Finanskrise 2020? Det kan du bande på.

Ja, der er finanskrise på vej. Ja, det bliver ligesom i 2008. Ja, du bliver berørt.

Heldigvis da.Vi tager den lige fra endestationen. Hvorfor jeg er så sikker på den finanskrise jeg har bræget om i flere år? Fordi Uranus i Tyren lægger op til det (og et værdiskifte i det hele taget) og fordi Jupiter nu snart skifter tegn.

Jupiter går i Stenbukken 3. december 2019 og er her det meste af 2020. Saturn og Pluto er allerede i Stenbukken.

Jupiter, Saturn og Pluto er ”finans-planeter”. Det er Venus til en vis grad også, men det er noget lidt andet (Venus er snarere den nydelse eller luksus penge kan give og ikke så meget pengene selv).

Jupiter er overflod, vækst, ekspansion, succes. Extravaganza. Astrologisk er det Skyttens planethersker. Numerologisk 3erens planet. Når Jupiter er hjemme i Skytten som i skrivende stund, giver det opsving. Jupiter kaster med karameller. Det går ufatteligt godt. Riget fattes overhovedet ikke penge.Det er en af de få planeter, der rykker direkte fra at være på hjemmebane over i et tegn, hvor den fungerer dårligst, nemlig fra Skytten til Stenbukken. Saturn handler om begrænsninger, strukturer,  grænser og Jupiter vil have mere mere mere.

Stenbukken bygger op. Altså det, der er ægte. Af kvalitet. Autentisk. Validt. Langtidsholdbart. Jupiter kommer altså fra en mere-mere-mere transit i Skytten med masse af sjov, entusiasme, succes og går direkte ind i realistiske Saturn. Bum. Nå, stod du der, hr betjent. Det så jeg slet ikke. Nej, selvfølgelig er jeg ikke fuld.

Alt der er fake, oppumpet, en boble eller uden indhold falder med et brag når Jupiter går i Stenbukken dec 2019 til nov 2020. Jupiter er kun i Stenbukken hvert 12. år.

...

Ja, sidste gang var i 2008. Ja, det er nøjagtigt de samme konstellationer som dengang. Og mere til.

I 2008 var Pluto lige gået i Stenbukken. Nu har vi vænnet os til den, men den er der endnu. Pluto er også lidt penge-agtig planet. Som gør hr betjent lidt mere ond. Folk betalte dengang mere karma af end de måske havde behøvet. Finansgrise blev til dumme svin.

Efter 2008-krisen lærte vi at leve med mindre. Måske endda kun det nødvendige, ihvertfald lærte vi at skrue op og skrue ned for forbruget som det passede til bølgerne i vores liv.

Og herefter levede vi lykkeligt og fornuftigt til vores dages ende.Eller...

Hvad siger du? Er vi stort set tilbage samme sted som inden finanskrisen kom buldrende i 2008 og vi stadig drak vin, dansede og sang mens Titanic gik ned?

Det må være op til den enkelte at vurdere. Jeg kan kun fortælle, at vi har stort set samme konstellation i 2020. Med en ordentlig moppedreng af en motherfucker-konjunktion på vej oveni. Sådan en der vil udløse noget historisk med historisk på. Tidligere var det begge verdenskrige, reformationen og den slags (læs HER).

Selvfølgelig er der nogle rent konkrete ting, der er oplagte at gøre.

Gæld? Få den afviklet. Nu. Dårlig bank? Ud. Nu. Digital valuta, der er usikkert funderet? Det er et nej. Når vi er i de her jordtegn, handler det om det konkrete.

Skal du investere, anbefaler jeg noget fysisk. Noget, man kan tage og føle på. Tyren og Stenbukken elsker alt med jord, ejendomme, grunde og den slags. Det kan også være noget der kommer fra jorden, metaller, grøntsager fx.

Det bør ikke være alt for vidtløftigt eller digitalt. Det gælder også den spirituelle "branche". Ikke flere himmelske spirituella-klicheer, det kan man ikke bygge noget på længere. Vi lever også et fysisk liv på jorden.

Det skal være mere berøringsbart. Fysisk til stede. Aktier kommer ikke til at holde hvis de er bygget på alt for digitalt, f. eks. Det tror jeg ikke. Der skal kunne ses resultater, allerhelst nogle kunderne selv kan skabe.Løgne omkring økonomiske 'sandheder' bliver Saturn træt af og får frem. Det er en stor del af 'finanskrisen' som jeg ser den. Egentlig afsløring af løgne og illusioner. Og at man ikke længere vil være en del af det. Her taler jeg også om vores egne illusioner omkring penge, men mere om det om lidt.

