Fuldmåne i Løven den 9. februar 2020. Party på plejehjemmet.

Mandagens fuldmåne i Løven er selvfølgelig en supermåne, mindre kan ikke gøre det når det er i Løvens tegn. Det skal være superduper, det skal være kæmpe, det skal være fabulous, honey!

En fuldmåne som denne kunne næsten ikke komme på et bedre tidspunkt.

Med Solen stadig i Vandmanden prøver vi at forstå hvordan fremtiden kommer tiĺ at se ud, men på det íntellektuelle plan. Solen er glad for varme og liv, den er ikke specielt glad for at være i Vandmanden hvor vi har glemt alt om hvad den gule bold på himlen egentlig betyder for vores humør og velbefindende (hold ud, Løver!).

Kommunikationsplaneten Merkur er i Fiskene på vej i retrograd hvilket bringer skønne minder frem om sidste års vanvittigt lange periode hvor vi intet andet end højere intuition havde at guide efter. Der kan ligge mange flashbacks her. Logik og facts er ikke det letteste at arbejde med for tiden.Venus skifter til den utålmodige Vædder lige inden fuldmånen mandag morgen og her er vores fine prinsesse heller ikke vanvittigt glad for at være. Hun bliver skubbet ind i nogle vilde situationer, blive presset til at hoppe ud fra 3-meter-vippen og den slags. Jupiter er ikke specielt glad for at være i Stenbukken osv osv.

Med andre ord, så er der ikke mange andre planeter end Saturn i Stenbukken og Mars i Skytten, der er på hjemmebane lige nu. Disciplinen, moralen og energien er altså i top.

Problemet er, at når stort set ingen af planeterne er på hjemmebane kan vi meget vel også have en følelse af ikke at være der hvor vi egentlig gerne ville være. Jobmæssigt, kærlighedsmæssigt, fremtidsmæssigt. Sådan er det lige nu.Og derfor kommer en hyperfuldmåne som denne i Løven på et virkeligt godt tidspunkt: Fuldmånen i Løven spørger om vi har det sjovt. Husker vi at have det sjovt, også nede i bunden af tønden? Komme ud af kontoret engang imellem?

Saturn på hjemmebane gør os ambitiøse og målrettede, men sjov er Saturn sgu ikke. Det svarer til, at en indremissionsk præst slår sig på stand-up comedy. Saturn er gammeldags og støvet.

Og så har egoet måske også taget en ordentlig uppercut i løbet af weekenden hvor Venus har passeret Chiron i Vædderen.Mandag skal jeg selv til champagnebrunch med nogle venner. Well, der er egentlig mere Nutella end champagne for ingen af os tåler rigtigt at drikke alkohol om dagen, det andet lyder bare sjovere. Og for at fejre at det er vinterferie (indsæt selv undskyldning her: ______________) og vi snart skal ud at rejse (mere om det senere).

Energimæssigt er der ikke et bedre tidspunkt at holde champagnebrunch eller bare fejre livet og kærligheden og håbet på.

Det kan også være sådan noget man elskede at gøre som barn. Det er Løven. Det indre barn – altså det, der vil have det sjovt. Skal du holde vinterferie med børn er det et fremragende tidspunkt at lave sådan noget man elskede som barn, måske da du eller de var mindre. Strikke. Læse. Flyve med drage. Se en gammel film. Drikke varm kakao. Læse en bog fra din barndom eller hvad det måtte være. Det hjælper lidt på en sådan en Venus-Chiron konjunktion.For selv om Venus ikke er så glad for at være i Vædderen, så er det gode her at den ikke er fordømmende. Den hopper bare ud i det den vil uden at tænke specielt langsigtet. Måske ikke den bedste strategi i det lange løb, men det kan måske være godt nu her hvor det hele er lidt ørkesløst.

Og ustabilt. Det er en ustabil verden. Selv det mest stabile tegn i Zodiakken - Tyren - har den mest ustabile og uforudsigelige planet Uranus liggende her – helt frem til 2026.

Så selv om Merkur heller ikke er på hjemmebane i Fiskene, så har vi – ligesom sidste år ved denne tid (læs på bloggen, jeg skrev en masse om det) – ikke meget andet end vores intuition og tiltro til de højere magter at navigere med nu. Og i lige så høj grad som der altid er et element af illusion eller bedrag involveret, når vi taler Neptun/Fiskene, så er kreativiteten og fantasien også i top.Saturn og Pluto i Stenbukken prøver at opretholde kontrol. Orden. Strukturer. Micromanagement. Jeg skal vide alt hvad der kommer ud af det møde, den indsats, det forhold, den date. Hvor er vi på vej hen?

Fuldmånen opfordrer os til at skrue lidt ned for moralkodekset, kontrollen og stramheden på mandag for bare at have det sjovt. Sparke skoene af, slå håret ud, danse nøgne i måneskin. Holde champagnebrunch.

Det kunne være kuren, især hvis man står i det her hvad h..... laver jeg? Hvad laver jeg her?? I det her job, det her forhold, denne her bolig, denne vennekreds eller hvad det måtte være. Hvad hulen laver jeg??Og på et højere plan: Hvad nu hvis Coronavirussen kommer til Danmark, kan al vores ihærdige og pligtopfyldende og korrekte indsats måske være ligegyldigt hvis gode gamle Holger Carlsberg Danske ikke kan redde os fra total udryddelse.

Næh du, der skal fest og liv og glade dage til.

Der skal sgu noget PARTY ind på det her plejehjem.

Louise

Kategorier