Saturn-Pluto-konjunktionen den 12. januar 2020. Disneyland.

En ganske almindelig søndag i januar måned?

Glem det.

Saturn-Pluto-konjunktionen er her. Ja, den hvis lige vi ikke har set i over 500 år. Som i århundreder er omdiskuteret som et kæmpe vendepunkt i menneskehedens historie.

Bevares, den har været på vej længe. Hele 2019 handlede om den konjunktion. Godt nok er den eksakt søndag den 12. januar 2020, men den kommer også til at være i effekt resten af 2020.

Mindst.

Ugen op til dit, mit og vores måske største evolutionære udviklingspunkt har det store, kosmiske design traditionen tro lagt op til et brag af et festfyrværkeri. En fuldmåne-eklipse i Krebsen halvanden dag før (læs om den HER og ja, det er derfor folk opfører sig semi-crazy på vej mod full-on-crazy som vi nærmer os weekenden) og Uranus på udebane i Tyren går direkte samme dag? Udover sværvægterne Saturn og Pluto skal vi lige huske, at Solen, Jupiter og ikke mindst Merkur også er i konjunktion her?

Mere festligt kan det næsten ikke blive. Festligt på den vigtige måde. Den stramtandet-vigtige måde hvis du holder dig til den lavere-vibrerende version af Saturn/Stenbukken, som kort kan betegnes som en sur, gammel mand der holder fast på stive regler og traditioner der ikke har givet mening i årevis. Som bliver siddende i sit møgsure job, sin røvsyge situation og stendøde parforhold fordi ”det gør man altså”. Som på belejlig vis blokerer (Saturn er den ultimative cockblocker) dig fra at leve det liv, du allerhelst vil leve. Som garanterer dig en velbevandret sti mod US (Ultimativ Surhed) på dine gamle dage. Bevares, der er vel altid nogle børnehavebørn man kan råbe ad over hækken.Samtidig stirrer Solen, Merkur, Saturn og Pluto dig også direkte ind i ansigtet med verdens største ”jamen, hvad helvede laver du?? Hvis du ikke har tænkt dig at LEVE det her liv som passioneret og ambitiøst som overhovedet muligt hvorfor i alverden ER du her så??”. Det er Saturn/Stenbukken i højeste potens. Saturn/Stenbukken hersker over Zodiakkens 10. hus, VUP - Vores Ultimative Potentiale.

Festlige og ekspansive Jupiter, som først for nyligt er kommet til denne dødbider-fest gider ikke engang at tage sig af det. Hvem ind i høvlen får serveret de største muligheder, de saftigste appelsiner lige ned i turbanen for derefter at gøre...ingenting? For at kede sig ihjel her i et Disneyland, hvor ingen forlystelser kører, det styrtregner og er pissekoldt? Der ingen lir er? Intet liv?

”Alsså forstår du, alsså Louise – man gør jo altså ikke bare lige hvad man vil, vel? Det må du alssår nok kunne forstå, ik? Vi har gjort sådan her i mindst 500 år og en madpakke, så det bliver vi alzzårrr ved med”.

Bravo. Dejligt at gemme sig i whatever møgsyge situation der for længst har overskredet sin salgsdato, fordi man føler sig SKYLDIG over at have et dybfølt og passioneret ønske om noget helt andet. Got it. Fortsæt du bare med din ostemad, Mr. Jardex. Bravo Bravissimo.Puh, hvor er der blevet snakket meget. Om denne her tid i verdenshistorien. Snakke snakke snakke. Sidste gang vi havde en Saturn-Pluto-konjunktion var i 1982. I Vægtens tegn. Et lufttegn. Snakke snakke snakke snakke snakke. Bla bla bla bla bla. Ingen handling. Varm luft. Puff.

De tider er allerede forbi på mandag den 13. januar 2020. Saturn og Pluto (ja, de tungeste planeter hvis pistolmunding du pt står og stirrer lige ind i) kræver ACTION. Real deal. Realisme. Der skal ske noget konkret. Ikke mere ævl, ikke mere snak. Handling efterfulgt af konsekvenser. Bum. Sådan skal den ostemad smøres.

Og så bliver du trukket. Trukket skrigende ned fra livets scene. Desværre, du optager plads for en anden, mester. Hvor Saturn og Pluto i Vægten var to smarte pistolsælgere opvokset i Kokkedal er Saturn og Pluto i Stenbukken koparrede forbrydere fra den serbiske undergrund. Omrokeringen af dit liv kommer til at foregå med et stendødt ”det skulle du have tænkt på noget før”-blik.

Uranus fræser forbi (så meget noget nu kan ”fræse” i Tyrens tegn), kaster et blik på det scenarie og fatter heller ikke hvordan nogle kan bruge så meget tid på ikke at gå efter at leve sit bedste liv, ikke kan stå til ansvar for sine handlinger, ikke kender sit værd.

Hvis man ikke kender sit værd, har man et hårdt år foran sig. Helt ærligt. Hvor blev du af, Mr. Jardex? Bravo?Det her er ikke verdens ende.

Verdens ende er sguda dig der står og glor på dit røvsyge liv og hader det. Fordi du er for bange til at foretage de nødvendige forandringer. Fordi du er for bange til at tage fuldt ansvar for dit liv. Og leve din inderste passion og dit hjertes inderste ønsker.

Så hvorfor dog være her. Hvorfor dog være her?

Det er slut med støttehjul. Og sutteklud. Og dårlige undskyldninger.

Slut med, at alle børnene vinder og får en medalje med hjem.

Nej. Bare nej. Her får den, der har gjort den bedste og modigste indsats guldmedaljen med hjem.

Det er den eneste, der har fortjent den.

Louise

Jeg har skrevet stolpe op og stolpe ned om denne konjunktion. Læs mere her på bloggen, især indlægget om hvad det betyder for dig lige HER og hvilken indflydelse konjunktionerne som denne har haft på historien gennem tiden lige HER.

Kategorier