Energivejrudsigt februar 2020, vejviser samt dato for næste LIVE :)

Kære venner,

En kort update her efter en intens, men også helt fantastisk uge!

Vi har haft sessioner det nye sted (Søvangsvej 1, 2650 Hvidovre) og det er lige så skønt som vi havde håbet på. Vi har været meget heldige! Den nye adresse er sendt ud på mail til alle, der har en session i vente og da det hele gik lidt stærkt, er der ikke kommet skilte op endnu (vi håber på, at der går max en uge).

Derfor har Nian lavet denne smarte vejviser, der forklarer hvordan du finder op til os når du kommer frem til det store, hvide hus!Kærlighed & Karma

Vi afholder vores forløbigt sidste Kærlighed & Karma-gruppeevent imorgen søndag den 19. januar (ikke flere pladser). Vi havde planlagt et event den 2. februar, men den har vi lavet om til endnu en LIVE-session fra klokken 14.00. Det foregår via Facebook-siden, du finder eventet HER. Skriv meget gerne til os hvis du har nogle spørgsmål, du ønsker belyst - det kan være alt fra astrologi til kærlighed til business til livsstil til numerologi til vægttab til....? Du bestemmer og vi svarer efter bedste evne :)

Se videoen fra sidste LIVE i januar 2020 lige HER, vi har trods alt stadig et snarligt skifte til Vandmandens tegn samt en stærkt progressiv nymåne på vej her :) 

Energivejrudsigt for februar 2020

Louise kommer med den månedlige energivejrudsigtsupdate imorgen søndag, så hold øje med Facebooksiden HER eller YouTube-kanalen HER.

Vi er jo stadig i januar 2020, du kan se eller gense energivejrudsigten lige HER.

 

Sessioner

Er du interesseret i at få overblik over og hjælp til de udfordringer du har på forskellige livsområder, så book en session hos os. Der er tider igen fra medio marts, du finder dem lige HER.

 

Kærlig hilsen og god weekend

Louise & Nian

 

Kategorier