Uranus i Tyren direkte den 11. januar 2020. The only constant is change.

Nåh, vælter dominobrikkerne?

Det er helt ok. Jeg vil gå så vidt som til at sige, at du har ventet det meste af dit liv på at vælte de dominobrikker. Uanset om du er bevidst om det eller ej. Når Uranus går direkte vender bøtten og de forandringer, der har ulmet eller vi måske har reflekteret over implementeres så småt i den eksterne og fysiske verden.

Står du i midten et eller flere steder, er det på tide at vælge side. Det er bare sådan, det er. Det vil spare dig for meget. Efterhånden som Uranus kommer op i gear de næste par måneder, vil implementeringen ske helt af sig selv hvis du har valgt ud fra dit eget højere selv. Din sandhed, dine inderste ønsker for det her liv.

Fået en kold skulder? En facepalm? Dør smækket lige i fjæset? Det er helt ok. Det er lige som det skal være. Det er din egen højere kærlighed til dig selv som vi lige her på bevidst plan i 3D-verdenen måske ikke kan forstå det større billede af på nuværende tidspunkt.

Når Uranus går direkte – specielt i en weekend som denne, der både gav os en særdeles sensitiv og opklarende fuldmåneeklipse i Krebsen igår (læs om den HER) og en særdeles potent start på årtiet med Saturn-Pluto-konjunktionen imorgen søndag – kan mange små eller store forandringer komme i sekvenser som måske er uventede, men som nævnt de helt rigtige vi måske først kan se i større perspektiv når vi er helt på rette spor.

Det kan være en intens tid, hvor livet kræver meget af os. Saturn handler måske om disciplin, begrænsninger og strukturer, men så sandelig også om karma og konsekvens. Regnskabet gøres op. Har du lagt arbejdet, disciplinen, integriteten de rette steder kan belønningen være massiv. Straffen ligeså hvis du ikke har. Der er intet magi ved Saturn, det er lige ind-lige ud. Har du gjort det rigtige, er konsekvenserne positive.Månen/Krebsen handler om meget, men denne weekends indflydelse handler også om at identificere sine følelser korrekt. Vi kan sidde i overvældende situationer rent emotionelt, men chancen for at vi egentlig reagerer på noget andet i vores nuværende liv eller fra vores fortid / indre barn er ret stor. Tristheden over den dumme ting der sker kan handle om at det ikke længere spiller i dit parforhold eller hvad ved jeg. Det er ikke let arbejde, men kan give store indsigter hvis man tør gøre det. Især efterhånden som forandringerne begynder at rulle af sig selv, også inde i os.

Er du Guldmedlem, kan du se HER hvad Uranus i Tyren 2018-2026 betyder specfikt for dig, dit stjernetegn og livsområder.Jeg har skrevet en del om Uranus i Tyren på globalt plan frem til 2026. Læs om dem HER, HER og HER.

Bemærk, at en planet udtrykker de egenskaber den forbindes med ekstra meget når den stationerer for enten at gå retrograd (indad, ”baglæns”, fortiden) eller direkte (fremad, fremtiden, udadvendt) som Uranus nu gør. Dette kan på jordisk plan udspille sig som bizarro problemer med teknologi, pænt stor klodsethed og pludselige skift steder du slet slet ikke havde set komme. Det er vigtigt at stole på udfaldet – det er din egen højere intelligens, der hjælper dig i den rigtige retning.

Ærlighed over for sig selv hjælper en igennem denne tid. Er du i midten af noget skal du med ret stor sandsynlighed til at vælge side. Glem verdens drama hvis det ikke berører dig på større plan.Om du ved det eller ej, ville aspekter som i denne weekend oftest vise, at du er klar til den forandring og at de dominobrikker skal væltes i den kommende tid. Der er intet at bekymre sig over selv om denne tid kan være lidt tung.

Tid. Et andet begreb Saturn hersker over. Du kan ikke købe tid. Der er intet tilbage. Slet ikke på cyklusser, der nu er sluttede. Det er naturligt. Tag et bevidst valg mod det bedre. Resten følger selvfølgelig efter.

En klar og tydelig afvisning her er kosmisk kærlighed. Kosmos der fortæller, at langt bedre ting er på vej og at vi ikke længere behøver at tilpasse os det mærkelige, uklare eller ubehagelige. Alt, der er ”off”. Der ikke spiller. Alt, der er halvt gjort, halvt sagt. Aspekter som disse er all in eller all out. Hvorfor dog bruge tid på andet? Saturn bryder sig ikke om at spilde sine ressourcer.

Et åbent hjerte og et åbent sind her er nok. Forandringerne, transformationen sker af sig selv – det er alkymi.

Bag os ligger det, der var meningsfyldt engang.

Louise

 

 

 

 

Kategorier