Nymåne i Vædderen den 24. marts 2020. What a wonderful...

En gruppe sårede krigere sidder sultne på en ulmende vulkan. Ved ikke hvad der er på vej. Fjenden er usynlig og alligevel alle steder.

Nej, det er ikke plottet i den nyeste biograffilm, men virkeligheden der udtrykker sig gennem de kollektive energier for tiden. Den rigtige biograf holder lukket indtil vores liv ikke længere er een stor film i sig selv.

Den gode nyhed for alle filmskabere må være, at med alt det materiale der er til inspiration i denne tid, kan eksekveringen af din kommende film/teaterstykke klares på et meget skrabet budget. Det kræver bare 1 skuespiller og en bolig, som hovedpersonen ikke må forlade.

Badabumtjing. Jeg kan simpelthen ikke holde mig i skindet med jokes for tiden. Det er også den Venus-Jupiter-konjunktion (= good times, stor kærlighed og glæde) der rammer ind i alt det andet. Det mørke. Sådan flakker vi mellem lys og mørke, mellem glæde og sorg, mellem håb og tristhed. Ideelt set rummer vi det hele.Vi har en bemærkelsesværdig nymåne i Vædderen i morgen den 24. marts 2020. Håb kommer altid på denne tid af året, især når vi har nymåne i Vædderen. Instinktivt ved vi – måske ubevidst guidet af de mange, mange forfædre der har trådt denne jord før os – at vi også nok skal klare denne omgang.

Det ved vi fra verdenshistorien. Tørke, hungersnød, krige, jordskælv – det er en del af vores historie. Saturn hersker over vinteren, der vil altid være et element af overlevelse hvor Saturn er involveret (og vi har meget Saturn i disse år). ”Overlevelse” skal også her forstås som at vi færdiggør et udviklingsniveau hos os selv for derefter at modnes.

Alt det her Pluto-Jupiter-Mars-noget i Stenbukken er i sekstil til Neptun i Fiskene, som i dagene op til nymånen er i konjunktion til månen. Direkte adgang gennem vores underbevidsthed, ja (tak, kære forfædre - I got your message), men det er også adgang til de mørke kræfter. Kunne vi kalde det vores kollektive skyggesider?Jeg havde det mest vanvittige mareridt i nat. Jeg blev både beskudt, forfulgt, havde indbrud og overgreb. Og jeg var ikke engang nøgen. Det er ellers de sjove drømme.

Joh, der er virkeligt hul igennem alle kanaler for tiden, også drømme. Og med en nymåne i kvadrat til Måneknuderne, som i disse år står på sikkerhedsaksen (Krebs/Stenbuk) – snart klar til at skifte – er vi i dette første kardinaltegn på det berømte midtvejspunkt mellem eklipserne.

Altså er det nye, der hørte til december-januar-eklipsebegivenheder (best of the best, remember?) ved et vigtigt vendepunkt eller opstigning til nyt trin. Der er derfor en anelse ustabilitet mens der korrigeres og sættes på plads det nye sted.Mandag den 23. marts har vi en Mars Pluto konjunktion, som bedst kan beskrives som en regulær damptromle. Den kører bare hen over ting og man står ikke i vejen for den. Det er den ypperste form for vedholdenhed, styrke  og magtmisbrug. Efterhånden som mennesker, politikere (høhø), ledere og hvad ved jeg bliver mere og mere desperate (og vi har ikke nået klimax endnu), bliver folk også mere og mere nasty. Det ved vi jo også fra verdenshistorien, men har måske glemt hvad betyder i fredstid. Indtil videre har den milde version været at hamstre gær og toiletpapir til sine nærmeste. Ok ok, al begyndelse er svær. På et tidspunkt opdager vi måske, hvad der i virkeligheden er noget værd.

