Status fra Energitårnet

Hvad jeg mener om alt det her?

Det samme som jeg har skrevet om i årevis.

Kvalitet, sundhed, hygiejne - vi er i Rottens år, læs indlægget her: /rottens-aar-2020-2021/

Uranus i Tyren = Moder Jord, der prøver at ryste os af sig. Det kan man næppe bebrejde hende sådan som vi behandler hende. Regnskabet gøres op og Saturn straffer hårdt. Pandemi, vanvittigt vejr, whatever. Læs om den her (bl.a): /uranus-i-tyren-frem-til-2026/

Saturn-Pluto-konjunktionen fra januar er så sandelig stadig i effekt, især nu eklipsegraden er aktiveret af Jupiter og Mars 2020 også og Chiron (i VÆDDEREN) er i kvadrat til Måneknuderne for tiden, det er nasty stuff. Læs om konjunktionen her (bl.a, jeg har skrevet om den i årevis - et kæmpe evolutionært vendepunkt i verdenshistorien): /saturn-pluto-live-fra-disneyland-januar-2020/ . Læs om resten af marts måned HER.

Finanskrise? Det kan du bande på ;). Læs indlægget fra oktober 2019 her: /finanskrise-2020-det-kan-du-bande-paa/. Det er bare livets cyklus. Efter 7 fede kommer 7 magre år. Og på et højere plan et spørgsmål om hvordan man forvalter sine ressourcer.

Ingen global krise uden at Louise skal klappe sig selv på skulderen for sine forudsigelser, så her kommer indlægget fra januar 2019 som jeg har fået ret meget hug for ("skræmmekampagne" for Den Spanske Syge, Pest og Finanskrise). Nej, jeg prøver/prøvede bare at hjælpe: /saturn-pluto-konjunktion-12-januar-2020-den-store-finale-og-vi-er-i-gang/. Astrologisk forstår vi fremtiden ved at forbinde fortidens prikker.

Og endelig et af mine tidlige indlæg fra juni 2017, hvor jeg beskrev 2020 som det historiske vendepunkt. Det ser ud til, at jeg ikke var helt afsporet: /aar-2020-begyndelsen-paa-en-helt-ny-verden/

Fremtiden: Den hedder Vandmandens Tidsalder. I ved, der hvor vi lever sammen og hjælper hinanden SOM DET GLOBALE FÆLLESSKAB, VI ER. Det var derfor vi skulle "grow the fuck up" i 2019, så vi kan tage et ansvar for os selv, hinanden, dyrene og JORDEN.

Louise

Kategorier