December 2019 er udsolgt og andre nyheder

Der er vist blevet slået rekord hos Universal Goals da de ekstra sessioner, vi lagde op igår allerede er udsolgt!

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive til os på venteliste@universalgoals.dk, hvis du er interesseret i tilfælde af et afbud.



Der er ledige tider i januar, så det er absolut ikke for sent at få lagt en 2020-plan til den tid! Der bliver snart lagt nogle tider ind manuelt ligesom vi blokerer andre for at få tid til video-brevkassen og andet arbejde, så book din session allerede nu, så du får din session på det tidspunkt du allerhelst vil have – eller deltag med andre i de populære gruppesessioner (læs HER for januar-februar 2020).

Se de ledige tider for januar HER.



In other news, så er den daglige energi-vejrudsigt for januar 2020 på trapperne til Guldmedlemmerne ligesom vi siger tak for de mange interessante cases der er sendt til vores Universelle Brevkasse (læs om den HER). Vi skal dog lige bede om, at man også sender sin egen beskrivelse af det man spørger om (er det f. eks kærlighed, så har vi også behov for at kende din kærligheds”historie”, hvordan du håndterer det i dagligdagen osv) – det glemte vi at skrive i første runde, og det er lagt ind nu (og husk, at man selvfølgelig altid kan være anonym).

Vi glæder os meget til at interagere med jer alle på den individuelle, fælles eller digitale måde!

Kærlig hilsen

Nian og Louise

Kategorier