Det skal nævnes, at en sådan konjunktion også er lig med vanvittigt stærk kreativitet hvis man kan kanalisere den. Go for it. Din Corona-film venter kun på at se dagens lys. Og den skal ikke koste mange Coronaer at lave. Ok, nu stopper jeg. Nok.Hvornår bliver det bedre? Hvornår bliver alt som det gamle igen?

Intet bliver som det gamle igen. Og det bliver bedre når vi har fattet, hvad det her egentlig betyder. For os, for jorden, for fremtiden.

Nymånen er i konjunktion til Chiron. Vores indre, sårede maskuline kriger der gennem sit åbne sår søger healing.

Jungs tese var, at Chiron var et symbol på ”den vestlige verdens materielle smerte”. Det punkt i os selv, som der ikke er nok sex, drugs, rock´n roll, meditation og rødvin i verden til at heale. Og en tid som dette kunne om noget bevise hans pointe.

For hvad er vi indtil videre for de flestes vedkommende ”sårede” på? Økonomi? Ego? Facade? Knuste illusioner?

Fedt. Så kan vi begynde at arbejde. Ikke mindst på illusionen om sikkerhed som begreb. Økonomisk såvel som emotionelt. Vi er nødt til at blive lidt mere voksne på det her punkt, siger Papa Stenbuk og Mama Krebs fra deres Måneknudehuse. Ingen sum penge i verden kan gøre dig sikker og det kan intet andet menneske heller ikke gøre.Når Chiron sådan er i Vædderen går broen til healing direkte ned i vores identitet. Ego. Chiron finder nøglen til de glemte barndomsår, de drømme og talenter vi havde. Denne tid er den største gave til at få ryddet ud i alle skabe og skuffer, ikke bare i boligen, men i os selv.

En reset knap. Vi starter sgu lige forfra. Hvad VIL jeg egentlig i min korte tid på denne jord? Når jeg nu – understøttet af Jupiter i Stenbukken – skærer alt overflødigt væk. Mine champagneproblemer.Ind til benet – og her i Vædderen går vi så langt om længe efter det vi ønsker. Det vi virkeligt ønsker. Helt ned i underlivet. Krigeren vågner til dåd og går ud for at erobre nye ukendte territorier.

Lider du af det moderne menneske-syndrom ikke at kunne mærke dig selv og dit underliv, så findes der råd for dette (og øvelser til at mærke sig selv, det er sådan noget Nian kan – læs om sessioner HER), men helt grundlæggende er motiver som penge, berømmelse eller skal vi bare sige alt, der hører til under de 7 dødssynder (se indlægget om det HER) som regel ikke voldsomt brugbare.Jupiter-Pluto konjunktionen, som er eksakt den 4. april (læs om den HER), handler om noget om vores dybeste intentioner. Nogle kalder det sjæl. HVAD var mine intentioner, HVAD var mine motiver for at nå dertil hvor jeg er på forskellige områder af mit liv nu (karriere, parforhold, venner, social status/symbolik) og hvor BRUGBARE er de i forhold til at bygge noget i næste fase af mit liv som jeg står over for nu, uanset om jeg bryder mig om det eller ej?

Integritet, autenticitet og kvalitet er nøgleordene her i Rottens år (læs om den HER) og med Jupiter i Stenbukken (læs om den HER). Sådan et år havde vi sidste gang i 2008, men der fangede vi den vist ikke på de helt dybe planer.

Jeg kan ikke sige mig fri for at have et hjerte fyldt med glæde over, hvad denne periode betyder for vores natur. Moder Jord trykker på den store reset-knap og får et åndehul.  Er det ikke snart Earth Day? 22. april eller sådan noget? Jeg håber, at det bliver international årlig lad naturen få fred-dag. Det er vel også meningen, men altså sådan...for alvor. Som vi ufrivilligt gør lige nu.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=CWzrABouyeE

I see trees of green

red roses too

I see them bloom

for me and you.

and I think to myself

what a wonderful RESET OF THE world

and I think to myseeeeelf

what a wonderful RESET

Louise 

Kategorier