Gratis LIVE-video søndag 15. marts klokken 12.00. Mod dit højeste potentiale.

En sur situation eller endelig et pusterum, hvor der er tid til at få ryddet op, skrevet den bog, reflekteret over sit liv, have kvalitetstid med sin familie, være med sig selv og meditere?
 
Uanset hvordan man ser på 14 dage hjemme i hulen, vil det for de fleste være en uvant situation. De 14 dage forlænges nok ikke meget, hvis vi ser på det astrologisk (for den voldsomme del af det er "slut" her i slutningen af marts), men spørger man Louise kommer det til at tage til efterhånden som vi mellem den 18. - 22. marts bl.a har en Mars-Jupiter-konjunktion (læs om det i marts-indlægget). Det kunne meget vel betyde totalt lockdown, altså udgangsforbud eller ihvertfald større udfordringer med at komme uden for døren.
Uranus/Venus i Tyren fortæller os, at Moder Jord får en tiltrængt pause og alt det Saturn/Stenbuk vi har på himlen lægger op til en test. En slags survival of the fittest.
 
Uanset om det er business eller livet i sig selv, er ens evne til at overleve altid den der gør, om man overlever/vinder. Kan man reagere optimalt ud fra en given situation (uanset om man syntes, at den burde have været anderledes) og tilpasse sig. Det er det, ansvar er - at "svare an", altså respondere ud fra situationen.
 
Andre stikord, når vi taler Saturn/Stenbuk er forvaltning af ressourcer (tid, penge, energi etc) samt langtidsholdbarhed. Verdenen kan meget nemt se fuldstændigt anderledes ud om en måned og fremtiden ikke det, vi havde forventet. Saturn på vej til Vandmanden lægger op til helt nye måder at arbejde og leve på. Innovative og progressive måder. Fremtiden kan være her før vi ved det.
 
For mange mennesker kommer der ikke et bedre og mere roligt tidspunkt til for alvor at reflektere over, hvad man vil bruge sin tid her på jorden til. At gå efter sin største drøm, at udleve sit højeste potentiale, at stå i sit lys og tage sin skæbne på sig. Det er flotte ord, men lettere sagt end gjort. Omvendt heller ikke umuligt, hvis man gør det på en smart måde.
 
Og den smarte måde er vi eksperter i, det hjælper vi folk med til daglig. I denne mini-serie af gratis LIVE-videoer giver vi vores råd til, hvordan man kommer hen til bunden af kransekagen. Skal du op til toppen af kransekagen, er du nok bedst tjent med at booke et individuelt forløb (som skræddersyes personligt til dig, læs om det her: /produkt/individuelt-forloeb/), men de overordnede rammer kan du få herfra i de kommende uger, især ud fra de temaer vi oftest støder på hos vores kunder og som vi ved er nogle generelle temaer, der holder folk tilbage.
 
Følg med på Facebooksiden HER søndag den 15. marts 2020 klokken 12.00 dut. Den første LIVE holder vi til 45 minutter, da vi har kunder fra klokken 13-16 efterfølgende, men der burde være tid nok til at alle kan få noget ud af det, og I er selvfølgelig velkomne til at stille spørgsmål. Videoen vil efterfølgende være at finde på siden også, den kommer op automatisk.
 
Kærlig hilsen
Louise & Nian

Kategorier