Jupiter skifter tegn, nov-dec 2019

På tirsdag skifter vores lykkeplanet Jupiter til Stenbukkens tegn efter et forrygende år som cirkushest på hjemmebane i sit eget tegn Skytten. Det betyder, at vi indtil da befinder os på den såkaldte kritiske grad (den 29. grad, også kaldet den anarektiske grad) mens vi afslutter denne års-cyklus.

Den 29. grad kan være en udfordrende placering – også hvis man har placeringer her i sit fødselshoroskop – da tegnets egenskaber bliver mere fremherskende. Her i Skyttens tegn kan vi møde fordømmelse, selvretfærdighed, korstogsmentalitet og/eller indoktrinering. Fra os selv eller andre.

Det kan dog også udløse vigtige afsløringer her i dette sandhedssøgende tegn. Universelle sandheder kan ikke holdes skjult.Den sidste grad af et tegn er fyldt med magisk potentiale for at udnytte det bedste fra de tegn, den står imellem. I dette tilfælde – mellem Skytten og Stenbukken – ser vi en periode med uudtømmelige muligheder, endeløs vision, men også evnen til at gøre dem til noget konkret i verden. Noget, der kan holde på den lange bane. Måske endda vores livsværk. Og det er ikke ulig Jupiter i Skytten at give os hver især en stor gave - appelsiniturbanstil - vi skal bruge til den næste fase.

Det er tid til status. Tid til at tænke tilbage på det sidste år og se, hvor vores perspektiv har ændret sig. Hvad har vi lært om verden og ikke mindst om os selv. Hvad vi ved nu som vi ikke vidste for et år siden.

Det store lærred har åbenbaret sig. I det kommende år er det tid til at skabe maleriet. Og måske sælge det.

God weekend :)

Louise

Læs om Jupiter i Skytten (nov 2018-dec 2019) HER.

Læs om Jupiter i Stenbukken (dec 2019-dec 2020) HER.

Kategorier