Halvvejs igennem måneden...

Og forbi månedens mest udfordrende aspekt, er vi også midtvejs mellem de to store eklipser i Krebsen (juli 2019) og Stenbukken (december 2019). Mellem to verdener, med fødder i begge lejre.

Midt i balancegang. Der er mange tallerkener på mange pinde at jonglere med.

En fuldmåne som i Vædderen igår var en katalysator for den forandring, denne tid på året altid bringer. Krebsen og Stenbukken handler om sikkerhed, emotionel og fysisk sikkerhed på vores individuelle livsområder - er vi "opfyldt", og Vædderen og Vægten handler om os eller mig. Mine behov, drømme og ønsker vs vores behov, drømme og ønsker. Også kendt som Det Kardinale Kors.

Det er intenst. Men der er en løsning på vej. Måske en, man ikke havde set komme. Vægtens speciale er trods alt at balancere polariteter, endda ekstremer.

Her midtvejs gennem oktober 2019 kan du se eller gense videoen for dit stjernetegn HER. Jeg anbefaler at se for både sol, måne og ascendant - det giver 3 forskellige indblik i dit eget energifelt og det, der berører det fra de kollektive energier.

Med så meget Skorpion-energi som nu, kan vi let holde fast bare for at gøre det. At kæmpe bare for at kæmpe. Uden at tage stilling til om vi egentlig vil have den eller det, vi kæmper for og om den eller det vil have os. Er det overhovedet vores? Det er en tom sejr at få noget, der ikke vil have en, være det sig job, partner, venner, grupper etc.

Og der er masser af røde flag. Her 2/3 inde i Den Nordlige Måneknude i Krebsen-transitten er der samtidig et indre barn, der er ved at bryde ud af sin kokon. Kæmper sig ud af fødekanalen, ud af nedarvede mønstre fra slægten eller påduttede egenskaber fra samfundet.

Det her handler om os selv. Det her er helt hjem til sig selv igen. Iltmasken på en selv først. Og afkode de følelsesmæssige signaler fra sit indre barn. Afspejler dine relationer og dit liv dine egne  inderste værdier?

Det er ihvertfald nogle spørgsmål man kan stille sig selv mens man er midt imellem skæbnekræfter, der er uden for vores kontrol. Kan du huske hvordan januar 2019 og juli 2019 var (plus minus et par måneder), så ved du også hvad vi har i vente.På det plan er vi bare telefondamerne, der stiller om. Vi er praktikanten, der løber fra afdeling til afdeling med vigtige papirer. Måske spændende, men mere indflydelse har vi altså heller ikke.

You will see.

Der er fantastiske nye eventyr i opstart, for vi er mere eller mindre kommet hjem. Bare det man starter er en del af det større billede for ens liv.

Og det må være ægte.

For man slutter som man startede.

Altid.

Louise

Kategorier