Nymåne i Vægten den 28. september 2019. Krystalklart.

Weekenden byder på en funklende og knasende sprød nymåne i Vægtens tegn, der for alvor åbner krystalporten til vores skæbnevej hver især. Den, der ligger klar foran os efter et 2019 hvor vi har famlet i blinde og navigeret i tåge, kun hjulpet af vores egen mavefornemmelse. Forude ligger den rette vej oplyst og i horisonten tårner Atlantis sig op. Denne nymåne vil præge de stærke spadestik, der tages i oktober måned og samtidig være den sidste gang, vi skal trykke på skyl-ud-knappen for at sende en stor lort ned i kloakken. Denne gang den største af dem alle.Inden vi kommer til selve toilet-delen, er der dog lagt op til knivskarpe beslutninger under denne nymåne og i den kommende måned. De kan være tunge og karmiske, hvorfor det anbefales at bruge Vægtens intellektuelle tilgang og sætte sig ned for at tænke tingene grundigt igennem. Veje for og imod. Der er slet ikke lagt op til hovedet-under-armen-beslutninger her. Det kan trods alt være en flerårig eller endda livslang lort, du her skal sige farvel til. Og der skal altså trykkes til her.Det er dog også en tid for kun at vælge det bedste. For at stige op og ikke ned i niveau og kvalitet. Det er den bedste væddeløbshest, det er Ferrarien. Ikke det negative, omklamrende, brokkende.

Det er udelukkende en tid for at stråle som det pureste guld i de bedste og mest harmoniske omgivelser. Det meste burde køre som smurt i olie. Det er en meget stor fordel at eliminere neurotiske handlemønstre, forsøg på at styre udfald og situationer, frygtbaseret adfærd etc, man er nødt til at stole på livet her.

Det er er svært for nogle, forståeligt nok, men det er det hele året har handlet om- og især her i Vægtens tegn kan der findes kompromis, balance, mægling og endda sammensmeltning af det man tidligere troede var så ekstreme polariteter, at det aldrig ville kunne lade sig gøre.

Men her må vi altså have tillid til at bobslæden lander det rigtige sted. Og så selv om kælkebakken under en transformerer sig på vej ned ad den. Det her er frigear. Medvind på cykelstien. Det er den rigtige vej, der ligger foran dig. Det er krystalklart.

Og vi må også godt være lidt stolte af det, vi har udført i år alene. Det er flot klaret. Det har ikke været let for nogen.

Den krystalklare vej foran dig betyder ikke at man ikke kan være forberedt, have planlagt. Slet ikke. Mars er stadig i Jomfruens tegn. Det er bare en perfekt pakket taske til den perfekte rejse, der ligger foran dig.

 

Lorten

Nymånen bærer dog også kraftigt præg af, at vi for sidste gang har et stormøde med Den Sydlige Måneknude og Saturn i Stenbukken. Midt i alt det smukke, i den krystalklare kærlighedsboble er der vigtig karmisk business at tage sig af.

Det er ikke kun individuelt, at vi står over for konsekvenser af tidligere handlinger, det er også kollektivt. Moder Jord spiller ikke efter nogens regler længere. Og der skal tages stort ansvar alle steder nu. Det er hårdt, men nødvendigt arbejde for at rydde unødige forhindringer på vores krystalvej inden konjunktionen i januar 2020. Især hvis man har forsøgt at undslippe Karma & Konsekvens indtil nu. Det er i disse år, vi bliver mindet om at store riger – de for længst glemte kulturer – også kan falde. Som Atlantis gjorde det.

Uret tikker og det tikker højt i denne nymåne. En nymåne i Vægtens tegn henleder ofte tankerne til relationer, harmoni og balance, men vi skal ikke glemme at Vægten også handler om retfærdighed og lighed. Med en så realistisk tid, vi energimæssigt står i, vil bindet blive trukket af alles øjne.

Vi kan ikke nå til enighed – hverken med os selv eller andre- før vi har taget os af fortidens gerninger. Vi må se tingene som de er og ikke som vi ønsker de skal være. Der er lagt op til objektivitet på steroider. Uden nostalgi eller (alt for mange) følelser.

Vægten er iskold, når først sværdet trækkes og der skæres igennem. Det er det eneste tegn i Zodiakken, som er et kønsløst objekt. Ikke er levende.Vægtens tarotkort taler for sig selv

Og med en opposition til Chiron bliver det en smertefuld proces, der kan vare en stor del af oktober alt afhængig af, hvor klar man er til at trykke den lort ud. Vi må se på hvor der er behov for kompromis, se på hvad der er gået i stykker.

Asteroiden Isis er også i konjunktion til nymånen. Isis forsøgte at samle sin mand sammen igen efter at hans kropsdele var blevet spredt ud over hele planeten af hans jaloux bror.

Vi har altså her noget, der er gået i stykker og som ikke kan repareres. Og alligevel vil der være en, der forsøger. Vi står højst tænkeligt alle med et problem, hvor vi forsøger at fikse noget der ikke længere kan fikses. Ikke kan repareres.Med en nymåne i høflige Vægtens tegn, kan vi føle os dragede mod at opretholde husfreden, finde de gode manerer frem, smile det store tandsmil og sige ”alt er i orden, skat” og holde facaden – men Chiron i opposition her vil skrige den smerte ud og der er ikke plads til at putte flere plastre på det lig. Det værste man kan gøre her er at piske en død hest. Intet kan længere udsættes, der er ikke flere undskyldninger eller overspringshandlinger. Og du ved det. Al stagnation skal opløses her i kardinalsæson.

Himlen klarer op, skyerne og tågen er væk og Vægtens stærke intellekt giver os mentale kræfter til at kigge åbent på vores intentioner. Bullshit kommer man slet ingen steder med, især nu hvor Saturn er direkte og Pluto på vej til at blive det den 3. oktober.

Med Venus i kvadrat til Saturn og Pluto kan vi måske føle, at der er overbevisende grunde til at vi bør udvise påpasselighed og være diplomatiske, men Kærlighedsdronningen Venus er helt på hjemmebane her i sit palads i Vægtens tegn. Når vi tænker med vore hjerter, finder vi sandheden. Det er nu vi handler ud fra den højeste integritet, de største værdier og den ægte kærlighed.På den måde genfinder vi balancen og får ligheden ind i vores liv igen.

Der er kun een vej, og det er fremad. Med hjertet, sværdet, hovedet.

På den krystalklare vej.

Som er perfekt.

Og det er din.

Louise

Frem til den 28. september er der stadig lidt tid til at flytte rundt, pakke, organisere. Efter den 28. ser vi os ikke længere tilbage.

 

 

Kategorier