Der kan nu bookes personlige sessioner igen :)

TIDSBESTILLING GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2020 

Autenticitet, integritet, fremskridt. Om det er gennem selvudvikling i vores sessioner og forløb eller gennem optimering af dit eget energifelt, er det nøgleordene.

Her på siden kan du bestille en personlig session hos Universal Goals. Alle sessioner afholdes i vores sessionslokaler på Biblioteksvej 55A, 2650 Hvidovre eller over Skype.

At kende sit eget energifelt er en stor hjælp og det er en endnu større hjælp at få optimeret sine vibrationer og balanceret sit energifelt. Det er dog en proces, der kræver selvudvikling på et vist plan, hvilket man kan gøre på egen hånd til man ikke kan komme længere. Derfor coacher vi dig også, så du får praktiske værktøjer der understøtter din skæbnevej optimalt.

Kom og lad os hjælpe dig med dit livs udfordringer om det så er kærlighed, parforhold, sex, vægttab, iværksætteri, venner, dating, livsstil, energifelt eller at kende din skæbne gennem et blik på dit personlige energifelt. Vi garanterer dig fremskridt med stor succes hvis du er med på at gå den autentiske vej og gøre arbejdet også.

Går du med overvejelser omkring at optimere dit numeroskop (få balanceret dit energifelt og højnet dine vibrationer) og at gå mod at opnå dit fulde potentiale som beskrevet i dit fødselshoroskop, er det en intens proces der kræver værktøjer og stor selvudvikling. Det er altid nødvendigt først at komme til et personligt møde for at blive klædt ordentligt på. Når vi aftaler forløb omkring det numerologiske navneskifte, fratrækkes prisen for den personlige session selvfølgelig.

Du bestiller og betaler din personlige session nedenfor eller HER.

Klik på en dato, vælg derefter en tid i feltet nedenfor og udfyld de sidste felter inden du bestiller og betaler med kort nederst 🙂 Bemærk: hvis en dato eller tid ikke er tilgængelig, er det fordi der er fuldt booket.

HUSK at afgive den nødvendige information som Louise skal bruge for at lægge dit personlige numeroskop (dine vibrationer sat op i en matrix der giver overblik) og dit fødselshoroskop inden sessionen. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så kontakt os HER.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig! :) 

 

Kategorier