I Skyttens tegn, november-december 2019. Er du klar?

Det er vidtløftige energier vi er på vej ind i. Det årlige løft nede fra Skorpionens dybe hule og op på Skyttens farverige himmel.

Og så kommer det alligevel an på...hvordan man bruger energierne. Alle tegn har et højere og et lavere udviklingstrin. Skorpionens høje trin er emotionel sandhed skåret ind til benet, egen-ærlighed på sjælsplan. Det er det her jeg vil og det kan jeg slet ikke komme uden om. Skorpionen på lavt niveau er en bitterfisse i jakkesæt.

Skytten på højt niveau er visdom, visioner og eventyrligt mod. På lavt niveau fordømmende, opblæst og frihed uden ansvar.

Hvor du befinder dig her må du selv vurdere.

Fordømmende? Må jeg foreslå, at du har vigtigere ting der venter?

Kollektivt betyder Skytte-sæson 2019 også et skifte fra Jupiter i Skytten til Jupiter i Stenbukken. Fra glow the fuck up til grow the fuck up. Fra visioner og holdninger til konkret implementering. The real deal.

Fra ild til jord. Første halvdel af Skytte-sæson 2019 (frem til 3. december 2019) er sidste chance for at tilgå sine mål på den eventyragtige måde, med nysgerrighed, sandhed, entusiasme. Det er let energi, det er selfies på Instagram. Herefter bliver vi alle Stenbukke-ramt og det varer 2020 ud.

Det er da fint, at du er på model på Instagram, men øhh..kan du noget? Er du noget? Vil du noget?

Gør du noget?Det større paradigmeskifte her er også at gå fra ”sandheder” fra mere eller mindre autentiske guruer til at stole på egen intuition. Den er blevet kraftigt udviklet hos os alle i løbet af et 2019, hvor vi ikke havde ret meget andet at navigere efter. Der var meget tåge og illusioner. I Skorpion-sæson stod vores inderste ønsker pludseligt meget klart, i Skytte-sæson sætter vi sejl.

Og her skal helst være andet end varm luft til at bære vores båd frem.

Vinden kan tage os så langt, men der skal også tages fat i årene. Tiderne hvor nogle fortalte os hvad vi skulle gøre eller hvad der ”ville ske”, er forbi. Det er fint at have en solid båd og et godt kort at navigere efter, et godt team på båden – men man må og skal altså også ro selv.

Skyttesæson 2019 sætter 2020 i gang for alvor. Et år der kan blive det bedste eller det sværeste i dit liv alt afhængig af, om du selv får fingeren ud og forstår, at for at bygge dit drømmeliv baseret på de heftigste og mest understøttende energier, du får i din levetid, så skal arbejdet gøres. Hver dag. Også i regnvejr, også når det er surt, også når det gør ondt. Det er sådan man får succes. To skridt frem og eet tilbage.

Og det er er ikke for amatører. Man skal kunne heppe på sig selv når det står værst til.

Men det skal også være det rette, man går efter. Der er ingen af disse energier, der understøtter det forkerte.2019 har mere eller mindre placeret os hvor vi skal være og vi bliver nu kaldt frem til at stå stærkt og med autoritet. Måske i højere grad end nogensinde før. 2020 kommer til at kræve en stærk rygrad. En rygrad, der er blevet rettet til hos os alle i år – også i overført betydning.

Den Nordlige Måneknude i Krebsen (okt 2018-maj 2020) handler netop om at  kunne stå i sig selv. Især følelsesmæssigt. Vi healer vores indre barn, som nu kan nyde det forestående eventyr. Pluto, Saturn og snart Jupiter i Stenbukken hersker over skelettet, leddene, knoglerne som også er blevet styrket gennem mange år. Vi er mentalt, spirituelt, fysisk og følelsesmæssigt meget stærke nu.

Skytte-sæson 2019 præsenterer os for: os selv. Den, vi er. Vores sandhed. Vi kan modigt stå i vores sandhed, og vi kan begejstret sætte kursen mod vores egentlige skæbne.

Man kan ikke længere gemme sig. Bag andre, bag titler, bag historier. Det er ikke længere muligt at passe ind, at være gennemsnitlig.

Du kan ikke (længere) fornægte hvem du er, hvad du ved og hvad der er dine dybeste ønsker.

Det var nu heller aldrig meningen.

Louise

Solen er i Skyttens tegn fra den 22. november 2019 - 21. december 2019.

 

 

 

Kategorier