Generelt tror jeg man kan forvente, at alt der er ”hypet” vil falde eller begrænses kraftigt. Saturn kan være så knapheds-orienteret, at alt det sjove nærmest også skrælles væk. Makeup, mode, underholdning etc vil tage et dyk. "Overflødige" funktioner og produkter (ja, som f. eks 50% af ansatte i kommuner og virksomheder, men den har vi jo været igennem 100 gange, haha).

Ihvertfald hvis det ikke er noget der understøtter de Vandmandske principper, tror jeg. Som er genbrug, dele-økonomi, bytte. Fællesskab. Lighed.

Især hvis noget tærer på jordens ressourcer vil det være håbløst. Det er Uranus i Tyren.

Forleden fik jeg en invitation til åbningen af en ballon-butik. Jeg har svært ved at komme på noget,  der vil have mindre gang på jord. Det er uden sammenligning det dummeste forretningseventyr, jeg har set i 2019. Balloner kender vi som sjove, men ved efterhånden at de ligesom lanterner går ud over natur og dyr der kvæles i dem.

Vi må finde på nye måder at blive underholdt på. Balloner skal UT af vores butik.Klynger af planeter i Stenbukkens tegn som vi vil have i 2020 vil få folk til at putte penge i ejendomme, hjem, kvalitet. Det er sikkerheds- og tryghedsaksen (Krebsen og Stenbukken). Det er de ansvarlige forældre.

Selvfølgelig bliver det lidt sparsommeligt. Måske bliver man endda udskammet af at være ekstravagant. Not cool, bro. Det bliver not cool. Skal man være over the top, skal det være i sidste del her af Jupiter i Skytten frem til 3. december 2019. Husk bare, at det er en højt at flyve-dybt at falde (i 2020)-transit.

Jeg føler mig temmelig overbevist om, at det bliver mere cool at lave børnefødselsdag i skoven med respekt for naturen end at købe sig ind på McDonald´s eller i det hele taget deltage i at kunne overgå hinanden ved børnefødselsdage-tema-ræs, hvilket nogle nok vil være glade for. På sigt alle. Så kan vi slappe lidt mere af og måske komme tilbage til nogle værdier af anden kvalitet. Hvem siger at det ikke kan være sjovt for børn at klippe hæk eller male stakittet?

Haha ok, det er måske lige lovlig meget Saturn, men det er noget i den retning vi bevæger os mod. De kreative og progressive iværksættere vil her have kronede dage. Jupiter er eventyr, Saturn er realisme. Du skal bare forbinde de to. Lidt ligesom ham faderen i filmen "La vita e bella", der giver sit barn et eventyr ud af at være i koncentrationslejr.Her kommer lidt detaljer om Vandmandens tidsalder, du kan springe delen over hvis det bliver for langt :)

Vi har en nulstilling i slutningen af 2020. Ctrl alt delete.

Jupiter og Saturn er i december 2020 i konjunktion ved 0 grader Vandmanden. Reset-knappen. Den 21. december 2020 der tilfældigvis også er vintersolhverv og altså den dag Solen går i Stenbukken (!).

Det bliver en ny æra for menneskeheden, mere humanitært, mere fællesskab, og business wise vil det være de progressive ideer, IT, teknologi, videnskab, astrologi, astronomi der hører under Vandmandens begreber og kan du klemme en forretningsmodel ind, der handler om hvordan man bruger sine ressourcer - helst til fordel for fællesskabet og Moder Jord også, så er du virkeligt godt på vej.

Jupiter og Saturn i 2020 vil om noget sætte fokus på hvad dit eget potentiale og værdier er.

Vandmanden er Uranus, det er sådan noget med frekvenser, bølger, svingninger, elektromagnetisme. Vi ser allerede innovative virksomheder der arbejder med healende strukturer i dagligdagsprodukter, f. eks vand og planter osv. En af mine kunder fortalte om det her fantastisk spændende produkt "struktureret vand", læs om det HER. https://www.additwater.com/ .Meget mere vandmandens tidsalder bliver det ikke, ihvertfald her på begynderstadiet.

Jeg venter på, at nogle der er klogere end mig ser nærmere på HVAD det er ved krystallers elektromagnetiske felter der har en så positiv indflydelse på os så vi kan omsætte det til andre produkter. Og planter. Og vores stemmer. Og vibrationer.

Vi er ikke længere i spirituel Fiskenes-tidsalder-magiske-tilgange. Vi vil kunne sætte ord på hvad healing, intuition, numerologiens frekvenser, vibrationer etc er.

