Pluto direkte den 3. oktober 2019. Giv dig selv en medalje.

Torsdag den 3. oktober 2019 burde være giv-dig-selv-en-medalje-dag. Pluto går direkte efter at have trukket os igennem underverdenen siden april måned. Vi har været nede og se på vores dybeste frygt for derefter at nedbryde dem og forvandle dem til vores stærkeste kræfter. Nede i mørket opdagede vi også, hvor rige vi er på ressourcer og Pluto – hersker af Underverdenen – har lært os selv at tage styringen, hvor vi kan og efterlade der hvor vi ikke kan.

En kølhaling som denne får vi hvert år, 2019 var dog krydret med meget stærke planeter hvoraf flere er på hjemmebane i deres eget tegn, en Saturn-Pluto-konjunktion på vej i 2020 der vil kunne transformere os og kloden på meget kort tid samt en Nordlig Måneknude i Krebsen der har hjulpet os alle til at komme hjem.

Hjem.

Langt om længe er vi hjemme.Det er ikke bare vores egen karma og ham, vi har smidt i dette år, det er mange mange år og generationers kollektive karma, vi har brudt ud af. Der har ikke været planet-konstellationer som disse i flere tusinder af år og selv når nogle af dem enkeltvis er poppet op gennem tiden, har de skrevet verdenshistorie (læs HER).

Det er helt ok at komme op i lyset fuldstændigt udmattet, utæmmet og bange, men du overlevede. Det der måske var den største ”genfødsel” i dit liv.

Sandsækkene er klippet, ankeret er kastet, møllestenene om vores hals har vi efterladt. Vi kan rykke fremad stærkere end nogensinde før.

Idag er et lys i mørket. Også for dem, der kommer efter os.

Godt skuldret, min ven.

Godt skuldret.

Louise

Kategorier