Sessioner går online (Corona) samt fødselsdagskonkurrence

Universal Goals er selvfølgelig Corona-friendly, så vi har valgt at holde vores sessioner online resten af denne uge. Det gør vi ofte, og det fungerer fint. Alle kunder er informerede (og der er iøvrigt en ledig online-tid søndag den 15.3 kl 14.00 - 14.55, så skriv til os hvis du er interesseret). Læs om sessionerne HER.

Det passer os nu meget godt at gå online, for Nian har i et stykke tid flirtet med en lækker Saturn-Uranus-Mars-transit, der indtil videre har resulteret i en nyresten, der sender ham til og fra hospitalet. Hvis det står til ham kommer der snart en dramatisk video, haha. Vi håber ihvertfald på, at den er født og Corona er død meget snart, men hvis alt det her fortsætter - hvilket Mette Frederiksen og astrologien vil mene, det gør i et par uger - fortsætter vi også med online-sessioner. Vil man hellere mødes live når DK er oppe at køre igen, flytter vi selvfølgelig bare sessionen uden problemer. Vi vender tilbage til jer der har booket i næste uge meget snart når vi ved noget mere, for det er mange mennesker at flytte rundt på, så det skal helst ikke være uden grund.


Info følger, spørg hvis I har spørgsmål 

Med fare for at lyde som en med stanniolhat, så bliver jeg ved med at fornemme at den virus har vores maver/tarme som radiosender. Jeg tror/føler, at det er afgørende at vi (også nu) har sunde maver. 2 store glas lunken vand med presset citron (en halv i hver) på tom mave hver morgen kan gøre meget, vent 30 min med at spise.I langt mere munter sammenhæng fylder Universal Goals´ Facebookside 3 år den 24. marts 2020, så i den forbindelse kan du være med i en meget useriøs konkurrence der dog har en seriøs præmie, nemlig dit helt personlige sommerhoroskop! :) Se konkurrencen på Facebooksiden lige HER.

Er du ikke til Facebook eller konkurrencer i marts, så kommer der nok noget mere når vi kommer frem til Universal Goals´ egen fødselsdag som virksomhed, vi fylder nemlig 4 år den 23. maj 2020. Info følger selvfølgelig :)

Luft-kram herfra :)

 

Kategorier