Energivejrudsigt for marts 2020. The Freshmaker.

Hvis man ikke har set det, så ligger den kollektive energivejrudsigt for marts 2020 på YouTube-kanalen lige HER, hvor man som altid kan se den ganske gratis. Hører du til Guldmedlemmerne, der støtter arbejdet hos Universal Goals med 89 kr/md og samtidig får special-adgang til en database med meget viden, herunder daglige energivejrudsigter, så kan du læse om din personlige måned fra dag til dag lige HER eller for dit tegn specifikt lige HER. Læs om, hvordan du bliver Guldmedlem lige HER.

Merkur skøjter stadig rundt i mudderet her i Fiskene/Vandmanden frem til den 9. marts, hvor vi endelig kan få noget klarhed og efterhånden se, hvad der var bag det glitrende forhæng vi også kan kalde illusioner, men i starten af måneden er vi stadig i drømmeland.

Den 5. marts går skønne Venus i Tyrens tegn, hvilket hun vil stornyde på det sensuelle og jordiske plan. Vi er mere praktiske i dette jordtegn og nyder det simple liv.Den 9. marts har vi en af årets supermåne – nemlig en fuldmåne i Jomfruens tegn, her over for Neptun og i trigon til Jupiter. Dette kan flyde flere veje – enten i retning af forvirring, bedrag eller endda skandale eller i virkeligt god vind i forbindelse med konkrete planer og processer. Jupiter skal nok få blæst det op uanset hvilken vej det går for dig (se hvor du Jomfruen omkring 19 grader i dit fødselshoroskop og/eller hvilke aspekter, det danner. Aspekter kan du læse alt om HER (for Guldmedlemmer). Samme dag går Merkur direkte, hvilket tillader os bedre beslutninger fremover her hvor Merkur har været i retrograd hos os hver især, forvent dog nogle dage før kommunikation, teknologi og ikke mindst trafik/køretøjer fungerer optimalt igen.

Den 20. marts siger vi godt nytår, da det er her vi energimæssigt starter en helt ny årscyklus. Solen går i den fyrige Vædder – det første tegn i Zodiakken – vi fødes påny og er klar til at komme ud over stepperne. Få dage senere går strikse Saturn ind i Vandmandens tegn, hvor vi får en forsmag på hvad vi kommer til at opleve med den transit frem til 2024. Fra marts – juli 2020 ser vi traileren, selve filmen får først premiere når Saturn for alvor går i Vandmanden medio december 2020-2024. Nøgleord for Saturn: striks, disciplin, ansvar, voksen, hårdt arbejde, regler, ambition og autoritet. Nøgleord for Vandmanden: vores højere intelligens, innovation/at tænke ud af boksen, fremtid, teknologi, frihed og lighed. Vi får med andre ord en langt lettere og mere intellektuel transit end vi har haft i Stramme Stenbuk, alle vores geniale ideer skal omsættes til praksis til gavn for os selv, samfundet og kloden.

Med andre ord starter marts 2020 med ret meget mudder på skærmen, men det får vi vasket af som måneden går på hæld og det er et meget stort energiskifte vi har 4 uger inde i måneden – det vil kunne mærkes som hvis man tog en Mentos - the freshmaker!

Husk at se hele videoen HER :)

Hav en god måned, Louise

Kategorier