Så er der åbnet for tilmelding til Kærlighed & Karma gruppe-sessioner jan-feb 2020!

En stor og meget varm TAK skal lyde til de dejlige og ærlige deltagere ved gruppe-events i 2019 i vores Kærlighed og Karma-forløb! Vi er virkeligt stolte af jeres tillid til os og glæder os over at kunne hjælpe med de udfordringer, der kollektivt og individuelt manifesterer sig i de enkeltes liv under kategorier som dating, selvkærlighed, parforhold, scoreteknikker, handlemønstre, vibrationer, energifelt, skæbnetemaer og meget andet :)



Ønsker du også at se hvad der gemmer sig bag Nians flotte hjerter på tavlen, har du muligheden for at deltage følgende datoer hvor vi åbner op for endnu en omgang Kærlighed & Karma gruppesessioner:

Søndag den 5. januar 2020 (tilmelding HER, Facebook-event HER) Søndag den 19. januar 2020 (tilmelding HER, Facebook-event HER) Søndag den 2. februar 2020 (tilmelding HER, Facebook-event HER)

Alle dage er fra 13.00-17.00 og afholdes på Den Spirituelle Skole i Hvidovre. Max 8 deltagere. Pris: 399,- pr gang. I skrivende stund inviterer vi udelukkende kvinder til gruppe-sessionerne. Du kan deltage i een, to eller alle tre sessioner - intet er det samme hver gang og vi følger din personlige udvikling fra gang til gang :)



Der er så mange emner og så meget, vi kan og ønsker at hjælpe med. Derfor hører vi også meget gerne fra dig!

Hvad kunne du tænke dig at få praktiske værktøjer til at håndtere i dit liv? Er der knas i parforholdet eller måske ikke engang udsigt til et parforhold? Tørke i sexlivet, manglende selvværd, for mange kilo på sidebenene? For meget spiritualitet og for lidt jordisk kærlighed i hverdagen - eller omvendt? Ønsker du større bevidsthed omkring dit eget højere selv og hvad meningen med din inkarnation er samt hvordan det manifesterer sig i hverdagen og kan håndteres, så du får det optimale ud af de kort, du er tildelt i dette liv? Så du kan manifestere det liv, du ønsker for 2020?

Skriv til os!



Du kan også booke individuelle sessioner og forløb, hvis du er mere til det private hvor der er 100% fokus på dig og os, der både følger dig, guider dig og hepper på dig fra sidelinjen!

Det er vores ønske for alle at opnå deres fulde potentiale, vi har værktøjerne, erfaringen og den oprigtige interesse til at hjælpe dig videre på din færd.

Mange kærlige hilsner og god søndag fra Nian og Louise ❤️

Kategorier