3 ugers yderligere isolation..Din Totale Apokalypse-Guide

"3 ugers yderligere isolation", sagde statsministeren idag.

Altså endnu 3 uger til enten at optimere de livsområder, man ikke har tid/overblik til at få gjort noget ved i dagligdagen og/eller at transformere et utilfredsstillende liv i en helt ny retning.

Vi har selvfølgelig tiltag på vej, som vi har nævnt i alle de LIVE-udsendelser der har været under isolationen og vil gøre vores bedste for at bidrage med vores støtte til, at alle går mod deres højeste potentiale på bedst mulig vis.

Helt grundlæggende er "budskaberne" ud fra de kollektive energier nu og i den kommende tid:
  • Lær noget
  • Skriv noget
  • Undervis i noget
Saturn i Vandmanden frem til 2023 lægger bl.a op til at bruge teknologi (fx internettet) til større grupper og at tænke meget ud af boksen i forhold til ens fremtidige struktur i dagligdagen.

Den Nordlige Måneknude skifter til Tvillingerne i starten af maj 2020. Tidens tand vil i høj grad være kommunikation og andre 'Tvillinge-temaer' frem til januar 2022. Sælg din viden eller kunnen. Sælg underholdning. Kreativitet.

Uranus i Tyren ved, at penge, penges værdi og vores opfattelse af transaktioner i hverdagen allerede er en saga blot. Det er slet, slet ikke her fokus vil komme til at være på sigt. Vandmanden vil altid gøre sit til, at ressourcerne er så ligeligt fordelt som muligt.Louises tanker omkring futurama:

Som sagt...gør noget nyt. Det, du altid har ønsket dig. Langt de fleste af vores kunder i sessioner/forløb laver slet, slet ikke det de drømmer om. Du kan være med til at skabe en ny verden og din egen historie - og i mine øjne er det måske viden, der er fremtidens "produkt", men så sandelig også kreativitet. Med så hastigt udviklende teknologi til at varetage mange af de opgaver, der idag kræver menneskekraft, bliver meget tid frigivet. Den gamle måde at tjene penge på er allerede yt.

Er du frisør og har altid drømt om at blive skuespiller, er det jo nu du lærer timer online eller laver din egen YouTube-kanal. Sanger, musiker, danser - you name it. Elsker at være frisør? Er du cool? Jamen så er du måske trendsætter og deler din viden og erfaring online omkring hvad ved jeg...at sætte hår, gøre det cool med udvoksning og og spaltede spidser. Og lav en sang om det nu når du er i gang - eventuelt i digitalt samarbejde med din nabo, der kan spille guitar. Og så laver I en video der går viralt og på den video sætter I en knap, der opfordrer til donation (kan gøres gratis via YouTube eller kig på D-Tube hvis du er meget progressiv) og får den vej penge ind fra folk, der kan lide jeres sang.

Og så videre, og så videre.

Tænk kreativt. Er du god til planter, kan du måske lære andre hvordan man anlægger sin egen have - Uranus i Tyren kan meget vel på sigt lægge op til, at vi bliver så selvforsynende som muligt. Ikke flere Frankenstein-rosiner fløjet ind fra Chile og sådan noget. Din nabo på den anden side - måske den anden side af jorden, internettet kender ingen grænser for kommunikation og samarbejde - ved hvordan man laver velsmagende mad ud af det, man gror i sin have, og så laver I et digitalt samarbejde og tjener penge den vej. Eller laver mad til jeres respektive nabolag, som giver jer noget i bytte. Vi løfter i flok i de små grupper nu. Fællesskab er key.

Eller hey - får flere kokke til at lave fusionskøkken og vise det over nettet. Lav i det hele taget noget kreativt eller brugbart, som du brænder for og læg det på en af de mange gratis steder på nettet - tænk i "mange bække små, gør en stor å" (ligesom jeg i sin tid gjorde med Guldmedlemmerne - og er du iøvrigt Guldmedlem, kan du i databasen se en video, hvor jeg fortæller om hvordan jeg byggede online business, webshop, medlemsskaber etc for stort set ingen penge). Hvis du bare kan få 50 mennesker til at donere 100 kr til dig, så har du allerede 5.000 kr. Tænk hellere i de baner end at lægge sig i "luksus-feltet" medmindre du er erfaren eller vel-brandet.

Og så videre, og så videre.Spil computerspil. Jeg har en heftig fortid inden for dette område og kommer meget snart med en video der fortæller, hvordan du (og dine børn) kan optimere skills på episk vis gennem strategisk valg af gaming.

Er du god til at få venner? Ved du noget om kemiske processer? Alt der har med "reaktioner" at gøre (det er Vandmanden). Vi vil se hvad du har, giv det til os!

Det næste jeg skriver skal tages oppefra og ned. Jeg har intet imod noget af nedenstående, men "kanaliserer" Jupiter i Stenbukken og prøver derved endnu engang at komme med følgende budskab:

Det er ikke nu man skal lancere, starte eller udvikle på en business eller produkter, der er overflødige. Luksuriøse. Personligt tror jeg, at transitter som disse kommer til at prikke hul i den alt for oppustede prisballon, som nogle varer er.

