Nymåne i Vandmanden den 24. januar 2020. Kosmisk støv.

Jeg ved ikke med jer, men her i huset byder dagene for tiden på pludselige kovendinger, ændringer, overraskelser og indsigter. Uranus er ugens store spiller og med Uranus kommer altid forandringer i planerne. Måske for den dag, måske for resten af livet.

Fredag den 24. januar 2020 har vi nymåne i Vandmandens tegn. Vi har hver måned en nymåne, og den sætter altid standarden for den kommende måned. Hvilke temaer og flow kan vi forvente. Hvilke arketyper får vi muligheden for at gennemleve den kommende måned.

Denne nymåne er i kvadrat til Uranus i Tyrens tegn. Der er altså dobbelt op på nyt, forandring, kvantespring og revolution. Frihed er nøgleordet. Frihed til at være mig selv, tænke anderledes og ud af boksen. Frie tanker der dog stadig kan tæmmes inden for eksisterende struktur, f. eks på din arbejdsplads – vi har stadig mange planeter i Stenbukkens traditionsrige tegn.Nymånen er i sekstil til Mars i Skyttens tegn. Vandmanden og Skytten er som regel ret gode sammen. De to store tænkere, der sidder i festens hjørne og diskuterer et på højere plan. Out of space, høje tanker og filosofier, det store billede. Store armbevægelser. Eksistentialisme. The big big big picture. Hvem er jeg i det store univers, jeg er ingenting. Af kosmisk støv er jeg kommet, til kosmisk støv skal jeg blive. Jeg ved, at jeg ikke kan tage mine ejendele med mig når jeg skal videre fra dette plan, men derfor kan jeg stadig godt nyde dem mens jeg er her.

Der er en god balance at nå her, hvis man  bestræber sig på det. For begge tegn kan også være lidt for uafhængige på grænsen til at være følelseskolde. Vi er i de transpersonelle tegn og de kan være så frie, at det næsten bliver upersonligt. Hvilket heller ikke er drømmescenariet. Vi vil ikke være uden for og ligeglad med de andre.

En nymåne som denne kan presse os til at tage de rosenrøde briller af. Men det betyder jo ikke, at man ikke kan sætte en lige så god farve i. Perspektivskifte kan dog være tiltrængt, så det ikke bliver sort hvidt.

Så det ikke bliver helt afhængig eller helt uafhængig. Så det bliver midt imellem. Fordi jeg ikke ønsker dig som min ven betyder det ikke, at du er min fjende. Jeg ønsker stadig for dig, at du får noget at spise, bare helst ikke ved samme bord som mig.Vi prøver alle bare at dimittere fra 3D-skolen her i den store, globale familie. Nogle går i 8. klasse, andre i 4. klasse og igen andre i børnehaveklasse. Sådan er det bare, det gør ingen dummere eller mindre værd. Uranus/Vandmanden handler også om fællesskabet, om den store familie vi er som menneskehed og hvor vi uundgåeligt er forbundne her i internettes tidsalder.

Man er måske heller ikke altid lige vild med alle i sin familie, men derfor er de stadig familie. Det er jo derfor, vi har den Nordlige Måneknude i Krebsens tegn disse år, det er for at huske dette.

Fordi nogen har en anden mening, hælder til en anden politisk holdning eller hepper på et andet hold er de jo ikke fjender. Der er vi slet slet ikke længere.Det er nye tider. Frie tider. Der er en gylden middelvej. Jeg elsker dig, men er ikke ansvarlig for dine følelser. Jeg kan skabe stærke strukturer og rutiner, som dog ikke begrænser mig, men giver mig rum og stabilitet til at eksperimentere med alternativer.

Rastløshed kan være frustrerende, men er også den katalysator der giver os store gennembrud.

Som Thomas Edison sagde: ”jeg har ikke taget fejl. Jeg har bare fundet 2000 måder ikke at lave en pære på”. Eller noget i den stil. Pointen er den samme.

Test. Prøv. Se om det holder.

Og selv hvis det ikke gør, er du god nok som du er.

Ligesom alle de andre.

Louise

Kategorier