I mine øjne er numerologi slet ikke noget spirituelt. Det er frekvenser, vibrationer, svingninger. Elektromagnetiske felter. Matematik. Måske kvantefysik/-mekanik.

Astrologi hører under Vandmanden fordi det er høj-intellektuel kapacitet, det handler om at se mønstre og forbinde prikker. Det er logik. Ikke Neptun-tåge, man svømmer hen i og gemmer sig bag og kalder spiritualitet, som jeg har nævnt mange gange før. New-age-eskapisme.

Den form er vi ved at lægge bag os til vi har den rene intuition, til alle har adgang til det kollektive energifelt. Som jeg selv benytter mig af når jeg analyserer, f. eks, men er måske lidt for progressivt og omstændigt at forklare her.


Tilbage til indlægget.

2020 ”finanskrise” vil vise os, at penge er tid er energi. Og at det, at der kommer en krise/sparetid efter opsving/overflod er naturligt. Det er altså bare livets cyklus.

Det er Newtons 3. lov. Loven om at aktion er lig re-aktion.

Det er bare livets cyklus. Sådan hænger mønsteret bare sammen. Man kan sgu ikke blive ved med at pumpe hoppeborgen, på et tidspunkt eksploderer den sguda.

Finanskrisen er hverken Guds straf eller forhindringer fra dine spirituelle guider. Ok, lidt er det måske, men come on. Konsekvenser er naturlige.  Spiser vi for meget, må vi på kur. Ingen grund til at gøre det mere besværligt end det er, vel. Det universelle paradoks er, at vi har fri vilje, men må leve med konsekvenserne af vores handlinger.

Penge er tid er energi. Det er det hele.

Penge = tid = energi

Mangler du penge, mangler du med stor sandsynlighed også tid og energi. Se selv efter ;).

Nå men nu er jeg jo med 6 planeter i Stenbukken ufrivillig ekspert på Saturns principper og du kan død og pine være sikker på at du i løbet af 2020-”krisen” bliver tvunget til at se på hvordan du bruger din tid. Penge. Energi.

Saturn vil have os til at bruge vores ressourcer ordentligt. Og belønner lige så meget som han straffer, hvis man består ”testen” – også under en såkaldt krise. Der kan man tjene mange penge.

Ihvertfald kan du ud fra din analyse af hvordan du bruger dine ressourcer lave små ændringer der kan give store resultater. Voila, finanskrise overlevet. Færdig. Basta. Hvad kommer der i fjerneren?

Ja, det ved vi ikke for vi har ikke fjernsyn længere.Ok det er gas.

Den kriser bliver sgu en gave. Vi kan ikke fortsætte ud i intetheden. At forsøge at spise og bygge og købe større/stærkere/sødere/farverigere. Come on. Hoppeborgen eksplumderer sguda.

Mange mennesker er ensomme i samfundet, siger du? Jamen, er det så ikke dejligt at fælles madlavning både giver stordrift-fordele, mindre ressourcespild og socialisering. Vupti, tre fluer mere smækket.

Kan du ikke finde en kæreste? Ved du hvad, det kan din nabo sgu heller ikke. Det kan I jo snakke om mens I af såkaldt økonomiske grunde bliver tvunget til at køre sammen på vej til arbejde og langsomt forelsker jer i hinanden.

Og så videre og så videre.

Det handler ikke så meget om dine fysiske penge og i hvilken pengetank de ligger osv som dit forhold til penge og indtjening og forbrug. Det er ikke nødvendigvis en skrabetransit medmindre man har åbnet en fucking ballonbutik.

(Seriøst, hvem gør det i 2019? Fuck, hvor er det dumt altså).

På falderebet så handler Saturn også meget om styrke og sundhed. Det kan være, at kroppen bliver stærkere, det kan også være at den bliver mere stiv, rigid. Banebrydende info, jeg ved det, men hele din økonomi hænger meget nøje sammen med din sundhed.

Og alt det andet.

I det her paradigme hænger det sammen. Har du mere energi har du mere tid har du flere penge. Sund kost og motion giver det første. For eksempel. De hænger sammen.

At styrke den ene komponent styrker alle tre, at forsømme den ene del forsømmer alle tre. Husk vores ven Newton.

Det er forholdet, du skal se hos dig selv. Mønsteret. Principperne. Værdi-fundamentet. Hvorfor bruger du penge, hvordan, hvornår. Ligesom hvorfor og hvornår putter du noget i munden osv.

Du skal med andre ord kigge nogle helt andre steder end lige præcis på, hvor mange eller få penge du har og hvordan de er placeret.

Det bliver godt.

Det bliver rigtigt godt.

Undtagen lige den der ballonbutik. Fuck, altså.

Louise

 

Kategorier