Sushi....sushi er asiatisk fastfood. Det er det, det er! Et råt stykke fisk rullet ind i tanggulvtæppe eller med en byrde af ris på ryggen. Det skal ikke koste det fucking hvide ud af øjnene at købe sushi. Yoga. DET ER GYMNASTIK. Alt, der har for høj brand value i forhold til hvad det er værd, om man så må sige. Og igen, det er bare eksempler.

Tøj. Nian og jeg taler om det i sidste LIVE (se linket HER). Det er noget af det mest overpriced, der findes. Tøj skal generelt slet ikke koste det, det koster. Og iøvrigt er tøjfarvning en af de mest forurenende industrier i verden.

Rejser. Hoteller. Fly. Turisme. Brancher der et eller andet sted burde have set det her komme. Vi kan ikke blive ved med lige at hoppe på et vandvittigt forurenende fly for lige at besøge en i Sydspanien-agtigt. Svipture tror jeg, at det er slut med. I forhold til hoteller skal der nok komme spændende alternativer, jeg ville her se på essensen af de produkter man sælger. Skille det ad og helt tilbage til kernen: hvad sælger jeg og hvordan kan jeg sælge det i ny form?"Rugbrød" er sagen. Danskere rejser selvfølgelig også på grund af det gode vejr sydpå, ikke et parameter man kan gøre noget ved. Så hvad kan jeg gøre noget ved? De rejser også for at "komme væk fra det hele" og blive serviceret. Gifte mennesker boller mere når de er på hotel, ihvertfald de første 3 dage til de atter kommer i tanke om, hvorfor de ikke kan lide hinanden.

Og så er vi tilbage til det med business med integritet og kvalitet: kombinationer og essens. På en måde så vi ikke tærer på jordens ressourcer. Forstå, at vi måske kommer tilbage til den tid, hvor det at flyve og rejse var noget man sparede op til og ikke "bare gjorde". Måske kan du noget du kan kombinere med at lave dine rejser - noget, der er lidt mere end yoga eller noget lidt fluffy spirituelt-noget. Der skal realisme og konkrete ideer til. Folk skal virkeligt vide, hvad de køber og hvad de får ud af det. Pengene kommer ikke til at sidde lige så løst på folk længere og derfor går der jo "survival of the fittest" i den - og her kommer vi jo ind til vores egen skaberkraft, hvor passionen også ligger.

Det er ikke omgivelserne der gør os (meget) lykkeligere. Det er jo her noget af problemet ligger. Attachments, som Buddha vist snakkede om. Jeg bliver ikke lykkelig i en Ferrari, af et overpriced glas rødvin i Nyhavn, på et 5-stjernet hotel og alt det der. Det hele handler jo om perspektiv, taknemmelighed og at finde lykken inde i sig selv. Ikke specielt banebrydende, men der vores problem ligger.Nelson Mandela skrev en interessant biografi om sit "fangenskab" da han i sin tid sad mange år i fængsel. Der er lavet en god italiensk film ved navn "La Vita e Bella", der omhandler samme ("lykke" i koncentrationslejren). Lykken er inde i os selv uanset omgivelserne (selv om det selvfølgelig er rart med penge, som kan lette mange ting i dagligdagen). Frihed og lykke er inden i.

Se på motivation, se på intention - det er grundlæggende hos alle mennesker. Både i forhold til hvordan man skaber sin egen lykke (som jeg skrev om idag) og hvorfor andre køber dine produkter, uanset om det er dig som person (der måske skal ansættes) eller fra en business, du har.

Og de produkter skal så transformeres, så de passer til det futurama, vi går ind i. Læg mærke til, hvordan de store opera- og balletforestillinger allerede er online, Fitness World gik lynhurtigt ind på at undervise online, Randers Regnskov har online shows etc. Lær dine børn noget fra livets skole - ja, alt det der med at lappe cykel, lave mad og lignende dagligdagsskills de ikke får i skolen. Hav det ok med ikke at tjene (mange) penge i en periode.

Vi er sguda ved at skrive verdenshistorie her - skal vi så ikke også give dem noget til historiebøgerne?

Jeg har vanvittigt mange ideer. Det ved jeg, at Nian også har. Vi arbejder på højtryk for at lave en slags online-forløb her i den forlængede isolations-periode, info er på vej. Vi vil ramme så bredt som muligt uanset om du vil bruge 3 uger på at tabe dig, bygge en business, finde en kæreste, få nye venner eller hvad ved vi - eller all of the above. Det er jo derfor vi laver kvante-coaching, det er for at forbinde alle prikkerne i dit liv bedst muligt og ikke mindst hurtigst muligt.

Jeg ved ikke om nogle kan bruge mine tanker til noget. Men ja - the end of the world as we know it. Nu skal vi til at leve igen.

Louise

 

Kategorier