2. halvdel af februar 2020

Mars går idag i sin ophøjede position i Stenbukkens tegn, hvor vores kosmiske kriger vil opholde sig de kommende 6 uger. Her (gen-)oplives temaer fra Saturn-Pluto-konjunktionen i januar 2020 (læs om den HER) samt de kommende Jupiter-Pluto-konjunktion-temaer (læs om den HER. Er du Guldmedlem, kan du læse hvad den konjunktion betyder for dig hele 2020 lige HER.

Med andre ord er der arbejde forude, og det kan meget vel være følelsen af at skulle bestige et bjerg. Ansvar og selvdisciplin er nøgleordene her. Et bjerg bestiges eet skridt ad gangen. Er du tæt på toppen, så bliv ved. Står du ved foden af bjerget, så tag det første skridt. Og vær sikker på, at bjerget er realistisk - Mars i Stenbukken vil ikke lade dig klatre et hologram. Er det nu også din egen succes, du jagter?

Realitetssansen kan være svækket de kommende 3 uger også da Merkur nu går i retrograd i illusoriske og kreative Fiskenes tegn. Vi flyder med, hægter os på strømmen som tager os tilbage til nostalgiske minder hvor solen altid skinnede og menneskene var glade.

Ihvertfald i vores hoved.Kontoret her i 3D-verdenen befinder sig på en bountystrand resten af måneden, hvorfor man ikke skal regne med den store respons eller aktivitet udover en potentiel kollektiv energivejrudsigtsvideo.

I marts måned er Nian og Louise stærkt tilbage i en ny LIVE-video, hvor vi glæder os til at høre dit input og mærke din varme deltagelse. Det foregår søndag den 8. marts klokken 14.00 og du kan følge med på Facebooksiden lige HER.

Hav en forrygende februar! :) :)

Kategorier