæleplan? Passer dit liv til den, du egentlig er? Og til de kollektive transitter, vi energimæssigt står i?Igennem vores individuelle sessioner (læs og book HER, der er ledige tider igen fra oktober 2019) og tonsvis af samtaler med mennesker på forskellige stadier af processen, har vi snart set det hele. Det tror vi ihvertfald selv.

Men vi vil gerne vide mere. Og hjælpe mange flere.

Vi vil så gerne vide det hele. Det er det, vi er her for.

Vi håber, at du vil deltage i vores Kærlighed & Karma-event søndag den 6. oktober 2019 hvor vi gennem vores oplæg omkring ovenstående og inddragelse af deltagernes personlige cases og energifelter bliver ekstremt meget klogere på os selv og hinanden i løbet af 3 timer. Vi mødes i vores sessionslokaler i Hvidovre fra 14.00 – 17.00.Vi garanterer dig, at du går hjem med brugbar viden om dig selv og verden omkring dig når det kommer til Kærlighed & Karma. Du får specifikke værktøjer til brug i netop din situation samt en stående invitation til at deltage i processen frem til jul 2019, så du også får en magisk jul fyldt med kærlighed.

Og så glæder vi os bare så meget til at se jer!

Mange kærlige hilsner

Nian & LouiseSkynd dig at booke din plads til Kærlighed & Karma-event søndag den 6. oktober HER.

Læs om individuelle Kærlighed & Karma-sessioner med os HER. Bemærk, at vi også laver individuelle sessioner online nu.

Se ledige tider for individuelle sessioner HER.

Se en lille video med os HER.

Du kan følge med i begivenheden på Facebooksiden HER.

Følg Universal Goals på Facebook HER. 

 

Kategorier